11/04/2012

1,9 δισ ευρώ το χρόνο δαπανά το Πακιστάν για την ανάπτυξη και κατασκευή πυρηνικών όπλων !

Την στιγμή που δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί φεύγουν από την χώρα τους και έρχονται στην Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή την στιγμή που εκατομμύρια Πακιστανοί ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας η κυβέρνηση της χώρας δαπανά 1,9 δισ ευρώ το χρόνο, μόνο για την ανάπτυξη και κατασκευή πυρηνικών όπλων σύμφωνα με την μελέτη ‘Assuring Destruction Forever: Nuclear Modernisation Around the World’ η οποία συντάχτηκε από την οργάνωση «Women’s International League for Peace and Freedom». Σύμφωνα με την μελέτη το Πακιστάν διαθέτει περισσότερα πυρηνικά όπλα από την Ινδία.

Όπως αναφέρει η μελέτη το Πακιστάν διαθέτει στο οπλοστάσιο του 90-110 πυρηνικά όπλα, ενώ η Ινδία 80-100. Στην αύξηση των δαπανών για την απόκτηση πυρηνικών όπλων συνέβαλε η προσέγγιση των ΗΠΑ με την Ινδία στο πλαίσιο της πολιτικής περιορισμού του στρατηγικού ρόλου της Κίνας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Βασικό χαρακτηριστικό της πακιστανικής προσπάθειας για την ανάπτυξη του πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας είναι η ραγδαία και διαρκής εξέλιξη νέων βαλλιστικών πυραύλων και βλημάτων cruise τα οποία μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές. Από αυτή την δεξαμενή σύγχρονης τεχνολογίας αντλεί σημαντικά στοιχεία και η τουρκική βιομηχανία η οποία φιλοδοξεί να κατασκευάσει βαλλιστικούς πυραύλους με εμβέλεια 2500 χλμ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟΥ 0,3% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ) ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΣ ΕΔΩ

No comments :

Post a Comment