24/08/2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ναρκωτικά, όπλα, χρήμα, αυτοκίνητα και μίσος... Απίστευτο ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα...

Αυτός ειναι ο εγκληματίας Αλβανός απο το επίμαχο υβριστικό βίντεο κατά της Ελλάδας.. Ο άνθρωπος αυτός καθώς και όσοι συμμετείχαν στο βίντεο είναι επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και πρέπει να συλληφθούν όλοι ανεξαιρέτως. Πρώτα να φυλακιστούν και έπειτα να απελαθούν δια παντός από την Ελλάδα. Από ότι φαίνεται και στις φώτο ο Αλβανός εκτός από επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας είναι άξιος συνεχιστής του εθνικού σπορ της Αλβανίας... Έμπορος ναρκωτικών και σίγουρα και όπλων...

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες απο το facebook στις οποίες ανέμελα ποζάρει με όπλα ναρκωτικά, σφαίρες απο καλάσνικοφ, μέχρι και χειροβομβίδα. Διακρίνεται το χαρακτηριστικό τατουάζ, μέχρι και φωτογραφία του διαβατηρίου του. Απο το προφίλ του φαίνεται ότι ήταν στο ξενοδοχείο HOTEL MONT HELMOS μέχρι τη Τετάρτη

ΟΝΟΜΑ: Zorbaj Valentino, ΗΜ/ΓΕΝ:13/8/1986
Πινακίδες: Κόκκινη bmw AXI-..##.93, hyundai coupe YZT-...##09
Τα ακριβή στοιχεία του Αλβανού (όπως αριθμός διαβατηρίου και πινακίδες αυτοκινήτων τα έχει ήδη η ΕΛ.ΑΣ)


























http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/blog-post_8578.html

6 comments :

  1. Anonymous24/8/12 16:47

    Οι μογγολοαλβανοί(ο συγκεκριμένος είναι χαρακτηριστικό δείγμα) έχουν απόλυτη ασυλία απο την εβραιοαμερικάνικη νέα τάξη στην περιοχή των βαλκανίων εφόσων είναι τα τσιράκια της. Το κακό είναι οτι είναι βαριά οπλισμένοι και βρίσκουν εύκολα οπλισμό(τον οποίο προμηθεύουν και στους ανταρσυοσυριζοαναρχικούς) σε αντίθεση με τον μέσο έλληνα πατριώτη, για τον οποίο ακόμα και η κυνηγετική άδεια και η κατοχή καραμπίνας είναι δύσκολη, λόγω του ανθελληνικού ελεϊνού κρατιδίου. Καλά θα ήταν να εξοπλιζόμαστε όποιος έχει την δυνατότητα, χωρίς βέβαια να ενημερώνουμε τις κρατικές αρχές, οι οποίες είναι και ο Ν.1 εχθρός του έλληνα, και είναι πολλύ πιθανόν τα επόμενα χρόνια να απαγορευτεί η οπλοφορία στους έλληνες και να τα πάρουν και απο αυτούς που έχουν(μια αναρχοαριστερή κυβέρνηση τύπου τσύριζα σίγουρα θα το πράξει) έτσι ώστε να σφαγούν πιο εύκολα απο βαρειά οπλισμένους αναρχοσυριζέους, ουτσεκάδες, γκριζόλυκους, τσιγκανοτουρκόγυφτους, και αφρικανοασιάτες ισλαμιστές.

    ReplyDelete
  2. Anonymous24/8/12 19:30

    ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΩΝ.ΤΟ 7,62Χ39, ΤΟ 7,62Χ54R, ΚΑΙ ΤΟ 7,62Χ25!ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!!!ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο κος ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ(!!!)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΟΓΓΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ" ΑΝΩΝΥΜΕ 24/8/12 16:47 ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ- ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!

    http://www.echedoros-a.gr/2012/08/blog-post_2432.html#more

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous25/8/12 09:54

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.ΑΡΑ ΓΚΕΚΑΣ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΤΟΥΣ ΓΚΕΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ(ΥΨΗΛΟΣΩΜΟΙ, ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ(ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΙ, ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ).ΟΙ ΓΚΕΚΗΔΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΙ(ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΓΚΕΚΗΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙΜΟΙ.ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΚΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous25/8/12 14:55

    Κρητικέ απο τον βορρά, εν μέρει είναι έτσι όπως τα λές, όμως μην ξεχνάς ότι η συνείδηση έρχετε πρώτη. Και μέσα στην τουρκία αρκετοί έχουν ελληνικά χαρακτηριστικά, καθώς και οι Σκοπιανοί αλλά είναι φανατικοί μισέλληνες. Σε αυτό φταίει και το ανθελληνικό-σιωνιστικό κρατίδιο μας που φρόντισε να κρατήσει μακριά και να μην εξελληνίσει τους ελληνοπελασγικούς πλυθησμούς όπως τους τόσκες στην αλβανία και τους σκοπιανούς. Οι ελληνογενείς στον πλανήτη είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια(βαλκανική, ιταλία, ισπανία, λευκοί λατινικής αμερικής, κ.α.) και θα ήταν μεγάλη νίκη να ήξεραν την καταγωγή τους ή να εντάσονταν όλοι σε μία ελληνοπελασγική αυτοκρατορία(αυτό θα έπρεπε να ήταν ο σκοπός, καθώς και η καταστροφή του ακροαριστερού ανθελληνικού κρατιδίου). Τέλος πολλοί Αλβανοί ακόμα και Κοσοβάροι έχουν τσακίσει πολλές φορές στο κέντρο τους πακιστανοαφρικανοασιάτες του ανταρσυοσύριζα, σε αντίθεση με τους θρασύδειλους εκδημοκρατισμένους άθλιους νεο- ΄΄έλληνες΄΄ που κάθονται και τους πηδάνε(πολλές φορές και στην πραγματικότητα).

    ReplyDelete
  5. Anonymous25/8/12 21:06

    ΑΝΩΝΥΜΕ 25/8/12 14:55 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΓΡΑΦΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous28/8/12 18:02

    Οποιοσδήποτε έχει στοιχειωδεις γνώσεις ανθρωπολογίας καταλαβαίνει πως πρόκειται ξεκάθαρα για τουρανό. Τόσο καθαρόαιμο Τούρκο δεν βλέπεις πλεόν ούτε στην Τουρκία.
    Του Ευαγγελάτου είναι το onalert; Αν είναι, τότε εξηγούνται πολλά!

    ReplyDelete