14/11/2012

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣτΕ. - ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ Η ΣΑΡΑ, Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ...

H δημοσκοπική πίεση που νιώθει η ΝΔ και κατ'επέκταση η κυβέρνηση από "τα δεξιά της" (Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες), ειδικά στο θέμα της μείωσης των ελληνοποιήσεων την οδήγησε στην άμεση εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς τις προϋποθέσεις απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας, που είχαν προβλεφθεί από το νόμο Ραγκούση, αλλά ταυτοχρόνως δημιουργεί και ενδοκυβερνητική κρίση από την αριστερά, όπου η ΔΗΜΑΡ έχει χαρακτηρίσει "αδιαπραγμάτευτη την στήριξη του νόμου Ραγκούση" και έτσι βρισκόμαστε πιθανότητα ενώπιον μιας νέας κρίσης, αυτή την φορά για καθυαρά θεσμικά θέματα. Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε ήδη εντολή στους υπουργούς Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου να δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία αφορά στην απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, τόσο με την γέννηση του αλλοδαπού στην Ελλάδα όσο και με την πολιτογράφηση, έτσι ώστε να ερευνάται πλέον, μεταξύ άλλων, αν αυτοί έχουν δεσμό με το Ελληνικό Έθνος, όπως το δικαστήριο συγκεκριμένα απαιτεί. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον αναπληρωτή υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, εντός επτά ημερών να προετοιμάσει και να δώσει στη δημοσιότητα νομοσχέδιο συμβατό με την απόφαση του δικαστηρίου.

Στη ΔΗΜΑΡ η πλειοψηφία των βουλευτών της, όχι απλώς συμφωνεί με τον νόμο Ραγκούση αλλά έχει και πολύ πιο εξτρεμιστικές απόψεις, σχετικά με τους μετανάστες που φτάνουν μέχρι την άμεση χρογήση υπηκοότητας και διαίωμα συμμετοχής στις εκλογές αυτόματά με την συμπλήρωση πέντε ετών παραμονής στην χώρα και ταυτόχρονη αδειοδότηση παραμονής όλων των μεταναστών! Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης θα βρεθεί ενώπιον διλήμματος, καθώς ο ίδιος είχε στηρίξει το νόμο Ραγκούση και πλέον με τη στάση του κ. Σαμαρά θα πρέπει, είτε να αρνηθεί την ακύρωση του νόμου και να έρθει σε ρήξη με τον Πρωθυπουργό, είτε να συμφωνήσει. Εάν συμφωνήσει χάνει τους περισσότερους από τους εναπομείναντες βουλευτές του. Οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ψηφίσουν τον Μνημονιακό Προϋπολογισμό, αλλά ..."όλα κι όλα"... μην πειράζετε τους λαθρομετανάστες!

Η εξέλιξη της υπόθεσης δικαιώνει απόλυτα τον αγώνα που έχουν δώσει τόσο η Χρυσή Αυγή, όχο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και έχουν προκαλέσει ανάδειξη των "συντηρητικών ανακλαστικών" της ΝΔ, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση...

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΠΑΣΟΚ: «Μόνο με συμφωνία των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση θα αλλάξει ο νόμος» Σοβαρό ατόπημα χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τη διαρροή του αποτελέσματος της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ. Η εισηγήτρια του κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, ξεκαθαρίζει ότι καμία νομοθετική πρωτοβουλία δεν μπορεί να αναληφθεί χωρίς τη συμφωνία όλων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση για τις συνέπειες της απόφασης έως ότου αυτή δημοσιευτεί σύμφωνα με το νόμο και γίνει γνωστό το σκεπτικό της», αναφέρει η ίδια. Στο ίδιο μήκος κύματος και η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ακόμα: «Ο δεσμός των νόμιμων μεταναστών που ζουν πολλά χρόνια στη χώρα και των παιδιών τους με την Ελλάδα είναι ένα πραγματικό γεγονός το οποίο η πολιτεία δεν πρέπει να παραβλέπει.Η διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών των μεταναστών που μεγάλωσαν ή μεγαλώνουν στην χώρα μας παραμένει προτεραιότητα μας. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι μια ανοιχτή σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπερασπίζεται ουσιαστικά και την εθνική ταυτότητα.»

