08/01/2013

Ο υπουργός που δέχεται να αμοίβεται ο πιλότος των πολεμικών αεροσκαφών λιγότερο από τον οδηγό των τρόλεϋ και ο Α/ΓΕΕΘΑ λιγότερο από ένα χαρτογιακά υπουργείου, δεν δέχεται αύξηση της θητείας, παρότι βουλιάζει το στράτευμα.

Παρασυρόμενος από τον λαϊκισμό που τον διακατέχει, αλλά και από το άγχος της απραξίας του ως υπουργού, ο επί της Εθνικής Αμύνης ορισθείς, πρώην δημοσιογράφος, που έγινε καταγέλαστος από τον γραφικό Λεβέντη, τω πάλαι ποτέ, έσπευσε έντρομος να καθησυχάσει την πολιτική του πελατεία των αγελαίων, ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία των Ελληνοπαίδων, διότι η κρίση, … διότι εμείς …. διότι... και άλλα τέτοια απαράδεκτα φληναφήματα…. Ο κ. υπουργός (με μικρό του υ) απεφάσισε ότι το στράτευμα δεν έχει ανάγκη αυξήσεως της οροφής του και όλα βαίνουν καλώς επί του θέματος τούτου. Αγνοεί ή θέτει στην πάντα, όλες τις μέχρι τώρα μελέτες και του υπουργείου του, αλλά και άλλων ινστιτούτων και εταιρειών που ασχολούνται με τέτοιου είδους μελέτες και που όλοι ανεξαιρέτως και επιτακτικώς, θέτουν επί τάπητος το μέγιστο θέμα της ισχνής έως επικίνδυνης και προβληματικής στελέχωσης του στρατεύματος με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς εκπαιδεύσεως, ετοιμότητος και λειτουργίας των επιχειρησιακών μονάδων. Δεν ενδιαφέρει τον κ. υπουργό η αποτελεσματική άμυνα της χώρας.

Ενδιαφέρει εκείνο το λαϊκίστικο χάιδεμα των αυτιών ψηφοφόρων του και η ήσσονα και ακάματος προσπάθεια των «λεβέντηδων» των μαμάδων. Σάν τον προκάτοχό του ιδίου κομματικού μαντρίου (που δεν.. ασχολήθηκε ποτέ με το υπουργείο του, αλλά με το κόμμα του), που εν μία νυκτί έκανε την θητεία 9 μήνες μήπως πάρει κανένα ψήφο το κόμμα του, αλλά προς μεγάλη του θλίψη, ο ΓΑΠ, ξεγέλασε τους πάντες ακόμη και τον εαυτό του και βγήκε πρωθυπουργάρα στην χώρα. Με τέτοιες καταστάσεις έχουμε να κάνουμε. Τι νομίζετε. Δεν τους ενδιαφέρει άλλο από το να είναι αρεστοί. Και ας πάει στο διάβολο και η Ελλάδα και η άμυνα της χώρας την στιγμή που η Τουρκία είναι έτοιμη να μας καταπιεί. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Κοροϊδεύουν μόνο εμάς και όχι τους εαυτούς τους γιατί ξέρουν τι κάνουν.  Ναι. Είναι αυτός ο υπουργός που επί υπουργίας του δέχεται, να αμείβεται ο πιλότος των πολεμικών αεροσκαφών χειρότερα από τον οδηγό των τρόλεϋ και ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων χειρότερα από ένα χαρτογιακά των υπουργείων τους. Είναι αυτοί που καταστρέφουν και φτωχαίνουν το Ελληνικό Έθνος την άμυνά του και την αξιοπρέπειά του. Δεν γνωρίζω εάν οι διορισμένοι από τα κόμματα τους υφυπουργοί, έχουν την ίδια άποψη με τον προϊστάμενό τους. Εάν όχι, τότε γιατί παραμένουν στην πολιτική φθορά και στην απαξίωση; Εάν συμφωνούν με τις πράξεις του τότε θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους....
Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο…

http://syndesmos71.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5605.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ Η ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΦΤΑΙΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.  ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ (ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ, ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ). ΣΑΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΗΔΗ. ΕΑΝ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... ΑΙΝΤΕ ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...

3 comments :

  1. Anonymous8/1/13 15:26

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ=ΣΕ ΟΙΚΤΙΡΩ=ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/1/13 18:35

    'οχι και να ακολουθούμε τις εντολές τους, άχρηστοι και ανεκπαίδευτοι είναι στην πλειοψηφία τους, άμα είναι να σκοτωθό το κάνω καλύτερα μόνος μου.

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/1/13 19:42

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

    ''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

    ReplyDelete