Με αφορμή το παγκόσμιο αγώνα των Ελλήνων της ομογένειας, απανταχού Γης, και των φιλελλήνων, για τη σωτηρία της Ελλάδος και των γηγενών Ελλήνων από τον οικονομικό αρμαγεδδώνα, ο οποίος συνδυαζόμενος με την μεταναστευτική λαίλαπα, έπληξαν την Ελλάδα, και δυνατόν να εξελιχθούν σε εθνική τραγωδία με απώλεια της πατρίδας μας, παραθέτουμε τα κάτωθι ιστορικά στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι όντως όλοι είμαστε Έλληνες. Στον αγώνα αυτόν των φιλελλήνων κυριαρχεί το σύνθημα, «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».
Προς υποστήριξη αυτού του συνθήματος, αναφέρουμε ιστορικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι πράγματι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τουλάχιστον όσοι κατοικούν σε Ευρώπη, Αμερική, και Αυστραλία.
Από το διαδίκτυο λαμβάνουμε τις κάτωθι πληροφορίες.
Επιστημονική έρευνα αποδεικνύει την ύπαρξη και παρουσία Ελλήνων στην Αμερικανική Ήπειρο, κατά την αρχαιότητα. Ένα άρθρο με οδηγό τα κείμενα του Πλουτάρχου, αφιερωμένο στη παγκόσμια κίνηση «Είμαστε όλοι Έλληνες» του Δρ. Μηνά Τσικριτσή ερευνητή Αιγαιακών γραφών, αποδεικνύει τη παρουσία Ελλήνων στη Βόρειο Αμερική. Αφιερωμένη στη παγκόσμια κίνηση στήριξης της Ελλάδας, «Είμαστε όλοι Έλληνες», είναι η νέα έρευνα του ερευνητή Αιγαιακών γραφών δρ. Μηνά Τσικριτσή, η οποία αποδεικνύει με τη χρήση των νέων ηλεκτρονικών τεχνολογιών ότι οι προϊστορικοί Έλληνες είχαν επισκεφθεί τη Βόρειο Αμερική πολύ πιο πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος. Ο Κολόμβος ήταν Έλληνας από τη Χίο!!! O Kολόμβος έφτασε δεύτερος, στα μεταχριστιανικά χρόνια, στην εποχή του Μεσαίωνα, και γνώριζε την ύπαρξη της Αμερικανικής Ηπείρου, από τα κείμενα των αρχαίων Ελλήνων.!!!
Η έρευνα του κ.Τσικριτσή βασίστηκε στα κείμενα του Πλουτάρχου «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης», όπου στις παραγράφους 941Α-942 περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μια ήπειρο η οποία βρισκόταν «Δυτικά των τριών νησιών και βορειοδυτικά της Βρετανίας». Εδώ ο Πλούταρχος σαν τρία νησιά εννοεί την Ισλανδία, Γροιλανδία, Νέα Γή, (Newfoundland). O ερευνητής εντόπισε και απέδειξε μέσα από προγράμματα με Η/Υ την αποκατάσταση μιας λησμονημένης ιστορικής πραγματικότητας, που μέχρι σήμερα διέφευγε από πολλούς ερευνητές, συνεχίζοντας έτσι την έρευνα που είχε κάνει πριν από δύο χρόνια ο καθηγητής Η. Μαριολάκος ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι οι προ’ι’στορικοί Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής την οποίαν επισκέπτονταν συχνά. Στην ανακοίνωση του δρ. Τσικριτσή υποστηρίζεται ότι πριν τον Κολόμβο υπήρχε επικοινωνία των Ελληνικών πληθυσμών της Ελλάδος, με την ομογένεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, που ξεκινά από τη Μινωική εποχή και συνεχίστηκε μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια.
Ο στόχος αυτών των ταξιδιών κατά την εποχή του χαλκού είχε σχέση με το εμπόριο και τη διακίνηση του καθαρού χαλκού που βρισκόταν στη λίμνη Superior του Καναδά. Φαίνεται ότι μετά τους πρώτους εμπόρους Μινωίτες, συνέχισαν και οι Μυκηναίοι, οι οποίοι όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, έστειλαν τον Ηρακλή για να αναθερμάνει τη παρουσία του ελληνικού στοιχείου, το οποίο είχε χαθεί με τις επιμειξίες με τους ντόπιους ιθαγενείς. Στη συνέχεια στην εποχή του Σιδήρου το ενδιαφέρον για την περιοχή παρήκμασε και παρέμεινε έως τους Ελληνιστικούς χρόνους μια εθιμοτυπική λατρευτική παράδοση. Έτσι κάθε τριάντα χρόνια αποστέλλονται μερικά πλοία σε περιοχές που είχαν τη λατρεία του Κρόνου, για να ανανεώνεται το ανθρώπινο προσωπικό με ιερείς.
Όπως λέει ο κ. Τσικριτσής, «όλα αυτά αποδεικνύονται με αστρονομικά στοιχεία, η επεξεργασία των οποίων έγινε με τη βοήθεια προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιβεβαιώνοντας τον χρονολογικό προσδιορισμό του ταξιδιού που περιγράφει ο Πλούταρχος.» Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με το κ. Τσικριτσή, και το ότι στη περιοχή γύρω από τη λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στο Καναδά, έχουν γίνει μεγάλες εξορύξεις χαλκού σε μια περίοδο, μεταξύ 2400 και 1200 π.χ. παρότι η περιοχή βρίσκονταν στη λίθινη εποχή. Κατά την εποχή του σιδήρου το ενδιαφέρον των Ελλήνων μειώθηκε και τα ταξίδια επιβίωσαν έως την Ελληνιστική περίοδο ως μια εθιμοτυπική παράδοση, για να διατηρείται το ενδιαφέρον της αρχαίας μητέρας Ελλάδος με την ομογένεια στην αρχαία Αμερική.
