03/11/2012

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΝΕΤ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΤΣΙΜΗ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ...


- ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 
- ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ...

2 comments :

  1. Anonymous4/11/12 11:28

    ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ!ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΠΑΝΤΩΣ "ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΟΜΕΛΕΤΑ"!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/11/12 18:07

    Αγαπητέ Κρητικέ απο τον Βορρά...εμφύλιο έχουμε όταν δύο παρατάξεις της ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ η ΕΘΝΟΥΣ έρχονται σε σύγκρουση .....αυτά τα κοπρόσκυλα ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.Ελληνόφωνες μπορεί ,η μπορεί να έχουν ελληνικά διαβατήρια....ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι με τίποτα,οπότε το να "καθαρίσουμε" την πατρίδα μας απο αυτά τα σκουπίδια για μένα είναι κάτι το οποίο επιβάλλεται.Όταν ένα σημείο του σώματος μας σαπίζει και έχει γαγγραινά ,τότε για να μην πεθάνει ολόκληρος ο οργανισμός ΚΟΒΟΥΜΕ και ΠΕΤΑΜΕ το σάπιο μέρος.

    Μόνο το 1% είναι Έλληνες σε σύνολο 11.000.000 κατοίκων.Άρα συμπερασματικά το σάπιο κομμάτι καταλαμβάνει πολύ μεγάλο ποσοστό και σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete