16/07/2012

20% ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

20% Περισσότεροι λαθραίοι από πέρυσι ήλθαν μέχρι σήμερα στην χώρα μας και μάλιστα χωρίς να έχει τελειώσει ο χρόνος για να δούμε το τελικό ποσοστό που μπορεί και να ξεπερνάει και το 40%!!!! Και κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση κάτι τέτοιο γιατί σε όλο τον πλανήτη έχει γίνει γνωστόν πως η Ελλάδα από το 2010 είναι υπό πτώχευση και με 35% πραγματική ανεργία. Εντούτοις τα λαθρομεταναστευτικά ρεύματα προς την χώρα μας όχι μόνο μειώθηκαν αλλά πολλαπλασιάζονται γιατί απλά υπάρχει σχέδιο από την Τουρκία και άλλες ισλαμικές χώρες, να εξισλαμοποιηθεί η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που είναι και ο πιο εύκολος στόχος, όπως η Ελλάδα, η οποία έχει τους πλέον γελοίους Νόμους παγκοσμίως που κυριολεκτικά προστατεύουν τους λαθραίους και μετατρέπουν σε λαθραίους τους ιθαγενείς Έλληνες!!!

Η δε Φρόντεξ δεν κάτι τίποτα άλλο μάλιστα από το να συλλαμβάνει τους λαθραίους, οι οποίοι παραδίδονται μόνοι τους στην Φρόντεξ και αφού καταγραφούν για να μη μπορούν να πάνε σε άλλη χώρα της Ευρώπης λόγω του Δουβλίνο 2, τους στέλνουν όλους στην Αθήνα με χαρτζιλίκι 150 ευρώ στον καθένα, ατσαλάκωτους με πούλμαν και τραίνα και ένα κουρελόχαρτο που λέει πως σε ένα μήνα θα πρέπει να εγκαταλείψουν την χώρα χωρίς φυσικά ούτε ένας από αυτούς να την εγκαταλείπει, αφού χάνονται στο χάος της Αθήνας και αρχίζουν άμεσα να εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων και της Ελληνικής κοινωνίας ενώ η αστυνομία έχει δεμένα τα χέρια αφού και να συλληφθούν, την άλλη μέρα τους αφήνουν ελεύθερους, αφού απελάσεις δεν προβλέπονται, επειδή λέει δεν τους δέχονται τους λαθραίους πίσω οι χώρες τους επειδή δεν τους αναγνωρίζουν!!! Μιλάμε μας δουλεύουν χονδρά όλοι και οι "εταίροι" και οι λαθραίοι και εμείς το παίζουμε και επαγγελματίες φιλάνθρωποι μετατρέποντας την Ελλάδα σε παγκόσμιο πτωχευτικό κέντρο φιλανθρωπίας ή καλύτερα, μαλακίας και ηλιθιότητας...


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, όλοι οι πολιτικάντηδες μιλάνε για τροποποιήσεις του λαθρονόμου Ραγκούση, που έτσι και αλλιώς και να καταργηθεί ακόμα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, ούτε στις ροές λαθραίων, ούτε στην καθημερινή μας ζωή αφού οι μαγικές φράσεις "Άμεσες μαζικές Απελάσεις", και φύλαξη των Συνόρων με το Στρατό, τις Νάρκες, τις Σφαίρες και τις Τορπίλες α λα ιταλικά και α λα ισπανικά, δεν εφαρμόζονται....

Λοιπόν θέλετε να λυθεί το πρόβλημα κυρίες και κύριοι ναι ή όχι; Εάν ναι, τότε δεν υπάρχουν άλλες επιλογές και το ξέρετε πάρα πολύ καλά. Μόνο με υποχρεωτικές, αναγκαστικές, άμεσες και μαζικές απελάσεις με το καλό ή το άσχημο και με φύλαξη των συνόρων από το Στρατό με σφαίρες, νάρκες και τορπίλες, μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα άμεσα. Όταν θα ξέρουν οι λαθραίοι πως απέναντι τους περιμένουν σφαίρες, νάρκες και τορπίλες, δεν θα κάνουν το επόμενο βήμα εκτός εάν θέλουν να πάνε να συναντήσουν τον Αλλάχ τους στον Παράδεισο. Μερικοί ελάχιστοι θα το προτιμήσουν και θα πάνε στον Παράδεισο με δική τους καθαρά ευθύνη, οι υπόλοιποι όμως και η μεγάλη πλειοψηφία, θα διαγράψουν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού ή περάσματος. Και αν σας φαίνονται αυτά σκληρά, σκληρότερη είναι η καταστροφή της Πατρίδας μας η οποία εδώ και χρόνια δεν αντέχει άλλο τους λαθραίους και μαθηματικά οδηγείται στον αφανισμό το πολύ μέχρι το 2020 όπου οι λαθραίοι θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία στην χώρα μας και θα την κάνουν ότι θέλουν αυτοί όπως ήδη την κάνουν ότι θέλουν από τώρα.

Οι ακραίες καταστάσεις θέλουν και ακραίες λύσεις, όμως όταν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις όπως αυτές που ήδη ζούμε, τότε οι ακραίες λύσεις είναι αναγκαστικές αφού καμία άλλη λύση δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην πτωχευμένη Πατρίδα μας που υποφέρει με τα δικά της προβλήματα και πολύ περισσότερο υποφέρει με τα προβλήματα που οι λαθραίοι μας έφεραν. Εάν λοιπόν θέλουμε να λυθεί το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα και ξέρω πως ο Ελληνικός λαός με πάνω από 90% το θέλει, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές από τις σφαίρες στα σύνορα και τις μαζικές απελάσεις. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε τα Δουβλίνα 3, 4 και 5 που μας θέλουν ως τον σκουπιδοτενεκέ και το ανάχωμα της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη, ούτε θα περιμένουμε ποτέ τη Φρόντεξ και την όποια Φρόντεξ να φυλάξει τα δικά μας σύνορα απλά καταγράφοντας στατιστικά δεδομένα και στέλνοντας τους λαθραίους στην Αθήνα να σφάζουν γέρους, γριούλες και να μπουκάρουν στα σπίτια μας με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Θέλετε να τα καταλάβετε αυτά; Πάρτε τα πρέποντα μέτρα που αναφέρω τώρα, διαφορετικά θα δείτε την Χρυσή Αυγή ή την όποια άλλη Χρυσή Αυγή βγει στο κοντινό μέλλον, να αναλαμβάνει την Εξουσία πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζετε και να τελειώνει το ζήτημα έστω και με πολύ αίμα. Δεν γίνεται διαφορετικά όμως. Όσο και να προσπαθείτε να αποφύγετε τις σφαίρες στα σύνορα, θα έλθει η στιγμή αργά ή γρήγορα και μάλλον γρήγορα, που θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να τις χρησιμοποιήσετε αφού διαφορετικά δεν γίνεται και το ξέρετε όλοι πολύ καλά. Η Ελλάδα πάντα πάλεψε με το αίμα της τους κατακτητές και τους εισβολείς, δεν μπορεί να παραδοθεί αμαχητί τώρα, όσο και αν κάποιοι αυτό νομίζουν πως το έχουν καταφέρει. Είναι γελασμένοι. Τα περιθώρια στενεύουν. Θα αντισταθούμε οι Έλληνες με κάθε τίμημα και όπως πάντα θα κερδίσουμε και πάλι. Πάρτε μόνο τα μέτρα που χρειάζονται τώρα και όσο είναι καιρός ακόμη, για να περιοριστεί το αίμα.

No comments :

Post a Comment