Τα ταξίδια μεταξύ των δύο ηπείρων μειώθηκαν, διότι οι νεώτερες γενεές Ελλήνων (Ελληνιστικοί χρόνοι), μετά τον Διόνυσο και τον Απόλλωνα, έχασαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία των πτήσεων με τη μέθοδο της αντιβαρύτητας, έτσι ήταν αναγκασμένοι να ταξιδεύουν με πλοία μέσω Αγγλίας- Ισλανδίας-Γροιλανδίας, και τελικά Καναδά. Σύμφωνα με το αρχαίο κείμενο του Πλουτάρχου, ο συντονιστής του διαλόγου, ο Λαμπρίας καλεί τον Σύλλα τον Καρχηδόνιο να ξαναδιηγηθεί μια ιστορία που άκουσε από τους υπηρέτες του Ναού του Κρόνου στη Καρχηδόνα. Την ιστορία αυτήν αφηγήθηκε κάποιος ξένος επισκέπτης του Ναού που ήλθε από τη μεγάλη ήπειρο. Τελικά τα δεδομένα που αναφέρει το κείμενο επιβεβαιώνουν, όπως δείχνει η μελέτη του κ.Τσικριτσή, με τη χρήση Η/Υ, τη περιγραφή ενός ταξιδιού το 86 μ.Χ. που πραγματοποιήθηκε από το Καναδά στη Καρχηδόνα.
Τα συμπεράσματα συνοψίζονται στα παρακάτω:
1.- Το αποκαλυπτικό κείμενο προσδιορίζει σωστά την απόσταση από την Βρετανία στο νησί της Ωγυγίας 880 χιλιόμετρα (οι Αγγλοσάξωνες την ονόμασαν Ισλανδία, από το Ice & land δηλαδή η χώρα του πάγου), με πλοίο με κουπιά και πανιά, που πλέει 5 ημέρες δηλαδή 7 χιλιόμετρα την ώρα, πράγμα λογικό. Ωγυγία ονομαζόταν η χαμένη Ατλαντίδα, της οποίας γεωλογική συνέχεια προς βορρά,(υφαλοκρηπίδα), φαίνεται να είναι η Ισλανδία. Η γεωλογική συνέχεια (υφαλοκρηπίδα) της Ατλαντίδας προς νότον είναι οι νήσοι Αζόρες, κτήση της Πορτογαλίας.
2.- Αναφέρει μια μεγάλη ηπειρωτική Γη που στη περιοχή της υπήρχαν τρία νησιά, (Ισλανδία, Γροιλανδία, Νέα Γη-Newfoundland), που απείχαν, μεταξύ των ίση απόσταση βορειοδυτικά της Βρετανίας.
3.- Προσδιορίζει ότι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος, βρίσκεται η είσοδος του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου, με τη Κασπία θάλασσα. (στον ίδιο παράλληλο γεωγραφικού πλάτους).
4.- Προσδιορίζει ορθά ότι ο κόλπος του Αγ. Λαυρεντίου είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μαιώτιδα λίμνη, τη σημερινή Αζοφική θάλασσα. Στις ακτές του κόλπου Αγίου Λαυρεντίου, ένθεν και ένθεν, αναφέρει ότι κατοικούσαν Έλληνες από παλιά, (υπάρχουν παλαιοί χάρτες με ελληνικά ονόματα πόλεων και οικισμών), και μετά την αποστολή του Μυκηναίου Ηρακλή, πιθανόν τον 15ο αιώνα π.χ. αναθερμάνθηκε το ελληνικό στοιχείο που έσβηνε από τις επιμειξίες με τους ντόπιους. (Εννοείται ότι ο Ηρακλής δεν πήγε μόνος με τον Ιόλαο, αλλά ήταν μια εκστρατεία εκατοντάδων Ελλήνων που άλλαξαν δημογραφικά την περιοχή μέσα στο κόλπο του Αγίου Λαυρεντίου όπου κατοίκησαν.) Τη χρονική αυτή περίοδο (10.000 έως 1.000 χρόνια π.χ.) οι Έλληνες κατείχαν τη τεχνολογία της αντιβαρύτητας, και πήγαν εκεί με ιπτάμενα σκάφη , αφού ο διάπλους του βορείου Ατλαντικού με παραδοσιακά πλοία, ήταν χρονοβόρος, και λίαν επικίνδυνος ενέργεια.
5.- Ο Πλούταρχος έζησε το 50-120 μ.Χ. αλλά κατείχε παπύρους με τα μυστικά των προϊστορικών Ελλήνων, γιαυτό έγινε ιστορικός συγγραφεύς. Ο Πλούταρχος, καθορίζει περίοδο τριάντα χρόνων, μετά την οποία ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής των Ελλήνων στην Ελλάδα. Αυτό γίνεται όταν ο πλανήτης Κρόνος ανατέλλει με τον αστερισμό του Ταύρου. Γενεές μετά τον Ηρακλή, φαίνεται ότι οι Έλληνες είχαν χάσει προ πολλού χρόνου τα μυστικά της επιστήμης και τεχνολογίας της αντιβαρύτητας, γιαυτό ο Πλούταρχος αναφέρει παραδοσιακές μεθόδους ταξιδιού επιστροφής διά θαλάσσης. Αφού οι Έλληνες έχασαν τα μυστικά της αντιβαρύτητας, σκέφτηκαν να εκμεταλλευθούν τα πλεονεκτήματα που παρέχει η φύση-δημιουργία, για εκτέλεση μεγάλων ταξιδίων. Τα αστρονομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι σε γεωγραφικό πλάτος 47ο Β, και βορειότερα, το 1ο αιώνα μ.Χ., η περίοδος αυτή ήταν στα τέλη Μα’ι’ου του 86 μ.Χ. που έγινε ένα από τα ταξίδια επιστροφής, και είναι περίοδος νηνεμίας, και καλών ευνο’ι’κών καιρικών συνθηκών για τα βόρεια πλάτη.
6.- Όταν ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής, τρείς μήνες έμεναν στο νησί της Γροιλανδίας, 60ο Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, όπου ο ήλιος δύει μόνο μια ώρα τη περίοδο του θερινού ηλιοστασίου 9/6 και 9/7, και είναι περίοδος νηνεμίας γιαυτή τη γεωγραφική περιοχή. Ο προσδιορισμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το νησί της Γροιλανδίας, κατά τη παράδοση, πρέπει να είναι πύλη με τον κάτω κόσμο, όπου είχε ταφεί ο Κρόνος σε σπήλαιο που φυλασσόταν από τον Δία.