ΣΥΡΙΖΑ: Η εντολή του κ. Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του οποίου αναφέρεται ότι ο Πρωθυπουργός «επιβεβαιώνει ότι έχει υιοθετήσει την ατζέντα του μίσους και του φόβου που ορίζει η Χρυσή Αυγή». «Παρά τις ελλείψεις και την προχειρότητα του, ο νόμος Ραγκούση αποτελεί το μόνο σχετικά προοδευτικό νομοθέτημα των τελευταίων χρόνων. Οι νέοι που, είτε έχουν γεννηθεί είτε έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα, δεν έχουν γνωρίσει άλλη πατρίδα εκτός από τη χώρα μας. Κατά συνέπεια, ο δεσμός τους με την Ελλάδα είναι προφανής σε βαθμό που ο όρος "μετανάστες δεύτερης γενιάς" να είναι εσφαλμένος, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για Έλληνες μεταναστευτικής καταγωγής.Το να αποστερούνται αυτοί οι χιλιάδες συμπατριώτες μας τα θεμελιώδη δικαιώματά τους δεν αποτελεί μόνο πράξη κατάφωρης αδικίας, αλλά υπονομεύει τη συνοχή της κοινωνίας στο σύνολο της. Η ένταση των διακρίσεων και των διαχωρισμών δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά γεννάει βαρβαρότητα και συγκρούσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε τα εξής: «Ο νόμος για την απόδοση Ιθαγένειας κρίθηκε από το Συμβούλιο Επικρατείας αντισυνταγματικός. Υπενθυμίζουμε στους πάντες ότι βάσει του άρθρου 95 παράγραφος 5 του Συντάγματος και του άρθρου 50 παράγραφος 4 του Προεδρικού Διατάγματος 18/1989 είναι υποχρεωτική η πιστή τήρηση των αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας. Ο νόμος πρέπει – αναγκαστικά πλέον - να αντικατασταθεί με άλλο νομοθέτημα, που θα είναι - εξίσου αναγκαστικά- συμβατό με την απόφαση του ΣτΕ. Φιλοδοξία μας και κοινή μας δέσμευση είναι να υπάρξει νομοθετικό πλαίσιο, αντίστοιχο με όσα υπάρχουν και λειτουργούν αποτελεσματικά σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα λαθρομετανάστευσης, όπως η Ελλάδα. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία, αλλά δεν είναι ξέφραγο αμπέλι! Πληροφορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπάρχει τίποτε το «προοδευτικό» σε μια χώρα που καταντάει ανοχύρωτη σε όποιον θέλει να μπει και να εγκατασταθεί, χωρίς έλεγχο και χωρίς νόμιμες προϋποθέσεις. Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών της δεν μπορούν να εξομοιώνονται με εκείνα όσων μπαίνουν παράνομα στη χώρα. Αυτό δεν αναβαθμίζει τους παράνομους μετανάστες, υποβαθμίζει τους πολίτες. Όλα αυτά, όμως, θα αντιμετωπιστούν και θα λυθούν με νομοθετική πρωτοβουλία, μετά από συνεννόηση με τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού και με φιλοδοξία να καλύψουν ακόμα μεγαλύτερο πολιτικό φάσμα της Βουλής. Το σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, για το οποίο οι πολίτες έχουν πολύ μεγάλη ευαισθησία, πρέπει να μας ενώνει όλους. Δεν θα το αφήσουμε να διχάσει την Ελληνική κοινωνία, όπως επιθυμούν ακραίες πολιτικές δυνάμεις».

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4767634

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Σχετικά με την αναστολή της εφαρμογής του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ζωή Βροντίση, σχολίασε: «Κίνδυνος για τη Δημοκρατία δεν είναι η δια της ψήφου συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν, ανθρώπων που διαμένουν μόνιμα (και νόμιμα) σ' ένα τόπο. Ούτε η απονομή της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά που γνώρισαν την Ελλάδα σαν πατρίδα τους και μεγαλώνουν με την ελληνική παιδεία. Κίνδυνος για τη δημοκρατία μας είναι η ερμηνεία του Συντάγματος από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, με αντίληψη εθνοφυλακής. Κίνδυνος είναι να γυρίζουμε και θεσμικά την πλάτη σε όσους θέλουν και νιώθουν την Ελλάδα σπίτι τους, την ώρα που ο φασισμός οδηγεί την κοινωνία στη στοχοποίηση των αλλοδαπών ως εχθρών. Ασύμβατη θεσμικά είναι και η στάση του Πρωθυπουργού να "παγώνει" Νόμο του κράτους, πριν ακόμα δημοσιευθεί επίσημα η σχετική απόφαση. Επί της ουσίας ο ίδιος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ νόμιμων και παράνομων μεταναστών, ενώ προεκλογικά παραπλανούσε υποστηρίζοντας πως ο νόμος για την ιθαγένεια "καθιστά την Ελλάδα «μαγνήτη» για την προσέλκυση παράνομων μεταναστών"»

