29/10/2012

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: «Να μην γιορτάζουμε το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου»

Τελικά όπως φαίνεται οι “προοδευτικές” ιδέες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου δεν αποτελούν αποκλειστικότητα αυτών των ατόμων αφού και τα στελέχη ενός άλλου συγγενούς ιδεολογικά προς το ΣΥΡΙΖΑ κόμματος συναγωνίζονται στο «άθλημα» για την διατύπωση των πιο απίστευτων και προκλητικών προτάσεων που θα μπορούσε κανείς να κάνει. Αυτό πραγματικά διαπιστώνει ο αναγνώστης διαβάζοντας την ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων στην επίσημη ιστοσελίδα τους όπου σύμφωνα με το κόμμα, «στη χώρα μας υφίσταται μια άλλη "πρωτοτυπία". Την 28η Οκτωβρίου, γιορτάζεται η εμπλοκή σ' έναν πόλεμο και όχι η λήξη του, όπως συμβαίνει σ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Οι πόλεμοι μόνο στα χαρτιά έχουν νικητές. Παντού μετριούνται πληγές, απώλειες, τραύματα και συνέπειες, που απασχολούν τις κοινωνίες πολλές δεκαετίες μετά. Και ο κάθε επόμενος πόλεμος είναι αναπόφευκτα πιο καταστροφικός και οδυνηρός από τον προηγούμενο. Ας μην ξεχνάμε επιπλέον, ότι την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε το Μεταξικό "όχι", τη στιγμή που η Χ.Α επικαλείται το Μεταξικό καθεστώς για να καλύψει τους ναζιστικούς χαιρετισμούς της. Σαφώς σήμερα η γιορτή του "όχι" δίνει χώρο για ένα επικίνδυνο "ναι" στην προπαγάνδα της Χ.Α. (http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=3792:2012-10-26-09-24-12&catid=1:press-releases).

Με λίγα λόγια οι "Οικολόγοι Πράσινοι" ρίχνουν μια πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα την οποία ούτε ο Νάσος Θεοδωρίδης δεν σκέφτηκε, να μην γιορτάζουμε το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου γιατί το ''ΟΧΙ" το είπε ο Μεταξάς και έτσι δίνουμε επιχειρήματα στην προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής αλλά και γιατί η 28η Οκτωβρίου 1940 "ήταν η αρχή του πολέμου".  Τι άλλο να πει κανείς πια για το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας ειδικά για αυτό που παρουσιάζεται ως η εναλλακτική λύση στην πολιτική παρακμή που ζούμε όταν αυτοί που ζητούν την ψήφο μας ως μία άλλη πολιτική πρόταση είναι εκτός τόπου και χρόνου, λες και δεν ζούν σε αυτή την χώρα και δεν γνωρίζουν την ταυότητα και τα "πιστεύω" του ελληνικού λαού. Κρίμα…

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" (ΧΟΛΕΡΙ) "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ". ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΡΙΕΣ" ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΙΣΩΣ, (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ), ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

3 comments :

  1. ΕΤΣΙ ΚΟΥΡΗΤΗ...ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" (ΧΟΛΕΡΕΣ) "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"!

    ReplyDelete
  2. "Με το χαμόγελο στα χείλη
    πάν οι φαντάροι μας μπροστά
    και γίνανε οι Ιταλοί ρεζίλη,
    γιατί η καρδιά τους δε βαστά."
    (Κορόιδο Μουσολίνι, 1940)

    ReplyDelete
  3. ΜΙΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!

    ''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

    ReplyDelete