18/05/2013

Κινέζοι ανθρωποφάγοι ;

Το ρεπορτάζ από "The Seoul Times" αναφέρει, ότι ...

"Σε μία πόλη της νότιας επαρχίας της Canton (Guangdong), υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήσει γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του.

Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρόση μωρών και ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής. "Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προσθέτονται ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράσει το μωρό επί 8 ώρες." Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς.

Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρέπορτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθη από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι το μενού περιελάμβανε "σούπα μωρό"!!!

Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιώθη ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν και πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να μην κρατήσει και να "ρίξει" το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών. Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν. Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.

Ένας τοπικός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το πρόβλημα διογκώθηκε, επειδή οι Κινέζοι προσδίδουν υπερβολική προσοχή στην υγεία τους και είναι η επίπτωση της παρελθούσας Κινεζικής πολιτικής όταν η Κίνα εισήγαγε την πολιτική του ενός τέκνου στην οικογένεια. Η συντριπτική πλειοψηφία των Κινεζικού λαού προτιμά να έχει αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν τα θηλυκα μωρά τους. Νεκρά μωρά δύναται να αγορασθούν στην Ταϊβάν για $70 δολάρια."


ΣΧΕΤΙΚΑ:
Κινέζικες εταιρείες πουλάνε χάπια από …νεκρά μωρά(;)
ABORTED HUMAN FETUSES BEING USED FOR "FLAVOR ENHANCER" RESEARCH 
Κινεζο-βρετανός συνελήφθη στην Ταϊλάνδη, αφού βρέθηκε να μεταφέρει έξι ψημένα ανθρώπινα έμβρυα...

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ...
A number of photographs, circulated online since December 2000, which appear to show an Asian man cooking and eating a human fetus. It's difficult to tell whether the images are real or fake. We do know, thanks to documentation provided on Chinese-Art.com, that the photographs are the work of a conceptual artist named Zhu Yu. They were exhibited at an underground art show after being rejected as "too controversial" by the curators of the 2000 Shanghai Biennale. The artist himself, whose past accomplishments include an opus called "Canned Human Brains," has claimed in interviews that he used real aborted fetuses stolen from a medical school to create the piece—and that he actually cooked and ate the fetuses "for art's sake."

https://www.liveabout.com/do-they-eat-babies-in-china-3299484

1 comment :

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΊΔΗΣ!
    Αγαπητέ μου, Ευαίσθητε,
    Πολιτισμένε
    Γιώργο Χαραλαμπίδη!!!
    Μεγάλε Έλληνα,
    με όλες σου,
    τις Πολυτέλειες!!!
    Τις Πλούσιες Αρετές σου!!!
    Υπάρχει και κάτι χειρότερο
    από τον Αγριάνθρωπο…
    ο Παλιάνθρωπος,
    ο Ανθρωποφάγος…
    Κι ακόμα κάτι πιο χειρότερο
    από τον ανθρωποφάγο…
    είναι αυτοί που κρατούν
    την ανθρωπότητα ζωντανή,
    για να τους πιπιλούν
    το αίμα σαν την αβδέλλα…
    Τα σέβη μου αγαπητέ Γιώργο Χαραλαμπίδη,
    Σταύρος
    Πυθαγόρας: Όσο ο άνθρωπος θα συνεχίζει να είναι ο άσπλαχνος καταστροφέας κατώτερων ζώντων όντων, δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη. Γιατί όσο οι άνθρωποι θα κατασφάζουν ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Πράγματι, αυτός που σπέρνει το σπόρο του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να δρέψει χαρά και αγάπη. Πυθαγόρας
    Ιπποκράτης: Η ψυχή είναι ίδια για όλα τα πλάσματα, παρόλο που το σώμα είναι διαφορετικό. Ιπποκράτης

    ReplyDelete