7.-Ο λόγος των μεγάλων ταξιδιών την εποχή του Χαλκού τεκμηριώνεται από τον καθαρό χαλκό, που βρισκόταν σε μεγάλες ποσότητες στη περιοχή γύρω από τη λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά. Από τη περιοχή αυτή εξορύχτηκαν 50.000 τόνοι χαλκού μεταξύ 2400 και 1200 π.χ.
8.-Στην εποχή του Πλουτάρχου ο ίδιος αναφέρει ότι δεν μετέφεραν χαλκό, αλλά χρυσές κούπες και αγγεία που μέσα είχαν τις προμήθειες του ταξιδιού.
9.- Τέλος είναι γνωστό ότι στην αρχαιότητα τα μαντεία ήταν κέντρα καταγραφής ιστορικής και γεωγραφικής γνώσης, (Τα σημερινά Think Tanks των Αμερικανών), για θέματα γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, και γεωοικονομίας, ώστε να συμβουλεύουν τους άρχοντες και ηγεμόνες, για πολιτικές αναταράξεις και ανακατατάξεις, για πολέμους και οικονομικές εκστρατείες (ορυκτού πλούτου), για μεγάλα ταξίδια, μεταναστεύσεις, κατακτήσεις και αποικίσεις. Έτσι είναι αποδεκτό ότι ο Πλούταρχος μετά το 86 μ.Χ. που ήταν ιερέας στο Μαντείο των Δελφών, και ιστορικός συγγραφέας, έχει αυτή τη γνώση.
10.- Το ταξίδι επιστροφής φαίνεται ότι γινόταν με πλοία από Βόρεια, ξεκινώντας από το Καναδά, πήγαιναν στη Γροιλανδία, (νησί του Κρόνου), έφθαναν στην Ισλανδία, και από εκεί πήγαιναν στη Βρετανία, όπου κατόπιν διά ξηράς, κατέβαιναν στην Ελλάδα. Έτσι απέφευγαν το μέγιστο της επικίνδυνης διαδρομής του Ατλαντικού Ωκεανού. Ταξίδευαν επί τόξου σχεδόν μεγίστου κύκλου, από Καναδά προς Βρετανία, μέσω Γροιλανδίας και Ισλανδίας. Στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της διαδρομής είναι το νησί-σταθμός, που φέρει ακόμα και σήμερα το όνομα Μυκήνες (Mykines), το δυτικότερο νησί των Faeroes.
Συμπερασματικά η έρευνα του κ. Τσικριτσή είναι ότι, πραγματοποιήθηκε ταξίδι από Καναδά στην Καρχηδόνα, το Μάιο του 86 μ.Χ. σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με H/Y γίνονται αποδεκτές και οι άλλες περιγραφές του Πλουτάρχου, ότι δηλαδή , στα αρχαία χρόνια πριν την εκστρατεία του Ηρακλή, είχαν πάει στην περιοχή Βόρειο Αμερική, αρχαιότεροι του Ηρακλή Έλληνες, πιθανότατα οι Μινωίτες. Τα στοιχεία αυτά έρχονται και επιβεβαιώνουν αρχαιολογικά διάσπαρτα ευρήματα γραφής-και όχι μόνο- από περιοχές στην Αμερική. Τελικά πριν το Κολόμβο, τους Κινέζους, και τους Βίκινγκς, είχαν πάει στην Αμερική οι Έλληνες τουλάχιστον τον 1ο αιώνα π.χ. και πιθανόν ήδη τη 2η χιλιετία π.χ. που τότε κατείχαν τη τεχνολογία της αντιβαρύτητας, και τα ταξίδια εγένοντο με ιπτάμενα οχήματα.
Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική: Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής Χριστόφορος Κολόμβος, ο οποίος ήταν Έλληνας από τη Χίο, με Ισπανική ιθαγένεια. Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα και μετά, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ο Κολόμβος γνώριζε την ύπαρξη της Αμερικανικής Ηπείρου, από τα κείμενα των Αρχαίων Ελλήνων. Ως γνωστόν ο Χριστόφορος Κολόμβος, έφθασε στην Αμερικανική Ήπειρο, στη δεκαετία του 1450 μ.χ και απεβιβάσθη στη Κεντρική Αμερική, και μετά δια ξηράς και θαλάσσης προχώρησε στην ενδοχώρα, στα ενδότερα και βορειότερα της Αμερικανικής Ηπείρου. Επήγε εκεί με πλοία, με τις παραδοσιακές συνθήκες ναυσιπλο’ι’ας, διέσχισε τον Ωκεανό, ταξιδεύοντας στη περιοχή του Ισημερινού (κατέβηκε από το Γιβραλτάρ νοτιότερα) και με πορεία προς Δυσμάς. Εκεί επικρατούν ευνοϊκές καιρικές συνθήκες ναυσιπλοϊας, δηλαδή ούριοι άνεμοι για τα πανιά, και ευνο’ι’κά θαλάσσια ρεύματα. Γιαυτό απεβιβάσθη πρώτα στα νησιά της Καραϊβικής.
Όμως χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με την ιστορική παράδοση, τη μυθολογία, αλλά και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, γλυπτά, αγάλματα, κειμήλια, αρχεία, βιβλία, μνημεία, που φυλάσσονται σε μουσεία, διεσώθησαν, και ευρέθηκαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο Πλανήτη μας υπήρξε αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας. Έλληνες πήγαν πρώτοι στην Αμερική, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων ήταν η Ελλάς, και οι πρόγονοί μας οι αρχαίοι Έλληνες, οι γνωστοί στη τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ. Οι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, αφού έχτισαν εκεί πυραμίδες, αρχαία θέατρα, κοσμοδρόμια για διαστημικές πτήσεις, και άλλα θαυμαστά έργα.
