24/11/2012

Εκατοντάδες Κρητικοί στην επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα Χανιά

Με θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχονται οι Κρητικοί το κλιμάκιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο νησί. Αυτήν την στιγμή πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της χρυσής Αυγής στην πόλη (Τζανακάκη 40-42), ώστε να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των βουλευτών, Το κλιμάκιο αποτελείται από τους Συναγωνιστές Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ για την περιοδεία του κλιμακίου στην Κρήτη.
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-ekatontades-krhtikoi-sthn-episkepsh-bouleutwn-ths-chrushs-au

Έκλεισε η οδός Τζανακάκη απο την ΕΛ.ΑΣ. λόγω της συγκέντρωσης της Χ.Α. Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση επί της οδού Τζανακάκη για την ομιλία βουλευτών της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα μπροστά από τα γραφεία της οργάνωσης ενώ την ίδια ώρα  βρίσκεται σε εξέλιξη  αντισυγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από νωρίς επί ποδός, προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια. Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων σε ολόκληρη την οδό Τζανακάκη, απο το ύψος του Δημοτικού Κήπου , μέχρι το τέλος της στην Δημοτική Αγορά, ενώ έχουν κλειστεί και όλοι οι κάθετοι δρόμοι κατα μήκος της οδού Τζανακάκη. Στις 3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου, με την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κ.κ. Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση, ενώ λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα ξεκίνησαν, με πρώτο ομιλητή τον κ. Παππά, οι ομιλίες προς τους συγκεντρωμένους επί της οδού Τζανακάκη.

Στο Ηράκλειο, η αντίστοιχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=101433&cid=299

1 comment :

  1. Κάποια λέει κρητικά στοιχεία και παραμαρξιστικές οργανώσεις θα πάνε να αντισταθούν στην ...ΧΑ!!
    Η ΧΑ υπόσχεται να δώσει ΔΟΥΛΕΙΕΣ στους έλληνες, απελαύνοντας, φυσικά, τους λ/μ. Τρελλοί είναι λοιπόν να της αντισταθούν οι έλληνες; Δεν θέλουν δουλειές; Θέλουν να συνεχίσει αυτό το χάος που ζούμε σήμερα, με την ανικανότητα των πολιτικών;.

    ReplyDelete