08/06/2012

Θέσεις Εβραίων για λαθρομετανάστες με αφορμή την είσοδο της Χ.Α. στην Βουλή

Το παρόν κείμενο είναι ένα ανοιχτό γράμμα των Εβραίων που μένουν στην Ελλάδα με αφορμή την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή. Μέσω αυτού του ανοιχτού γράμματος βλέπουμε τις θέσεις τους επάνω σε κάποια θέματα. Οι θέσεις αυτές θα μας θυμίσουν θέσεις κάποιων τρίτων, πράγμα που θα μας φανερώσει τι παίζεται στο παρασκήνιο. Αντίθετα με την Ελλάδα στο Ισραήλ δεν έχουν Αριστερές επαναστατικές ομάδες τύπου Πολ Ποτ Σύριζα και ΚΚΕ: Υπουργός Εσωτερικών: «Αυτή η χώρα ανήκει στους λευκούς»

Τι μας λένε λίγο πολύ;

1. καταδικάζουν την βία κατά των μεταναστών
2. Αυτή η νέα άκρα δεξιά έχει επίσης άνοιξε το δρόμο για κόμματα τα οποία, (όπως αυτό της Χρυσής Αυγής), μπορούν τώρα να κερδίσουν ψήφους νόμιμα προωθώντας ανοιχτά ομιλία μίσους.
3. Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι στην ήπειρό μας, Εβραίοι, μετανάστες, μουσουλμάνοι, Ρομά ή οι μαύροι άνθρωποι μπορεί να φοβούνται για τη ζωή τους γι αυτό που είναι.
4. Καλούμε όλους τους πολίτες, τα πολιτικά κόμματα, συνδικάτα, την κοινωνία των πολιτών, διανοούμενους και καλλιτέχνες για την καταπολέμηση της άκρας δεξιάς…..
5. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι αυτό το όνειρο χτίστηκε πάνω στα ερείπια του ναζισμού. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε το Ολοκαύτωμα. Το όνειρό μας είναι μια ήπειρος απαλλαγμένη από ρατσισμό και αντισημιτισμό. Πρόκειται για το έργο της μια κοινωνία βασισμένη στην «συντροφικότητας» – πέρα από τα όρια.
6. πρέπει να αντικρούσει το δόγμα του «ευρωπαϊκού φρουρίου”, το οποίο ευνοεί την εξάπλωση των αντίμεταναστευτικών θέσεων και το κλείδωμα των συνόρων της Ευρώπης, ειδικά όταν είναι θεμελιώδες στοιχείο της ευρωπαϊκής μεταπολεμικής ταυτότητας
7. Οι πολίτες οι οποίοι, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, είναι ο στόχος της φυλετικής και κοινωνικής βίας, πρέπει να προστατεύονται.

Ανάλυση των θέσεων:

1. Καταδικάζουν την βία κατά των μεταναστών αλλά δεν καταδικάζουν την βια των μεταναστών κατά ημών. Αυτή είναι τεχνική προπαγάνδας της μισής αλήθειας για να δημιουργήσουν εικόνα συμπόνια προς τους μετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή αποκρύπτουν το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε βια κατά των μεταναστών αν οι ίδιοι οι μετανάστες δεν χρησιμοποιούσαν βια σε πρώτο χρόνο. Απόδειξη τρανή είναι ότι κανένας Έλληνας ή καμία Χρυσή Αυγή δεν κυνηγά ή βρίζει ή αναφέρεται με αντιπάθεια κατά των κατοίκων της Ζουαζιλάνδης.

2. Αναφορά κατά της άκρας δεξιάς, άρα η κάτι παίζεται φιλικό προς την άκρα αριστερά. Ακόμα κάνουν νομική μομφή κατά της Χρυσής Αυγής… θυμίζει θέσεις Μπαρόζο και Τσίπρα ή όχι;

3. Δεν αρνούνται όμως ότι σε αυτήν την Ήπειρο οι μη μετανάστες φοβούνται για ληστείες κλοπές δολοφονίες και κλειδαμπαρώνονται στο σπίτι τους θαρρείς και είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Έφεραν μέσα τους μετανάστες, τους τάισαν; όχι! τι σημαίνει αυτό; ότι οι μετανάστες όντας πεινασμένοι θα βγουν στον δρόμο ως λύκοι. Τυχαίο ότι τους έφεραν αλλά δεν τους τάισαν;

4. Ποιους καλούν, δεδομένου ότι δεν καλούν την άκρα δεξια; προφανώς την κεντροΑριστερά…

5. Μιλάνε πάντα μονόδρομα, οι μεν να είναι απαλλαγμένοι από ρατσισμό και αντισημιτισμό (μα γιατί αυτά πάνε πάντα μαζί άραγε;) ενώ την ίδια στιγμή οι ίδιοι έχουν χωρία στα ιερά τους βιβλία τα οποία μιλάνε για καταδίκες και σκοτωμούς και τιμωρίες προς τους άλλους, και ακόμα και η μεγάλη τους εορτή την Χανουκά εορτάζει την σφαγή των Ελλήνων επιγόνων του Αλεξάνδρου (αποδείξεις ΕΔΩ).

Αν πάλι σας έκανε εντύπωση η λέξη “συντροφικότητα” και οι θέσεις να προσομοιάζουν με αυτές του ΣοσιαλοΚομμουνισμού δεν έχετε παρά να δείτε τις αποδείξεις ότι αυτοί δημιούργησαν τον ΣοσιαλοΚομμουνισμό (αποδείξεις ΕΔΩ)

6. Καταλάβατε τώρα ποιος είναι πίσω από το άνοιγμα των συνόρων; Το κόστος της εισροής των λαθρομεταναστών που βαραίνει το Ελληνικό Κράτος ανέρχεται σε 16 ΔΙΣ ετησίως, ποσόν το οποίο καλούμαστε να το καλύψουμε με δανεικά από τράπεζες…σε ποιους ανήκουν αυτές οι τράπεζες;

7. Σας θυμίζει το γεγονός στην Πάτρα που λαθρομετανάστες σκότωσαν Έλληνα και το κράτος έστειλε την αστυνομία να προστατέψει τους Αλλοδαπούς στο κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής; Ποιος τελικά κάνει κουμάντο σε αυτή την Χώρα; “

Δώσε μου το δικαίωμα να κόβω το χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους” Προπάτορας Ρότσιλντ

ιδού το κείμενο αυτούσιο:


No comments :

Post a Comment