Αυτό αποδεικνύουν τα διάφορα αρχαιολογικά ευρήματα σε Βόρειο και Νότιο Αμερική. Είχαν ανακαλύψει την αντιβαρύτητα, και ταξίδευσαν εκεί ιπτάμενοι. Σε βιβλία, εικόνες, πίνακες ζωγραφικής, αρχεία και μουσεία, θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος σε ανάκλιντρο, προωθούμενος με τη τεχνολογία της αντιβαρύτητος. Επίσης θα δείτε πλοία-σκάφη με επιβάτες, που ίπταντο προς άλλες ηπείρους, και ταξίδευαν με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να έχουν τις σημερινές πτητικές μηχανές.(Αεροπλάνα). Μη ξεχνάμε την εκστρατεία του Διονύσου πριν χιλιάδες χρόνια, ο οποίος ταξίδευε ανά τον πλανήτη εποχούμενος πτητικών σκαφών αντιβαρύτητας. Ο Διόνυσος λέγεται ότι ανακάλυψε την Άπω Ανατολή Κίνα-Ιαπωνία-Φιλιππίνες, κ.λ.π. Η μεγάλη βόρεια νήσος των Φιλιππίνων ΛΟΥΖΟΝ φέρει το όνομα του αρχιστρατήγου του Διονύσου ΛΟΥΣΟΥ, από το οποίον προήλθε το όνομα LOYZON. Αυτό σημαίνει ότι οι Ελληνες κατείχαν την επιστήμη, τεχνολογία, και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητας, και τηλεμεταφοράς φορτίων.
Αποδείξεις της ύπαρξης των Ελλήνων στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.
1.- Οι πρόγονοί μας έχτισαν στην Αμερική αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια, μέχρι της σήμερον, ιδίως στις μεσοδυτικές πολιτείες.
2.-Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική Ήπειρο φέρουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες συνυπήρξαν με τους ιθαγενείς ερυθρόδερμους, και υπήρξε επιμειξία μετ’ αυτών.
3.-Ευρέθησαν Κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.
4.-Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ,όπως Μαίανδροι, το γράμμα «Λ» του Ελληνικού αλφαβήτου, το δελφικό «Ε», και άλλα σύμβολα και μνημεία, τα οποία φυλάσσονται στα μουσεία και αρχεία χωρών της Κεντρώας Λατινικής Αμερικής.
Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες, και τα παλάτια των ηγεμόνων και Βασιλέων της εποχής εκείνης.
5.-Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος κόλπου Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ τα οποία υπάρχουν μέχρι της σήμερον.
6.-Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο Θιβέτ, Κίνα, και Ινδία, είναι γεμάτα από τέτοιες ομολογίες και αποκαλύψεις.
7.-Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους Αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ), σαν αρχηγός εποικιστικών αποστολών, στη πορεία του προς τη Δύση, διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, γιαυτό και οι περίφημες στήλες του Ηρακλέους, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. Οι στήλες του Ηρακλέους είναι ορατές από θαλάσσης όταν κάποιος διέρχεται με πλοίο τα στενά του Γιβραλτάρ ένθεν κακείθεν. Είναι δημοφιλές τουριστικό θέαμα των επιβατών που διέρχονται τα στενά με κρουαζιερόπλοια, αλλά και των ναυτικών μας. Είναι σαν τις μαρμάρινες κολώνες του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, γνωστές σαν καβοκολώνες. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας της αντιβαρύτητας, σύμφωνα με τις γραφές, (χάλκινα βιβλία, παπύρους, εγκυκλοπαίδειες, αρχεία, μουσεία, κλπ), την οποία αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.
8.- Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκησης της Αμερικής από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα, δηλαδή το 10.000 π.χ. Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο, αλλά και στη βυθισμένη στον Ατλαντικό ωκεανό ήπειρο Ατλαντίδα, εκ της οποίας έλαβε το όνομα ο Ατλαντικός Ωκεανός, προς τιμή του Έλληνα ημίθεου Άτλαντα, με τον οποίο ο Ηρακλής συνυπήρξε, και όπως αναπαρίσταται σε εικόνες υποβαστάζουν μαζί τη γή’ι’νη σφαίρα, κατά τη μυθολογία. Κατόπιν όλων αυτών μπορούμε να πούμε ότι η ιστορία ξαναγράφεται αφού οι Έλληνες πάτησαν πόδι πρώτοι σε Αμερική, Άπω Ανατολή, και Νέα Ζηλανδία.
Στο βιβλίο τους με τίτλο «Ως την άκρη του κόσμου», τρείς Ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι Μαορί δεν ήταν οι πρώτοι που εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, αλλά τους είχαν προλάβει οι Έλληνες. Από αρχαιοτάτων χρόνων παντού υπήρχαν Έλληνες. Σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου «To the end of the Ëarth», τους Μάξουελ Χίλ, Γκάρι Κουκ, και Νόελ Χίλιαμ, πριν την άφιξη των Μαορί, αιώνες πριν, υπήρχαν στη Νέα Ζηλανδία κάτοικοι ευρωπα’ι’κής καταγωγής, στους οποίους αποδίδουν γλυπτά, κτίρια, και σκαλίσματα σε βράχους, και αυτοί ήταν Έλληνες. Οι Μαορί έφθασαν στη Ν.Ζηλανδία πρίν 800 χρόνια. Κατόπιν όλων αυτών, οι σημερινοί Αμερικανοί οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και στους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό. Διά όλα αυτά οφείλουν οι ΗΠΑ να αποκαταστήσουν την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν, έστω και αργά, τα ιστορικά εύσημα και πρωτεία στον Ελληνισμό. (Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.).
