24/08/2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο απλός άνθρωπος του λαού φοβάται να μάχεται σαν "μπροστάρης". Δεν θέλει να είναι φανερός στους εχθρούς . Δεν θέλει να είναι το "κορόϊδο" που θα αγωνιστεί (ή και θα θυσιαστεί) για να δρέψουν άλλοι τα ωφέλη. Προτιμά την ασφάλεια και την ανωνυμία της "φάλαγγας". Η φάλαγγα μετατρέπει τον απλό άνθρωπο σε εξαιρετικό στρατιώτη. (ΔΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ "ΤΙΜΟΛΕΩΝ"). Η λαϊκή έκρηξη που ελπίζαμε δεν έγινε διότι όλοι φοβούνται να είναι οι "100 πρώτοι" που θα κατέβουν στον δρόμο. Φοβούνται να είναι οι μπροστάρηδες.

Προτείνω λοιπόν: Πλησιάζουμε τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας (ιδίως αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι απο χρέη) και τους λέμε: Θα κατέβεις στον δρόμο να διαδηλώσεις ειρηνικά (μαζί με άλλους χίλιους) μόνο όταν σε ΟΛΕΣ τις πόλεις της Ελλάδος, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ κατέβουν απο 1000 άτομα. Στόχος της δράσης είναι πεισθεί η ηγεσία Στρατού και Αστυνομίας να πάψει να υπακούει στους προδότες πολιτικούς. Έτσι κανείς δεν εκτίθεται σαν μπροστάρης. Όλοι χάνονται μέσα στο πλήθος. Δεν κάνουν τίποτα παράνομο. Θα μαζευτούν σε μια πλατεία χωρίς να ενοχλούν κανένα και θα παραμείνουν εκεί χωρίς να δημιουργούν φασαρία επί μία ώρα. Άρα δεν κινδυνεύουν να συλληφθούν. 

Ενώ λοιπόν αναλαμβάνουν μια πράξη χωρίς κίνδυνο, ιδού ποιά τα ωφέλη που θα έχουν εάν αυτή η μαζική κινητοποίηση πετύχει:
- Οι περιουσίες των διεφθαρμένων θα μοιραστούν μόνο ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. Για τους υπόλοιπους απλώς θα χαριστούν τα χρέη.
- Στην αναδιανομή πλούτου (που θα επακολουθήσει), αυτοί που συμμετείχαν στην κινητοποίηση θα διαλέξουν ΠΡΩΤΟΙ ποιό γεωτεμάχιο θέλουν. Έτσι τα καλύτερα γεωτεμάχια της Σαντορίνης και των άλλων νησιών θα δοθούν στους τολμηρούς. Οι υπόλοιποι θα πάρουν τα αζήτητα στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα.
- Οι δικαστές που θα δικάσουν και θα κρίνουν ποιοί ευθύνονται για την οικονομική κρίση (και επομένως πρέπει να τιμωρηθούν) θα επιλεγούν μέσα απο τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση.
- Οι αυριανοί δήμαρχοι, περιφερειάρχες, βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί θα επιλεγούν μέσα απο τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση.
Αυτά θα πούμε στον λαό. 

Οι συντονιστές της όλης επιχείρησης ιδού τί έχουν να κάνουν:
1) Να καλέσουν στην κινητοποίηση ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ (όχι με ανώνυμα φυλλάδια) τους συμπολίτες τους. Οι πράκτορες της neas taksis καλούν με ανώνυμα φυλλάδια.
2) Να τους παροτρύνουν να συναντώνται συχνά και να συζητούν μεταξύ τους. Η nea taksi μας θέλει καταπτοημένους και τον καθένα μόνο στο σπίτι του. Αυτή η συγκέντρωση των δυσαρεστημένων και η εξωτερίκευση των συναισθημάτων είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για την nea taksi διότι οδηγεί στην ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ! Μέσα απο την συζήτηση θα φανεί ποιός είναι κατάλληλος για αξιώματα μετά την επιτυχία της κινητοποίησης. Λίγο πρίν την κινητοποίηση θα επιλεγούν σε κάθε πόλη ποιοί θα αναλάβουν τα αξιώματα.
3) Να ξεκαθαρίσουν οτι θα ισχύει η αρχή "ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΛΟΥΤΗ". Δηλαδή ο δικαστής θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο (εκ της περιουσίας των διεφθαρμένων) απο τον Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος μεγαλύτερο απο τον Περιφερειάρχη. Ο βουλευτής και οι ανώτεροι δεν θα λάβουν τίποτα.
4) Να ξεκαθαρίσουν στους εποφθαλμιούντες τα μεγάλα αξιώματα (βουλευτές και άνω) οτι μετά την επιτυχία της κινητοποίησης θα έχουν ένα δύσκολο έργο: Να διαπραγματευτούν με την nea taksi και να την πείσουν να μην μας επιτεθεί επειδή τολμήσαμε να ξεσηκωθούμε. Να γίνει αντιληπτό οτι εάν οι διαπραγματεύσεις με την nea taksi ναυαγήσουν δεν πρόκειται να μείνει λίθος επί λίθου στην Ελλάδα. Θα μας τιμωρήσουν παραδειγματικά. Έτσι μόνον όσοι έχουν το κατάλληλο σθένος και ιδέες θα τολμήσουν να διεκδικήσουν αξιώματα.
5) Να δημιουργήσουν το ΟΡΑΜΑ μιας Νέας Ελλάδας. Ήδη κατέθεσα κάποιες ιδέες (βλέπε http://lofos.info/pythas/pos-epan.html προσθήκη 6-8-2012)
6) Η nea taksi θα προσπαθήσει να μας αντιγράψει βάζοντας δικούς της ανθρώπους να δημιουργήσουν παρόμοιες πυραμίδες κινητοποίησης. Πώς θα αντιληφθούμε την απάτη; Καταθέτω κάποιες ιδέες :
- Άνθρωποι που μέχρι χθές μιλούσαν για "πολυπολιτισμικότητα" θα εμφανισθούν να κραυγάζουν "ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ" !
- Οι neotaksites συντονιστές θα έχουν μια ασυνήθιστη και αδικαιολόγητη οικονομική άνεση.
-  Οι neotaksites συντονιστές θα λένε "Εμείς τα ξέρουμε καλύτερα. ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ηγέτες. Εσείς οφείλετε να υπακούτε". Αντίθετα, εμείς θα ενθαρρύνουμε όλους να γίνουν συντονιστές και να ηγηθούν της κινητοποίησης.

Pythagoras Pythagoridis

No comments :

Post a Comment