02/04/2012

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ... ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ή ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ. ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΙ ΑΕΡΙΟ, ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ... "Η Βουλγαρία μου, θα είναι λιγότερη εξαρτημένη από τη Μόσχα" ΔΗΛΩΣΕ Η ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΟΖΑ (ΡΟΖΕΝ), ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΟ.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "ALTER"  ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΟΥΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ... ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΜΟ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ... ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ Η.Π.Α ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΜΠΙ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», δημοσίευσε συνέντευξη του προέδρου της Βουλγαρίας Ρόζεν Πλεβνέλιεφ που έδωσε στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του, στη Ρώμη, έπειτα από πρόσκληση του Giorgio Napolitano. Στην εκτενή συνέντευξή του στη παγκοσμίου φήμης εφημερίδα, ο Πλεβνέλιεφ δήλωσε την απόφαση της Βουλγαρίας να εγκαταλείψει την κατασκευή του πυρηνικού σταθμού ‘Μπέλενε’, μια απόφαση που τη θεώρησε ως σωστή. Ο πρόεδρος είπε ακόμη ότι και πριν εκλεγεί, είχε ορίσει ως προτεραιότητες την διαφοροποίηση της ενέργειας και την απελευθέρωσή της. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αρχηγός του βουλγαρικού κράτους δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι η χώρα δέχεται σήμερα αέριο μέσω ενός αγωγού από τη ρωσική εταιρεία Gazprom. «Έχουμε ένα στρατηγικό όραμα να επικεντρωθούμε στην ποιότητα της ενέργειας όχι μόνον στην ποσότητα, αλλά και στην κατασκευή νέων εγκαταστάσεων με νέα παραγωγή ενέργειας. Στόχος μας είναι να εξοικονομήσουμε ενέργεια μέσω της μετατροπής των παλαιών προκατασκευασμένων μπλοκ που στηρίζουν 2,7 εκατομμύρια Βουλγάρους», δήλωσε. Η συνέντευξη του προέδρου τελειώνει με μια έκκληση για την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Βουλγαρία να ενταχθεί στο ευρωπαϊκό δίκτυο ενέργειας για τη μεταφορά φυσικού αερίου και να μην επιτρέψει στη Ρωσία να τιμωρήσει τη Βουλγαρία, όπως έγινε νωρίτερα με την Ουκρανία, αναφέρει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

No comments :

Post a Comment