05/09/2012

Οι Παοκτσήδες και ο Ραββίνος: η πραγματική ιστορία !

Από το πρωί, αρκετά μέσα τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό μας έχουν κυριολεκτικά ... πρήξει, με την υποτιθέμενη επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε ραββίνο στην Βιεννή. Έχουμε μάθει τα πάντα για την ...ιστορία της εβραϊκής κοινότητας της Βιέννης, πώς αυτή κατατρέχθηκε κ.ο.κ. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι απόγονοι των χολυγουντιανών διαστάσεων S.S, είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ετοιμάζουν πογκρόμ, κατά των Εβραίων της Βιέννης. Αυτό θα καταλάβαινε τουλάχιστον κανείς, από τα όσα έχουν δει το φώς της δημοσιότητας.

Τι έγινε στην πραγματικότητα; Η επίθεση ήταν ...λεκτική. Κάποιος δηλαδή έβρισε τον ραββίνο και του είπε να φύγει; Πώπω βρισιά. Και αυτό έγινε σε ... γηπεδική εκδρομή. Τι λές, ρε μεγάλε; Τόσος χουλιγκανισμός; Όλοι αυτοί που θεωρούν φυσικό και δικαίωμα το να βρίζονται μεταξύ τους οι οπαδοί, αυτοί που θεωρούν σωστό το να ... ολοφονούνται οι "φασίστες" ξεσπάθωσαν, επειδή κάποιοι έβρισαν ένα ραββίνο...

ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...

un-trappist
Βάνδαλοι φανατικοί Εβραίοι προκάλεσαν φθορές σε ρωμαιοκαθολικό μοναστήρι (φωτογραφία) του Τάγματος των Κιστερσιανών, στην περιοχή Latrun, κοντά στην Ιερουσαλήμ. Έβαλαν φωτιά στη θύρα του οικήματος και έγραψαν αντιχριστιανικά συνθήματα στους τοίχους, όπως «ο Ιησούς είναι μαϊμού», αλλά και την επωνυμία δύο παράνομων οικισμών εποίκων που οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας έχουν καταστρέψει αρκετές φορές, κάτω από την πίεση της διεθνούς κοινότητας. Σύμφωνα με τις οικείες αστυνομικές αρχές, πρόκειται για πράξεις φανατικών που εκδικούνται κατ' αυτόν τον τρόπο ενέργειες κατά παράνομων οικισμών Εβραίων εποίκων, στη Δυτική Όχθη. Επίσης, στους τοίχους γράφτηκε η έκφραση «mutual concern», που στους κύκλους των Εβράιων εποίκων σημαίνει αντίποινα στις δράσεις του ισραηλινού στρατού και της αστυνομίας κατά των παράνομων οικισμών. Η ενέργεια των εποίκων, προκάλεσε αντιδράσεις από το Βατικανό, αλλά και μια φραστική καταδίκη από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένζαμιν Νετανιάχου.

http://elkosmos.gr/international-news/international-news/asia-africa/11480-2012-09-05-15-36-26.html

No comments :

Post a Comment