Αλλά δεν τολμούν να πράξουν τούτο, αφού επικρέμαται επί της κεφαλής των, η σπάθη της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο και τόσο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, πολιτικό, και οικονομικό γίγνεσθαι, και να εγκαθιστούν στην Αθήνα πολιτικούς μαριονέτες δικτατορίσκους καλυμμένους με δημοκρατικό μανδύα, για να εκτελούν τις εντολές των. Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία επιστημών, (εάν επιτρέψουν οι παγκόσμιοι δικτάτορες), να μπορέσει κάποτε να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται… Ο τέως ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσινγκερ είπε, εάν ποτέ οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα τα εθνικά τους θέματα και δίκαια.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ - Διεθνολόγος
http://freepen.gr/epikairotita/3395/
Προς υποστήριξη αυτού του συνθήματος, αναφέρουμε ιστορικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι πράγματι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τουλάχιστον όσοι κατοικούν σε Ευρώπη, Αμερική, και Αυστραλία.
Από το διαδίκτυο λαμβάνουμε τις κάτωθι πληροφορίες.
Επιστημονική έρευνα αποδεικνύει την ύπαρξη και παρουσία Ελλήνων στην Αμερικανική Ήπειρο, κατά την αρχαιότητα. Ένα άρθρο με οδηγό τα κείμενα του Πλουτάρχου, αφιερωμένο στη παγκόσμια κίνηση «Είμαστε όλοι Έλληνες» του Δρ. Μηνά Τσικριτσή ερευνητή Αιγαιακών γραφών, αποδεικνύει τη παρουσία Ελλήνων στη Βόρειο Αμερική. Αφιερωμένη στη παγκόσμια κίνηση στήριξης της Ελλάδας, «Είμαστε όλοι Έλληνες», είναι η νέα έρευνα του ερευνητή Αιγαιακών γραφών δρ. Μηνά Τσικριτσή, η οποία αποδεικνύει με τη χρήση των νέων ηλεκτρονικών τεχνολογιών ότι οι προϊστορικοί Έλληνες είχαν επισκεφθεί τη Βόρειο Αμερική πολύ πιο πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος. Ο Κολόμβος ήταν Έλληνας από τη Χίο!!! O Kολόμβος έφτασε δεύτερος, στα μεταχριστιανικά χρόνια, στην εποχή του Μεσαίωνα, και γνώριζε την ύπαρξη της Αμερικανικής Ηπείρου, από τα κείμενα των αρχαίων Ελλήνων.!!!
Η έρευνα του κ.Τσικριτσή βασίστηκε στα κείμενα του Πλουτάρχου «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης», όπου στις παραγράφους 941Α-942 περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μια ήπειρο η οποία βρισκόταν «Δυτικά των τριών νησιών και βορειοδυτικά της Βρετανίας». Εδώ ο Πλούταρχος σαν τρία νησιά εννοεί την Ισλανδία, Γροιλανδία, Νέα Γή, (Newfoundland). O ερευνητής εντόπισε και απέδειξε μέσα από προγράμματα με Η/Υ την αποκατάσταση μιας λησμονημένης ιστορικής πραγματικότητας, που μέχρι σήμερα διέφευγε από πολλούς ερευνητές, συνεχίζοντας έτσι την έρευνα που είχε κάνει πριν από δύο χρόνια ο καθηγητής Η. Μαριολάκος ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι οι προ’ι’στορικοί Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής την οποίαν επισκέπτονταν συχνά. Στην ανακοίνωση του δρ. Τσικριτσή υποστηρίζεται ότι πριν τον Κολόμβο υπήρχε επικοινωνία των Ελληνικών πληθυσμών της Ελλάδος, με την ομογένεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, που ξεκινά από τη Μινωική εποχή και συνεχίστηκε μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια.
Ο στόχος αυτών των ταξιδιών κατά την εποχή του χαλκού είχε σχέση με το εμπόριο και τη διακίνηση του καθαρού χαλκού που βρισκόταν στη λίμνη Superior του Καναδά. Φαίνεται ότι μετά τους πρώτους εμπόρους Μινωίτες, συνέχισαν και οι Μυκηναίοι, οι οποίοι όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, έστειλαν τον Ηρακλή για να αναθερμάνει τη παρουσία του ελληνικού στοιχείου, το οποίο είχε χαθεί με τις επιμειξίες με τους ντόπιους ιθαγενείς. Στη συνέχεια στην εποχή του Σιδήρου το ενδιαφέρον για την περιοχή παρήκμασε και παρέμεινε έως τους Ελληνιστικούς χρόνους μια εθιμοτυπική λατρευτική παράδοση. Έτσι κάθε τριάντα χρόνια αποστέλλονται μερικά πλοία σε περιοχές που είχαν τη λατρεία του Κρόνου, για να ανανεώνεται το ανθρώπινο προσωπικό με ιερείς.
Όπως λέει ο κ. Τσικριτσής, «όλα αυτά αποδεικνύονται με αστρονομικά στοιχεία, η επεξεργασία των οποίων έγινε με τη βοήθεια προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιβεβαιώνοντας τον χρονολογικό προσδιορισμό του ταξιδιού που περιγράφει ο Πλούταρχος.» Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με το κ. Τσικριτσή, και το ότι στη περιοχή γύρω από τη λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στο Καναδά, έχουν γίνει μεγάλες εξορύξεις χαλκού σε μια περίοδο, μεταξύ 2400 και 1200 π.χ. παρότι η περιοχή βρίσκονταν στη λίθινη εποχή. Κατά την εποχή του σιδήρου το ενδιαφέρον των Ελλήνων μειώθηκε και τα ταξίδια επιβίωσαν έως την Ελληνιστική περίοδο ως μια εθιμοτυπική παράδοση, για να διατηρείται το ενδιαφέρον της αρχαίας μητέρας Ελλάδος με την ομογένεια στην αρχαία Αμερική.
