14/12/2012

Iron Dome: Εκατοντάδες εκατομμύρια… ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Μέχρι και αναμνηστικά νομίσματα εξέδωσαν !

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του συστήματος Iron Dome βοήθησαν να εξασφαλιστούν, όπως όλα δείχνουν, σημαντικά κονδύλια για την κατασκευή περισσοτέρων συστοιχιών. Υπάρχουν βέβαια και αμφισβητίες του συστήματος, ωστόσο, καταγράφουμε όσα αναφέρονται διεθνώς και όσα είδαμε στον πρόσφατο πόλεμο στη Γάζα όπου παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό των πυραύλων, λίγοι βρήκαν τον δρόμο για τα αστικά κέντρα του Ισραήλ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποδυθεί έναν… διαγωνισμό για το ποιος πυλώνας εξουσίας διάκειται πιο φιλικά απέναντι στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα το ζήτημα της χρηματοδότησης του συστήματος να έχει εξελιχθεί σε πλειοδοσία…

- Ο Μπάρακ Ομπάμα, αρχικά, πρότεινε τη χρηματοδότησή του με 210 εκατομμύρια δολάρια.
- Ακολούθησε η γερουσία που αύξησε το προτεινόμενο ποσό στα 420 εκατομμύρια δολάρια, με το δικαιολογητικό ότι είναι κρίσιμο για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.
- Το ζήτημα έφτασε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, στο Κογκρέσο, με την τελική πρόταση να διαμορφώνεται στα 680 εκατομμύρια δολάρια!
- Οι γερουσιαστές επανέρχονται όμως προσπαθώντας το λιγότερο να προτείνουν και αυτοί τα ίδια χρήματα!

Και όλα αυτά τα χρήματα εκτός της ετήσια διμερούς στρατιωτικής-οικονομικής βοήθειας που έχει αποφασιστεί να ανέλθει στα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια…

http://www.defence-point.gr/news/?p=65147 

Η ισραηλινή κυβέρνηση έκδωσε αναμνηστικά νομίσματα που έχουν χαραγμένο το αντιπυραυλικό σύστημα της χώρας Iron Dome. Στη μία πλευρά μάλιστα έχει την απεικόνιση τριών πυραύλων με απόσπασμα από την Αγία Γραφή που γράφει στα εβραϊκά και στα αγγλικά τα λόγια του Ησαΐα « Θα προστατεύσω αυτήν την πόλη για να την σώσω»- “I will shield this city to save it” (Isaiah 37:35.) Τα νομίσματα αυτά πωλούνται με σκοπό να βοηθήσουν όλοι οι κάτοικοι για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους πυραύλους των Παλαιστινίων, όπως σημειώνει η JP.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ
20/11/12 ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΑΜΕ: ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ:  ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: "η αποτελεσματικότητα του αντιπυραυλικού συστήματος «Iron Dome» έφθασε το 87%". ΕΕΕ... ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ "ΦΡΑΓΚΟ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ;;;   ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ... ΣΣΣΣΣ !

No comments :

Post a Comment