17/11/2012

Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου μαθητές γυμνασίου της Αχαΐας.

Συνέβη σε σχολείο της Πάτρας και είναι πρωτοφανές. Σε γυμνάσιο του ανατολικού διαμερίσματος όπως κατήγγειλε στο Lepanto γονέας μαθητή, επτά μαθητές αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην σημερινή γιορτή για το Πολυτεχνείο. Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν από τους καθηγητές τους δήλωσαν πως αρνούνται να συμμετέχουν διότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί και δεν αποτελεί εθνική εορτή. Οπως ακούστηκε, οι συγκεκριμένοι μαθητές είχαν ενημερώσει και τους γονείς τους για την πρωτοβουλία τους. Οι οποίοι προφανώς είχαν συμφωνήσει. Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση και οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως συνεκλήθη το συμβούλιο των καθηγητών για να αντιμετωπίσει το θέμα. 

Δεν γνωρίζουμε αν το ίδιο συνέβη και σε άλλα σχολεία. Αν όμως αυτό έγινε, τότε είναι προφανές πως πρόκειται για οργανωμένη πρωτοβουλία. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι προχθές κυκλοφόρησε φυλλάδιο της Χρυσής Αυγής το οποίο έγραφε πως δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Η απάντηση ήρθε από την ιστορική έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας με τα ονόματα των 24 νεκρών του πολυτεχνείου. Μεταξύ αυτών και ο Πατρινός Γιώργος Σαμούρης, αδελφός του γιατρού Δημοσθένη Σαμούρη.

http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=28907

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ;;; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;;;

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΣΑΜΟΥΡΗ: ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΗΡΩΟΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΑΣΚΟΠΑ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΗΛΙΘΙΩΔΕΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Υ.Γ: ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ή ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ), ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΩΣ "ΗΡΩΑ" ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΩΣ ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΠΕΡΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ

No comments :

Post a Comment