Τα ταξίδια μεταξύ των δύο ηπείρων μειώθηκαν, διότι οι νεώτερες γενεές Ελλήνων (Ελληνιστικοί χρόνοι), μετά τον Διόνυσο και τον Απόλλωνα, έχασαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία των πτήσεων με τη μέθοδο της αντιβαρύτητας, έτσι ήταν αναγκασμένοι να ταξιδεύουν με πλοία μέσω Αγγλίας- Ισλανδίας-Γροιλανδίας, και τελικά Καναδά. Σύμφωνα με το αρχαίο κείμενο του Πλουτάρχου, ο συντονιστής του διαλόγου, ο Λαμπρίας καλεί τον Σύλλα τον Καρχηδόνιο να ξαναδιηγηθεί μια ιστορία που άκουσε από τους υπηρέτες του Ναού του Κρόνου στη Καρχηδόνα. Την ιστορία αυτήν αφηγήθηκε κάποιος ξένος επισκέπτης του Ναού που ήλθε από τη μεγάλη ήπειρο. Τελικά τα δεδομένα που αναφέρει το κείμενο επιβεβαιώνουν, όπως δείχνει η μελέτη του κ.Τσικριτσή, με τη χρήση Η/Υ, τη περιγραφή ενός ταξιδιού το 86 μ.Χ. που πραγματοποιήθηκε από το Καναδά στη Καρχηδόνα.
Τα συμπεράσματα συνοψίζονται στα παρακάτω:
1.- Το αποκαλυπτικό κείμενο προσδιορίζει σωστά την απόσταση από την Βρετανία στο νησί της Ωγυγίας 880 χιλιόμετρα (οι Αγγλοσάξωνες την ονόμασαν Ισλανδία, από το Ice & land δηλαδή η χώρα του πάγου), με πλοίο με κουπιά και πανιά, που πλέει 5 ημέρες δηλαδή 7 χιλιόμετρα την ώρα, πράγμα λογικό. Ωγυγία ονομαζόταν η χαμένη Ατλαντίδα, της οποίας γεωλογική συνέχεια προς βορρά,(υφαλοκρηπίδα), φαίνεται να είναι η Ισλανδία. Η γεωλογική συνέχεια (υφαλοκρηπίδα) της Ατλαντίδας προς νότον είναι οι νήσοι Αζόρες, κτήση της Πορτογαλίας.
2.- Αναφέρει μια μεγάλη ηπειρωτική Γη που στη περιοχή της υπήρχαν τρία νησιά, (Ισλανδία, Γροιλανδία, Νέα Γη-Newfoundland), που απείχαν, μεταξύ των ίση απόσταση βορειοδυτικά της Βρετανίας.
3.- Προσδιορίζει ότι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος, βρίσκεται η είσοδος του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου, με τη Κασπία θάλασσα. (στον ίδιο παράλληλο γεωγραφικού πλάτους).
4.- Προσδιορίζει ορθά ότι ο κόλπος του Αγ. Λαυρεντίου είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μαιώτιδα λίμνη, τη σημερινή Αζοφική θάλασσα. Στις ακτές του κόλπου Αγίου Λαυρεντίου, ένθεν και ένθεν, αναφέρει ότι κατοικούσαν Έλληνες από παλιά, (υπάρχουν παλαιοί χάρτες με ελληνικά ονόματα πόλεων και οικισμών), και μετά την αποστολή του Μυκηναίου Ηρακλή, πιθανόν τον 15ο αιώνα π.χ. αναθερμάνθηκε το ελληνικό στοιχείο που έσβηνε από τις επιμειξίες με τους ντόπιους. (Εννοείται ότι ο Ηρακλής δεν πήγε μόνος με τον Ιόλαο, αλλά ήταν μια εκστρατεία εκατοντάδων Ελλήνων που άλλαξαν δημογραφικά την περιοχή μέσα στο κόλπο του Αγίου Λαυρεντίου όπου κατοίκησαν.) Τη χρονική αυτή περίοδο (10.000 έως 1.000 χρόνια π.χ.) οι Έλληνες κατείχαν τη τεχνολογία της αντιβαρύτητας, και πήγαν εκεί με ιπτάμενα σκάφη , αφού ο διάπλους του βορείου Ατλαντικού με παραδοσιακά πλοία, ήταν χρονοβόρος, και λίαν επικίνδυνος ενέργεια.
5.- Ο Πλούταρχος έζησε το 50-120 μ.Χ. αλλά κατείχε παπύρους με τα μυστικά των προϊστορικών Ελλήνων, γιαυτό έγινε ιστορικός συγγραφεύς. Ο Πλούταρχος, καθορίζει περίοδο τριάντα χρόνων, μετά την οποία ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής των Ελλήνων στην Ελλάδα. Αυτό γίνεται όταν ο πλανήτης Κρόνος ανατέλλει με τον αστερισμό του Ταύρου. Γενεές μετά τον Ηρακλή, φαίνεται ότι οι Έλληνες είχαν χάσει προ πολλού χρόνου τα μυστικά της επιστήμης και τεχνολογίας της αντιβαρύτητας, γιαυτό ο Πλούταρχος αναφέρει παραδοσιακές μεθόδους ταξιδιού επιστροφής διά θαλάσσης. Αφού οι Έλληνες έχασαν τα μυστικά της αντιβαρύτητας, σκέφτηκαν να εκμεταλλευθούν τα πλεονεκτήματα που παρέχει η φύση-δημιουργία, για εκτέλεση μεγάλων ταξιδίων. Τα αστρονομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι σε γεωγραφικό πλάτος 47ο Β, και βορειότερα, το 1ο αιώνα μ.Χ., η περίοδος αυτή ήταν στα τέλη Μα’ι’ου του 86 μ.Χ. που έγινε ένα από τα ταξίδια επιστροφής, και είναι περίοδος νηνεμίας, και καλών ευνο’ι’κών καιρικών συνθηκών για τα βόρεια πλάτη.
6.- Όταν ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής, τρείς μήνες έμεναν στο νησί της Γροιλανδίας, 60ο Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, όπου ο ήλιος δύει μόνο μια ώρα τη περίοδο του θερινού ηλιοστασίου 9/6 και 9/7, και είναι περίοδος νηνεμίας γιαυτή τη γεωγραφική περιοχή. Ο προσδιορισμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το νησί της Γροιλανδίας, κατά τη παράδοση, πρέπει να είναι πύλη με τον κάτω κόσμο, όπου είχε ταφεί ο Κρόνος σε σπήλαιο που φυλασσόταν από τον Δία.
