18/04/2012

Αλβανική οργάνωση έστειλε τελεσίγραφο στη κυβέρνηση των Σκοπίων

Ένας άγνωστος, μέχρι τώρα, στρατός (АООЗ) που αναφέρει ότι απελευθέρωσε τα αλβανικά εδάφη στο Κοσσυφοπέδιο, έστειλε τελεσίγραφο προς την Κυβέρνηση των Σκοπίων ότι αν σε δύο εβδομάδες δεν αποσυρθεί από τα «κατεχόμενα και αποικισμένα εδάφη της αλβανικής γης», θα επιτεθεί στις αστυνομικές δυνάμεις και στις στρατιωτικές υπηρεσίες του κράτους των Σκοπίων.

Στο μήνυμα τονίζεται ότι η FYROM παραβιάζει καθημερινά τα δικαιώματα των Αλβανών. Τα αλβανικά χωριά έχουν μπλοκαριστεί και κανένας από τους διεφθαρμένους πολιτικούς δεν ανταποκρίνεται στην αλβανική εθνική ενότητα. «Προειδοποιούμε την φιλοσερβική κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, να αποσυρθεί μέσα σε δύο εβδομάδες από τα κατεχόμενα εδάφη της Αλβανίας», αναφέρει το μήνυμα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet

1 comment :

  1. Anonymous18/4/12 13:45

    Πάντως αυτό που είναι η αλήθεια σήμερα είναι ότι.ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ.Διότι Η θράκη είναι χαμένη γιατί είναι αντίβαρο στην ανακήρυξη του Κουρδικού κράτους.Η μακεδονία ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με ταχύ βηματισμό.Η Ήπειρος και μέρος της Θεσσαλίας είναι όχι μονο στους στόχους των Αλβανών αλλα ήδη έχει καπαρωθεί από τους Αλβανούς.Τα πετρέλαια του Αιγαίου καστελόριζο και λοιπά δεν πρόκειται ποτε να δοθούν στην Ελλάδα ασxετα το διεθνες δίκαιο χωρίς οι Τούρκοι α πάρουν ένα 70% ποτε δεν πρόκειται να βγει σταγόνα.Η Κρήτη είναι ήδη στα σκαριά για Εβραϊκή κυριαρχία με προσωπείο Αμερικανικο.Η Κύπρος τελικά θα βρεθεί μπροστά σε πολύ μεγάλο αδιέξοδο και θα ενδώσει στο Τούρκο-Εβραϊκό σχέδιο με τις ευλογίες των αφεντικών (ΟΗΕ).Η Τουρκια ήδη κάνει γρήγορες κινήσεις στην Αίγυπτο .Ναυτικές βάσεις στη Λιβύη.Το λιμάνι του Αυλώνα που ήδη έχει στα χερια της από την Αλβανία.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? θα σου πω εγώ τίποτα διότι τα μετόπισθεν μας είναι ήδη παρμένα από τους διαφορους φερμένους που σε οποιαδήποτε στιγμή θα πετσοκόψουν τα γυναικόπαιδα ανά την επικράτεια.Λοιπόν μερικοί νομίζουνε ότι είναι παραμυθια και συνομωσίες. κρατηθeιται γιατί όχι μονο η ώρα έφθασε αλλα το σχέδιο ήδη δουλεύει με ταχύ ρυθμό.Οποιος δε τολμήσει να μιλήσει από την Διεθνή κοινότητα(χα χα χα)θα τον στριμώξουν τόσο πολύ οικονομικά που δεν θα έχει όρεξη να βγάλει kix υπέρ της Ελλάδας.
    .Σας φαίνονται απίθανα? Δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να στρέψετε το βλέμμα σας στα 100 χρονια που ήδη πέρασαν. Εάν περιμένετε το μέλλον, να σας φέρει σταθερότητα συνεχίστε να "κοιμασθε" και καλά όνειρα. Τα πάντα ρέει

    ReplyDelete