06/03/2012

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ

ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟ Α.Ε.Π ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΡΑ... Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10%) ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΣΣΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Η ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ...
- ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ/ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ)
- ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΛΙΕΙΑ, ΜΕΤΑΛΕΙΑ/ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ)
- ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ, ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ)
- ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΡΟΜΟΙ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ (ΜΕ ΤΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΞ ΗΜΩΝ) ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ή ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΩΣ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΩΣ. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ (ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΝΗΣΟΥΣ) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ή ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΟΥΣΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.

ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΘΕΝΑΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1) ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙΑ... ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΜΕΓΕΘΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ/ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 80% ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. (ΣΤΑ/ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ/ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ). ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 65 ΕΩΣ ΤΟ 75 (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ). ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;

2) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΩΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ (ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20% ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ".
- ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΗΛΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ.
- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ..."ΕΠΕΝΔΥΣΗ" ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ...ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΙΣΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ) ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.
- ΑΝ ΕΠΕΝΔΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.
- ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ ΒΡΗΚΑΝ-ΕΙΔΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ: http://isxys.blogspot.com/2012/03/solarbeam-concentrator-parabolic-solar.html

Υ.Γ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΥΣΚΕΥΗ "ΨΥΧΡΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ". ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ...

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η γεωστρατηγική έκλειψη της Ελλάδας - Σοκαριστικές μαρτυρίες αξιωματικών των ΕΔ
Ποιά Πολιτική χρειάζεται τώρα η χώρα; Ειρήνης ή Πολέμου;
ΣΤΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...

No comments :

Post a Comment