Η γνωστή αριστεροφοβική ΝΔ κρούει πρύμναν για την ιθαγένεια Και όσοι εκπλαγήκατε από την άμεση δήλωση του πρωθυπουργού για κατάργηση του νόμου Ραγκούση, καιρός να επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Η ΝΔ αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ακριβώς το ίδιο κόμμα που είναι πάντα έσπευσε να υποχωρήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα, υποτασσόμενη στις απαιτήσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΔΗΜΑΡ που περίπου χαρακτήρισαν φασιστική και ρατσιστική την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση. Βγήκε λοιπόν ο Σαμαράς και ζήτησε νέο νόμο. Ήλθαν όμως οι αντιδράσεις εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ ήταν σε υψηλούς τόνους και ανέφερε μεταξύ άλλων: «καμία υποχώρηση απέναντι στον ρατσισμό». Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χαράλαμπο Αθανασίου, στον οποίο τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία σπουδή για τα θέματα ιθαγένειας, τα οποία έκρινε μάλιστα το ΣτΕ σε απόφαση που δεν έχει καν δημοσιευθεί. Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της άποψης ότι ο μετανάστης έχει αναγνωρισμένο δικαίωμα να αποκτά την ελληνική ιθαγένεια, εφόσον υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο των δεσμών του με την Ελλάδα και στάθηκε ιδιαίτερα στον δεσμό που έχουν με τη χώρα τα παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν εδώ. Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόνισε: «Ο δεσμός των νόμιμων μεταναστών που ζουν πολλά χρόνια στη χώρα και των παιδιών τους με την Ελλάδα είναι ένα πραγματικό γεγονός το οποίο η πολιτεία δεν πρέπει να παραβλέπει». Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει αναβρασμός, καθώς η κίνηση του πρωθυπουργού για το νόμο Ραγκούση έρχεται να προστεθεί σε άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες για τις οποίες οι κυβερνητικοί εταίροι ουδέποτε ενημερώθηκαν. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την τακτική αυτή και έχει θέσει και στο παρελθόν ζήτημα να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί.

Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση αποφάσισε να ...συζητήσει περαιτέρω την υπόθεση. Αυτό που έχει αξία τώρα πάντως είναι να δούμε την στάση αυτών των νεοδημοκρατών που μας έλεγαν ότι η ΝΔ απλά περίμενε την απόφαση του ΣτΕ για να καταργήσει τον νόμο, διά της πλαγίας οδού!
http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/11840-2012-11-15-09-24-26.html

Άμεση κατάργηση του λαθρονόμου Ραγκούση
Ο νόμος Ραγκούση κρίθηκε αντισυνταγματικός και πρέπει να καταργηθεί τώρα. Η Νέα Δημοκρατία να συμμορφωθεί άμεσα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και οι Πασοκο-Συριζαίοι να πάρουν όσους λαθρομετανάστες επιθυμούν σπίτια τους.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

4 comments :

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;ΤΙ ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΤΙ ΜΛΚΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;ΝΕΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ''ΛΕΒΕΛ''!

    ReplyDelete
  2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ);ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΝ 100.000.000!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  3. Αν αύριο το πρωί μεταφέρομαι σε ένα μικρό νησί το οποίο έχει 50 θέσεις εργασίας 100 μετανάστες, είναι 100% σίγουρο ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα η ανεργία και θα πέσουν και τα μεροκάματα, αν δε, αυξήσομε ακόμη περισσότερο τους μετανάστες, όχι μόνο θα εκτιναχτεί στα ύψη η ανεργία αλλά θα αρχίσουν να σκοτώνονται και μεταξύ τους οι εργαζόμενοι για το ποιός θα πάρει το όποιο μεροκάματο υπάρχει επάνω στο μικρό αυτό νησί.

    Τα γράφω αυτά γιατί άκουσα χθες τα αριστεροαλλήθωρα ξενόφιλα κόμματα της αριστεράς να αντιδρούν γιατί το συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες. Δεν μπορώ να ξέρω αν όλα τα αριστερά κόμματα παγκοσμίως είναι τόσο εκτός πραγματικότητας όσο είναι τα ελληνικά αριστερά κόμματα, όπως όμως και να έχουν τα πράγματα εγώ ένα ξέρω, ότι όσο θα αυξάνονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τόσο θα ανεβαίνει η ανεργία και θα κατρακυλούν τα μεροκάματα.

    Όλοι έχουμε μέσα μας ανθρώπινες ευαισθησίες και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο ο οποίος να μην λυπάται τους φτωχούς της Αφρικής, όμως είναι άλλο να βοηθήσουμε τους φτωχούς της Αφρικής και είναι εντελώς άλλο να μετατραπεί η Ελλάδα σε Αφρική. Η αριστερά με την γενικότερη της στάση απέναντι στο πρόβλημα της μετανάστευσης δείχνει να μην έχει σχέση με τον κοινό νου.

    Δεν υποστηρίζω ότι περισσεύει η λογική στην ΝΔ, η μόνιμη όμως εμμονή της αριστεράς να υπερασπίζεται την χωρίς όρια είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα, είναι χωρίς καμιά αμφιβολία εναντίων των συμφερόντων των Ελλήνων εργαζομένων. Και αν κάποιος πραγματικά πιστεύει ότι ο αυξημένος αριθμός μεταναστών δεν έχει επίπτωση στην αύξηση της ανεργίας και στην μείωση των μισθών, ας πάρει 100 μετανάστες και να τους μεταφέρει σε ένα μικρό νησί το οποίο έχει 50 θέσεις εργασίας ώστε να δει τα αποτελέσματα τις πράξεις του.

    ReplyDelete
  4. "... η μόνιμη όμως εμμονή της αριστεράς να υπερασπίζεται την χωρίς όρια είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα, είναι χωρίς καμιά αμφιβολία εναντίων των συμφερόντων των Ελλήνων εργαζομένων"

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!ΔΙΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΛΤΟ, ΤΟΤΕ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ "ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ"(ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΛΟΜΠΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ)!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΕΙ ΣΩΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete