15/12/2012

ΕΔΗΚ : Είμαστε εντός των τειχών

Η χούντα του Χριστόφια και του ΑΚΕΛ μαζί με το αληταριό των δημοσιογράφων, των ξεπουλημένων κονδυλοφόρων, αποσιωπά την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου. Νομίζουν ότι με την βία της αποσιώπησης και της φίμωσης, θα αναχαιτίσουν την εθνικοκοινωνική επανάσταση. Προβάλουν τους διάφορους “εθνικιστές” του συστήματος που περιφέρονται της αρχιεπισκοπής και της δεξιάς, καθώς και τους λοιπούς πατριδοκάπηλους των “πατριωτικών” περιπτέρων των συστημικών και μνημονιακών κομμάτων, που δεν έχουν τίποτα να καταθέσουν κατά του συστήματος και της υποτέλειας στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Αυτός ο ακίνδυνος “εθνικισμός” που η μοναδική του έγνοια είναι να πολεμά τον πραγματικό εθνικισμό-εθνικοκοινωνισμό, αποτελεί την ασπίδα του συστήματος στην επέλαση της φλογερής ιδεολογίας μας.

- Κτυπούμε το κατεστημένο στη καρδιά του, αρνούμαστε την “δημοκρατία” του κομματοκρατικού συμμοριτισμού και τα ψεύτικα ιδεολογήματα που την υποβαστάζουν.
- Κτυπούμε την εκκλησιαστικό-ιδιωτική πλουτοκρατία–τραπεζοκρατία που αρπάζει το ψωμί του λαού μας.
- Κτυπούμε την προδοσία στο εθνικό θέμα, που με δόλιο τρόπο παραχωρεί γην και ύδωρ στους κατακτητές.
- Κτυπούμε την δια της παιδείας πνευματική υποβάθμιση, που μεταβάλει τους Έλληνες σε δουλόφρονες ρωμιούς.
- Κτυπούμε αυτό το κόσμο της διαφθοράς , της ετερονομίας, της αλλοτρίωσης, της παρακμής, της εκμετάλλευσης, αυτό το βρομερό στάβλο του πλουτοκρατικού μετά-αποικιακού μορφώματος και ορθώνουμε απέναντι του ένα κόσμο ελληνικό, ανυπόταχτο και ρωμαλέο.

Θέλουμε να πούμε στους προδότες και τα τσιράκια τους , πως όσο και να κλείνουν τις εισόδους του κάστρου τους, η άμυνα τους θα καταρρεύσει, γιατί απλούστατα είμαστε εντός των τειχών και υποσκάπτουμε τα θεμέλια της τυραννίας τους στη συνείδηση του λαού μας. Είμαστε η φοβερή φλόγα της εκδίκησης μέσα στην σκοτεινή ειρκτή που αλυσοδέσατε τον ελληνισμό μας.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ  και εθνικιστικές συνιστώσες.

No comments :

Post a Comment