06/10/2012

Αυτοί θα δώσουν ηθικό, αξιοπρέπεια, τιμή, φρόνημα και μαχητική ισχύ που χρειάζεται ασμένως η χώρα;

Όλοι μας έχουμε μείνει αποσβολωμένοι, σχετικώς με τα όσα απερίγραπτα, ανεπίτρεπτα και εν πολλοίς θλιβερά επεισόδια, που συνέβησαν, με την εισβολή των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στον χώρο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Τίθενται όμως ερωτήματα:
Εάν ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων εξ ιδίας πρωτοβουλίας κατήλθε στον εξωτερικό χώρο του υπουργείου για να αντιμετωπίσει τους διαδηλωτές ή τούτο το έπραξε κατόπιν εντολής της απούσας πολιτικής ηγεσίας; Εάν συνέβη το πρώτο τότε ο αρχηγός υπερέβη των εσκαμμένων των καθηκόντών του, εισήλθε εις πολιτική σφαίραν και αυτομάτως ετέθη αυτοβούλως εκτός στρατεύματος. Εάν συνέβη το δεύτερο, τότε, ομού μετά της πολιτικής ηγεσίας πρέπει σήμερα να αναχωρήσουν από το Αρχηγείο και το Υπουργείο άπαντες.

Σε μία εποχή εντόνων προβληματισμών και αναταράξεων για την χώρα και σε μία περιοχή δραστικών δράσεων και αναμοχλεύσεων για την αλλαγή του στάτους κβο, όπου η Τουρκία έχει σαφή λόγο και πράξη για τα οποία θα ενεργήσει πιο έντονα στο αμέσως προσεχές μέλλον, είναι αστείο να τίθενται στην κεφαλή του υπουργείου πρόσωπα ανίκανα στο να προσδώσουν ηθικό, αξιοπρέπεια, τιμή, φρόνημα και μαχητική ισχύ που χρειάζεται ασμένως η χώρα. Το διοικείν εστί προβλέπειν. Και αυτοί δεν αισθάνονται ούτε προβλέπουν τον Αρμαγεδώνα που πλησιάζει ταχύτατα…

http://syndesmos71.blogspot.gr/2012/10/blog-post_234.html

No comments :

Post a Comment