19/05/2013

ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΦΑΓΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ: Απειλητική επιστολή κατά της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

Η επιστολή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Μουσουλμανική Ένωση, έφτασε στα γραφεία της και είχε ταχυδρομηθεί από το κεντρικό ταχυδρομείο της Αθήνας.

Στο σημείωμα, που έχει γραφτεί με φόντο το σήμα της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται:  
«Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι, Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάλο. Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο. Γ@@@ το Ισλάμ σας, γ@@@ το Κοράνι σας και γ@@@ τις μάνες σας. Θα χυθεί αίμα». Το κείμενο μεταφράζεται στα αγγλικά και τα αραβικά. 

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ενωσης: 
«Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή».

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ...

"Το ύφος του απαντητικού Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ αποτελεί σίγουρα πάντως μια απόπειρα θυματοποίησης των εν Ελλάδι Μουσουλμάνων. Η ΜΕΕ προσπαθεί να προβάλει ότι η ενέργεια αυτή είναι ενδεικτική του  “απροκάλυπτου θρησκευτικού μίσους κατά συνανθρώπων” προκειμένου να αποπροσανατολίσει την Ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη από την ουσία που δεν είναι άλλη από την προώθηση (εκ μέρους της) της ατζέντας του Πολιτικού Ισλάμ στην Ελλάδα. Το RIMSE καλεί τις Αρχές Ασφαλείας της χώρας να διερευνήσουν εις βάθος το ζήτημα αυτό και να αποφανθούν αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός ή στημένη προβοκάτσια. Θα είχε ενδιαφέρον αν πρόκειται για προβοκάτσια να μάθει η κοινή γνώμη ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή και φυσικά να υπάρξουν οι προβλεπόμενες διώξεις για συκοφαντία και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αν δεν πρόκειται για προβοκάτσια τότε πρέπει να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης."
http://www.rimse.gr/2013/05/blog-post_18.html

1 comment :

  1. Anonymous19/5/13 18:17

    "Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του."

    Σίγουρα, στο ιρακ τους είχαν πάρει και τα σώβρακα για να σταματήσουν να παραδίδονται κατά χιλιάδες.

    ReplyDelete