7.-Ο λόγος των μεγάλων ταξιδιών την εποχή του Χαλκού τεκμηριώνεται από τον καθαρό χαλκό, που βρισκόταν σε μεγάλες ποσότητες στη περιοχή γύρω από τη λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά. Από τη περιοχή αυτή εξορύχτηκαν 50.000 τόνοι χαλκού μεταξύ 2400 και 1200 π.χ.
8.-Στην εποχή του Πλουτάρχου ο ίδιος αναφέρει ότι δεν μετέφεραν χαλκό, αλλά χρυσές κούπες και αγγεία που μέσα είχαν τις προμήθειες του ταξιδιού.
9.- Τέλος είναι γνωστό ότι στην αρχαιότητα τα μαντεία ήταν κέντρα καταγραφής ιστορικής και γεωγραφικής γνώσης, (Τα σημερινά Think Tanks των Αμερικανών), για θέματα γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, και γεωοικονομίας, ώστε να συμβουλεύουν τους άρχοντες και ηγεμόνες, για πολιτικές αναταράξεις και ανακατατάξεις, για πολέμους και οικονομικές εκστρατείες (ορυκτού πλούτου), για μεγάλα ταξίδια, μεταναστεύσεις, κατακτήσεις και αποικίσεις. Έτσι είναι αποδεκτό ότι ο Πλούταρχος μετά το 86 μ.Χ. που ήταν ιερέας στο Μαντείο των Δελφών, και ιστορικός συγγραφέας, έχει αυτή τη γνώση.
10.- Το ταξίδι επιστροφής φαίνεται ότι γινόταν με πλοία από Βόρεια, ξεκινώντας από το Καναδά, πήγαιναν στη Γροιλανδία, (νησί του Κρόνου), έφθαναν στην Ισλανδία, και από εκεί πήγαιναν στη Βρετανία, όπου κατόπιν διά ξηράς, κατέβαιναν στην Ελλάδα. Έτσι απέφευγαν το μέγιστο της επικίνδυνης διαδρομής του Ατλαντικού Ωκεανού. Ταξίδευαν επί τόξου σχεδόν μεγίστου κύκλου, από Καναδά προς Βρετανία, μέσω Γροιλανδίας και Ισλανδίας. Στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της διαδρομής είναι το νησί-σταθμός, που φέρει ακόμα και σήμερα το όνομα Μυκήνες (Mykines), το δυτικότερο νησί των Faeroes.
Συμπερασματικά η έρευνα του κ. Τσικριτσή είναι ότι, πραγματοποιήθηκε ταξίδι από Καναδά στην Καρχηδόνα, το Μάιο του 86 μ.Χ. σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με H/Y γίνονται αποδεκτές και οι άλλες περιγραφές του Πλουτάρχου, ότι δηλαδή , στα αρχαία χρόνια πριν την εκστρατεία του Ηρακλή, είχαν πάει στην περιοχή Βόρειο Αμερική, αρχαιότεροι του Ηρακλή Έλληνες, πιθανότατα οι Μινωίτες. Τα στοιχεία αυτά έρχονται και επιβεβαιώνουν αρχαιολογικά διάσπαρτα ευρήματα γραφής-και όχι μόνο- από περιοχές στην Αμερική. Τελικά πριν το Κολόμβο, τους Κινέζους, και τους Βίκινγκς, είχαν πάει στην Αμερική οι Έλληνες τουλάχιστον τον 1ο αιώνα π.χ. και πιθανόν ήδη τη 2η χιλιετία π.χ. που τότε κατείχαν τη τεχνολογία της αντιβαρύτητας, και τα ταξίδια εγένοντο με ιπτάμενα οχήματα.
Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική: Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής Χριστόφορος Κολόμβος, ο οποίος ήταν Έλληνας από τη Χίο, με Ισπανική ιθαγένεια. Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα και μετά, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ο Κολόμβος γνώριζε την ύπαρξη της Αμερικανικής Ηπείρου, από τα κείμενα των Αρχαίων Ελλήνων. Ως γνωστόν ο Χριστόφορος Κολόμβος, έφθασε στην Αμερικανική Ήπειρο, στη δεκαετία του 1450 μ.χ και απεβιβάσθη στη Κεντρική Αμερική, και μετά δια ξηράς και θαλάσσης προχώρησε στην ενδοχώρα, στα ενδότερα και βορειότερα της Αμερικανικής Ηπείρου. Επήγε εκεί με πλοία, με τις παραδοσιακές συνθήκες ναυσιπλο’ι’ας, διέσχισε τον Ωκεανό, ταξιδεύοντας στη περιοχή του Ισημερινού (κατέβηκε από το Γιβραλτάρ νοτιότερα) και με πορεία προς Δυσμάς. Εκεί επικρατούν ευνοϊκές καιρικές συνθήκες ναυσιπλοϊας, δηλαδή ούριοι άνεμοι για τα πανιά, και ευνο’ι’κά θαλάσσια ρεύματα. Γιαυτό απεβιβάσθη πρώτα στα νησιά της Καραϊβικής.
Όμως χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με την ιστορική παράδοση, τη μυθολογία, αλλά και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, γλυπτά, αγάλματα, κειμήλια, αρχεία, βιβλία, μνημεία, που φυλάσσονται σε μουσεία, διεσώθησαν, και ευρέθηκαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο Πλανήτη μας υπήρξε αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας. Έλληνες πήγαν πρώτοι στην Αμερική, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων ήταν η Ελλάς, και οι πρόγονοί μας οι αρχαίοι Έλληνες, οι γνωστοί στη τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ. Οι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, αφού έχτισαν εκεί πυραμίδες, αρχαία θέατρα, κοσμοδρόμια για διαστημικές πτήσεις, και άλλα θαυμαστά έργα.
