13/02/2013

Ο μονόλογος των επίλεκτων της Ζυριχικής δικτατορίας

Από την περασμένη Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιδιωτικά και δημόσια, σταμάτησαν να καλούν τον υποψήφιο Λουκά Σταύρου σε εκπομπές τους ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα “δημοκρατίας.  Δικαίωμα λόγου από εκείνη την ημέρα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή όπου τελειώνει η προεκλογική περίοδος, έχουν κυρίως οι τρεις “βασικοί” υποψήφιοι, Αναστασιάδης, Μαλάς, Λιλλήκας.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Ένας μονόλογος των επίλεκτων του συστήματος που δήλωσαν μέσα από τα προγράμματα τους:
- Υποταγή στο σύστημα του ευρώ .
- Υποταγή στο ντόπιο εκκλησιαστικό-ιδιωτικό ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και στην ανακεφαλαιοποίηση του με υποθήκευση του εθνικού πλούτου και της λαϊκής εργασίας .
- Υποταγή στη τρόικα και στο μνημόνιο .
- Υποταγή στην γραμμή της δικοινωτικότητας και της ομοσπονδίας με διζωνική (Μαλάς – Αναστασιάδης) ή πολυπεριφερειακή ποσοστοτική συμμετοχή στη διοίκηση των έξι “πολιτειών”!!! (Λιλλήκας ) .
- Υποταγή στα σχέδια επέκτασης της κυριαρχίας του Ισραήλ στη Κύπρο.
- Υποταγή στα σχέδια του ευρωπαϊκού συστήματος για περισσότερα ανοίγματα και συνεργασίες με την Τουρκία που θα παρακάμπτουν την Ελλάδα και θα μετατρέπουν την Κύπρο σε επαρχία της Τουρκίας.
- Υποταγή στα σχέδια συνεκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ με το κατοχικό μόρφωμα.
- Υποταγή στο απεχθές κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης.

Ο δικτατορικός αυτός μονόλογος διανθίζεται μάλιστα με αλληλοκατηγορίες για σκάνδαλα και πλουτισμό από εκμετάλλευση πολιτικών αξιωμάτων που είχαν κατά καιρούς δύο εκ των υποψηφίων (Λιλλήκας – Αναστασιάδης). Το κλίμα αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως ξένες δυνάμεις επιχειρούν να οδηγήσουν τη Κύπρο και τον λαό της σε μια κατάσταση υποτέλειας, με την βοήθεια ντόπιων πολιτικών μειοδοτών και προδοτών. Αν ο λαός δεν είναι σε θέση να κατανοήσει την κατάσταση και να δει που τον οδηγούν οι εκλεκτοί του κατεστημένου, τότε είναι άξιος της τύχης του. Είμαστε πεπεισμένοι πως αν μέσα από αυτές τις εκλογές το εθνικοκοινωνικό κίνημα βγει δυναμωμένο, μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα και να ακυρώσουμε τα σχέδια των εχθρών της Κύπρου και του ελληνισμού, εντείνοντας την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τους προδότες. Με γνώση και αποφασιστικότητα, με ιδεολογική συγκρότηση και ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων της κοινωνίας μας, μπορούμε να ανοίξουμε νέα προοπτική και να οδηγήσουμε την πατρίδα σε μια νέα, αναγεννητική, αναπτυξιακή και απελευθερωτική πορεία.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ και εθνικιστικές συνιστώσες.

1 comment :

  1. Anonymous13/2/13 21:40

    ΑΣΕ ΛΟΥΚΑ.
    ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΟΤΡΑΓΟ,ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΖΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ,ΑΦΟΥ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΒΗ, ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ......

    ReplyDelete