25/05/2012

Στρατηγική συνεργασία της Νότιας Κορέας… με το Περού!

Η εξοικείωση και οι επαφές του προέδρου του Περού, Ολάντα Χουμάλα, με τη Νότια Κορέα από το 2004 που όντας αξιωματικός είχε υπηρετήσει ως ακόλουθος άμυνας στη Νότια Κορέα, έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα! Όπως ανακοινώθηκε, το ολίγον περίεργο αυτό δίδυμο, μιας ασιατικής και μιας λατινοαμερικανικής χώρας, συμφώνησαν να αναπτύξουν θεαματικά τις σχέσεις τους με αμοιβαία επωφελή τρόπο. Οι δυο χώρες θα συνεργαστούν, με τους Νοτιοκορεάτες να ενισχύουν το Περού με έμφαση στους τομείς του Ναυτικού και της Αεροπορίας. Οι δυο χώρες θα προχωρήσουν στη συμπαραγωγή εκπαιδευτικών αεροσκαφών και πολεμικών πλοίων. Οι ανακοινώσεις έγιναν μετά τη συνάντηση του Νοριοκορεάτη υπουργού Εξωτερικών με τον πρόεδρο του Περού. Οι σχέσεις των δυο χωρών περιγράφονται αρμοδίως ως «στρατηγικής συνεργασία», ενώ ο Περουβιανός πρόεδρος επισκέφθηκε επίσημα τη Σεούλ στις αρχές του μήνα. Η Νότια Κορέα εμφανίζεται εξαιρετικά ενεργή στην περιοχή της Νότιας Αμερικής, με τον υπουργό Εξωτερικών να επισκέπτεται επίσης την Κολομβία, τη Χιλή και τη Βραζιλία, όπου θα υπογραφούν εμπορικές συμφωνίες.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΟΙΑ ΚΟΡΕΑ;;; Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ (ΟΛΗ) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ". ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΌΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. 
- ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΤΑΙΒΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΟΝΚ-ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΑΓΚΑΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ.
- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.
- "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΣΜΟ" ΘΕΛΕΤΕ; ΘΙΒΕΤ, ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΙ ΝΑΟΙ, ΤΑΟΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! 

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ Ν.ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΡΕΘΙΖΕΙ" ΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΛΙΟ, ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ...  ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ..."ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ" ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... 

No comments :

Post a Comment