29/10/2012

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ...!!!

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 30ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ...!!!

Συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 30χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Ειδικότερα, ο 30χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, για άσκοπους πυροβολισμούς. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό έπειτα, ο 30χρονος θέλησε να αποτρέψει ληστεία από το αγρόκτημά του. Το κυνηγετικό όπλο, με το οποίο έριξε τους πυροβολισμούς, ο 30χρονος το κατείχε νόμιμα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
 

1 comment :

  1. Τον σκοτώνεις ΑΘΟΡΥΒΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ.Είτε με μαχαίρι ,είτε με ηλεκτροπληξία....είτε χτυπώντας τον σε σημείο πίεσης που μπορεί να προκαλέσει ακινησία είτε απο πόνο ,είτε απο οργανική βλάβη και θάνατο.

    Υπάρχουν 32 βασικά σημεία πίεσης στο ανθρώπινο σώμα.Αναφέρω μερικά......
    1)Τα μάτια ευαίσθητα και στο παραμικρό άγγιγμα..εύκολα μπορείς με ένα χτύπημα στο κέντρο του ματιού να το πετάξεις έξω η να κάνεις τον βολβό να καταρρεύσει.

    2)Αυτιά με ένα δυνατό χτύπημα μπορεί να κάνεις το τύμπανο να σκάσει.

    3)Τρίδυμο νεύρο και μετωπιαίο οστό χτύπημα εκεί μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αισθήσεων,διάσειση,προβλήματα όρασης ,παράλυση,και αν είναι πολύ δυνατό ακόμα και τον θάνατο.

    4)Η πρόσθια περιοχή του λαιμού ,η τραχεία η ο λαιμός (δυνατό χτύπημα εκεί η κόψιμο με μαχαίρι).

    5)Η Καρδιά...δυνατό χτύπημα εκεί μπορεί να προκαλέσει κατάρρευση παύση κίνησης του οξυγόνου σε όλο το σώμα προκαλώντας τον θάνατο.

    6)Σπονδυλική στήλη δυνατό χτύπημα εκεί προκαλεί σπάσιμο σπονδύλων με αποτέλεσμα πλήρη η μερική παράλυση.

    7)Όρχεις δυνατό χτύπημα εκεί προκαλεί ακραίο πόνο,ακινησία και ίσως απώλεια αισθήσεων.

    Υπάρχουν και άλλα σημεία πίεσης ,ανάλογα το είδος της επίθεσης που θέλουμε να κάνουμε ,τον στόχο και το είδος των ζημιών που θέλουμε να προκαλέσουμε.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete