14/03/2013

Έκθεση-χάρτης της CIA για τα Βαλκάνια: Τα Σκόπια τα έχει ως "Macedonia" και κάτω από τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, γράφει "Macedonians", όπως και στη Θράκη "Turks".


Οι εσωτερικές πολιτικές και εθνοτικές διαιρέσεις αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων το 2013. Αυτή είναι η εκτίμηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση που υποβλήθηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Ειδικά για την Αλβανία, στους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, δεν υπάρχει ανησυχία για επιστροφή στην άγρια κομματική διαμάχη που ξέσπασε μετά τις κοινοβουλευτικές εκλογές του 2009, όταν η αντιπολίτευση αμφισβήτησε τις εκλογές και περιστασιακά είχε μποϊκοτάρει το Κοινοβούλιο για περίπου δύο χρόνια. Η έκθεση αναφέρει ότι με την αύξηση των προσπαθειών για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος και βίας από ομάδες Σέρβων εξτρεμιστών στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο. Για τα Σκόπια η έκθεση δεν προβλέπει επιστροφή στον εμφύλιο πόλεμο, αυτόν που την ταλάνισε πριν από μία δεκαετία, αλλά προβλέπει περαιτέρω εμβάθυνση των διαφορών μεταξύ των σλαβικών και των αλβανικών κοινοτήτων, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ..."ΑΔΙΑΦΟΡΑ" ΘΕΜΑΤΑ.

1 comment :

  1. Anonymous22/3/13 23:53


    ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΕ; ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ.Κ. ΡΑΊΧΕΝΜΠΑΧ, ΦΟΥΧΤΕΛ, ΤΟΜΣΕΝ, ΤΡΑΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΕΙΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΔΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΡΙΑ ΤΟΥ 60, ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΝ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ: SORRY, ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ Κ.Λ.Π.

    ReplyDelete