13/07/2012

Πολιτική Χρυσοχοΐδη στο μεταναστευτικό η κυβέρνηση

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΨΟΓΑ... ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ, ΨΩΡΑ, ΕΛΟΝΟΣΙΑ, ΠΟΛΥΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ κ.λπ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ... ΕΝΑ-ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ "ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ" ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;; Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;;; Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ;;;

Την ίδρυση 25 χώρων κράτησης μεταναστών που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα προανήγγειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας μετά τη συνάντησή του με την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλστρομ στις Βρυξέλλες. Ο υπουργός επανέλαβε στην επίτροπο αλλά και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της αναφορικά με τα θέματα της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης. Στη συνάντηση τέθηκε προς συζήτηση και η ουσιαστικά, ανενεργή, συμφωνία επανεισδοχής με την Τουρκία. «Από τα 180.000 αιτήματα επανεισδοχών που κατέθεσε η Ελλάδα στην Τουρκία, η γειτονική χώρα αποδέχτηκε μόνο 11.000, ενώ τελικά ολοκληρώθηκαν μόλις 3.000», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

http://www.defence-point.gr/news/?p=52961

No comments :

Post a Comment