26/11/2012

Ανοικτή στροφή της Αρχιεπισκοπής υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι παραπάνω από φανερό αυτό που συμβαίνει. Ξαφνικά, συναντήσεις, παύση της κριτικής της Κουμουνδούρου κατά της Εκκλησίας, συνέδρια στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Εκκλησία και αριστερά» και βάλτε, όπως συνεντεύξεις φίλα προσκείμενων στον Αρχιεπίσκοπο μητροπολιτών, στην «Αυγή». Και όλα αυτά ακολουθούν το αδιανόητο «οι αριστεροί είναι πιο πιστοί από τους δεξιούς». Ο κόσμος βλέπει, μετά την παρουσία στο υπουργικό συμβούλιο του ΓΑΠ και νέες μεθοδεύσεις που δεν έχουν να κάνουν κάτι με τα θέματα της Εκκλησίας αλλά περισσότερο με μια σύγκληση οικουμενισμού και εθνομηδενισμού. Άλλη μια «ανίερη» και οπορτουνιστική συμμαχία της ιεραρχίας της Εκκλησίας με τους διώκτες της και αυτούς που το ΠΡΩΤΟ πράγμα που θα κάνουν αύριο, είναι να προχωρήσουν στον διαχωρισμό Εκκλησίας κράτους και στην εξίσωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, με τις σέκτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Κρίμα. Τίποτα άλλο.

http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/11904-2012-11-26-12-15-57.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟ ..."ΣΠΡΩΞΙΜΟ" ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ. (ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑ 75% ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ή ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ.

ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΞΕΝΟΙ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

No comments :

Post a Comment