Αυτό αποδεικνύουν τα διάφορα αρχαιολογικά ευρήματα σε Βόρειο και Νότιο Αμερική. Είχαν ανακαλύψει την αντιβαρύτητα, και ταξίδευσαν εκεί ιπτάμενοι. Σε βιβλία, εικόνες, πίνακες ζωγραφικής, αρχεία και μουσεία, θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος σε ανάκλιντρο, προωθούμενος με τη τεχνολογία της αντιβαρύτητος. Επίσης θα δείτε πλοία-σκάφη με επιβάτες, που ίπταντο προς άλλες ηπείρους, και ταξίδευαν με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να έχουν τις σημερινές πτητικές μηχανές.(Αεροπλάνα). Μη ξεχνάμε την εκστρατεία του Διονύσου πριν χιλιάδες χρόνια, ο οποίος ταξίδευε ανά τον πλανήτη εποχούμενος πτητικών σκαφών αντιβαρύτητας. Ο Διόνυσος λέγεται ότι ανακάλυψε την Άπω Ανατολή Κίνα-Ιαπωνία-Φιλιππίνες, κ.λ.π. Η μεγάλη βόρεια νήσος των Φιλιππίνων ΛΟΥΖΟΝ φέρει το όνομα του αρχιστρατήγου του Διονύσου ΛΟΥΣΟΥ, από το οποίον προήλθε το όνομα LOYZON. Αυτό σημαίνει ότι οι Ελληνες κατείχαν την επιστήμη, τεχνολογία, και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητας, και τηλεμεταφοράς φορτίων.
Αποδείξεις της ύπαρξης των Ελλήνων στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.
1.- Οι πρόγονοί μας έχτισαν στην Αμερική αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια, μέχρι της σήμερον, ιδίως στις μεσοδυτικές πολιτείες.
2.-Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική Ήπειρο φέρουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες συνυπήρξαν με τους ιθαγενείς ερυθρόδερμους, και υπήρξε επιμειξία μετ’ αυτών.
3.-Ευρέθησαν Κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.
4.-Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ,όπως Μαίανδροι, το γράμμα «Λ» του Ελληνικού αλφαβήτου, το δελφικό «Ε», και άλλα σύμβολα και μνημεία, τα οποία φυλάσσονται στα μουσεία και αρχεία χωρών της Κεντρώας Λατινικής Αμερικής.
Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες, και τα παλάτια των ηγεμόνων και Βασιλέων της εποχής εκείνης.
5.-Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος κόλπου Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ τα οποία υπάρχουν μέχρι της σήμερον.
6.-Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο Θιβέτ, Κίνα, και Ινδία, είναι γεμάτα από τέτοιες ομολογίες και αποκαλύψεις.
7.-Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους Αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ), σαν αρχηγός εποικιστικών αποστολών, στη πορεία του προς τη Δύση, διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, γιαυτό και οι περίφημες στήλες του Ηρακλέους, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. Οι στήλες του Ηρακλέους είναι ορατές από θαλάσσης όταν κάποιος διέρχεται με πλοίο τα στενά του Γιβραλτάρ ένθεν κακείθεν. Είναι δημοφιλές τουριστικό θέαμα των επιβατών που διέρχονται τα στενά με κρουαζιερόπλοια, αλλά και των ναυτικών μας. Είναι σαν τις μαρμάρινες κολώνες του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, γνωστές σαν καβοκολώνες. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας της αντιβαρύτητας, σύμφωνα με τις γραφές, (χάλκινα βιβλία, παπύρους, εγκυκλοπαίδειες, αρχεία, μουσεία, κλπ), την οποία αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.
8.- Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκησης της Αμερικής από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα, δηλαδή το 10.000 π.χ. Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο, αλλά και στη βυθισμένη στον Ατλαντικό ωκεανό ήπειρο Ατλαντίδα, εκ της οποίας έλαβε το όνομα ο Ατλαντικός Ωκεανός, προς τιμή του Έλληνα ημίθεου Άτλαντα, με τον οποίο ο Ηρακλής συνυπήρξε, και όπως αναπαρίσταται σε εικόνες υποβαστάζουν μαζί τη γή’ι’νη σφαίρα, κατά τη μυθολογία. Κατόπιν όλων αυτών μπορούμε να πούμε ότι η ιστορία ξαναγράφεται αφού οι Έλληνες πάτησαν πόδι πρώτοι σε Αμερική, Άπω Ανατολή, και Νέα Ζηλανδία.
Στο βιβλίο τους με τίτλο «Ως την άκρη του κόσμου», τρείς Ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι Μαορί δεν ήταν οι πρώτοι που εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, αλλά τους είχαν προλάβει οι Έλληνες. Από αρχαιοτάτων χρόνων παντού υπήρχαν Έλληνες. Σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου «To the end of the Ëarth», τους Μάξουελ Χίλ, Γκάρι Κουκ, και Νόελ Χίλιαμ, πριν την άφιξη των Μαορί, αιώνες πριν, υπήρχαν στη Νέα Ζηλανδία κάτοικοι ευρωπα’ι’κής καταγωγής, στους οποίους αποδίδουν γλυπτά, κτίρια, και σκαλίσματα σε βράχους, και αυτοί ήταν Έλληνες. Οι Μαορί έφθασαν στη Ν.Ζηλανδία πρίν 800 χρόνια. Κατόπιν όλων αυτών, οι σημερινοί Αμερικανοί οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και στους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό. Διά όλα αυτά οφείλουν οι ΗΠΑ να αποκαταστήσουν την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν, έστω και αργά, τα ιστορικά εύσημα και πρωτεία στον Ελληνισμό. (Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.).
Αλλά δεν τολμούν να πράξουν τούτο, αφού επικρέμαται επί της κεφαλής των, η σπάθη της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο και τόσο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, πολιτικό, και οικονομικό γίγνεσθαι, και να εγκαθιστούν στην Αθήνα πολιτικούς μαριονέτες δικτατορίσκους καλυμμένους με δημοκρατικό μανδύα, για να εκτελούν τις εντολές των. Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία επιστημών, (εάν επιτρέψουν οι παγκόσμιοι δικτάτορες), να μπορέσει κάποτε να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται… Ο τέως ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσινγκερ είπε, εάν ποτέ οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα τα εθνικά τους θέματα και δίκαια.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ - Διεθνολόγος
http://freepen.gr/epikairotita/3395/
No comments :
Post a Comment