29/10/2012

Η Μόσχα θα δημοσιεύει παγκόσμιες εκθέσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Η Ρωσία σύντομα θα αρχίσει να δημοσιεύει Εκθέσεις για την κατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο εξωτερικό, δήλωσε ο Κονσταντίν Ντολγκόφ, υπεύθυνος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, όπως δημοσιεύει σήμερα το Ρία Νόβοστι.

Την περασμένη εβδομάδα η Δούμα συζήτησε την πρώτη έκθεση του Υπουργείου για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Στην έκθεση επισημαίνεται ότι ένας σημαντικός αριθμός Αμερικανών πολιτών δεν έχουν δικαίωμα ψήφου λόγω του ποινικού μητρώου τους. Επίσης, οι ψήφοι των πολιτών σε ορισμένες πολιτείες είναι μαθηματικά περισσότερο βαρείς από ό, τι οι ψήφοι κατοίκων σε άλλες πολιτείες. Η Ρωσία επέκρινε, ακόμη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι οι νόμοι τους δίνουν τη δυνατότητα σε ειδικές υπηρεσίες, χωρίς δικαστική άδεια να παρεμβαίνουν στην ιδιωτική ζωή των Αμερικανών πολιτών και των αλλοδαπών, γράφει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΗΠΑ; ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ "ΠΩΛΟΥΝ" ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΠΑ;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;;; ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΓΓΓΕΙΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ "alter" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΧΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ.

No comments :

Post a Comment