Θεωρούμε πως στα πλήρως ανεπτυγμένα κρατικά καπιταλιστικά συστήματα είναι ζωτικής σημασίας ο πλήρης έλεγχος της συλλογής κυβερνητικών μυστικών πληροφοριών και των καλυμμένων επιχειρήσεων. Εκτός του ότι μας παρέχει ένα πολύτιμο εργαλείο στον αγώνα μας με τις ανταγωνιστικές δυναστείες, ένας τέτοιος έλεγχος είναι σήμερα... ολοκληρωτικός και απαραίτητο τμήμα των καθημερινών μας επιχειρήσεων.

Οι μεγάλες κοινότητες των μυστικών υπηρεσιών είναι αναπόφευκτες, δεδομένου του συστήματος των κυβερνήσεων που έχουμε επιβάλλει στον κόσμο με την άνοδό μας στην εξουσία. Η εξουσία μας θα διαρκούσε πολύ λίγο εάν η επιρροή και η δύναμη αυτών των μυστικών υπηρεσιών με τη σιδηρά πειθαρχία έπεφτε στα χέρια απλών πολιτικών, κυρίως εκείνων που βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό μας.

Δεν επιτρέπουμε στις μυστικές υπηρεσίες να ακολουθήσουν τα (Εθνικά Συμφέροντα) με τον τρόπο που το κοινό αντιλαμβάνεται τους (κατασκόπους) να λειτουργούν. Οι πολιτικοί δεν επιτρέπεται να επηρεάζουν και να υπονομεύουν την εξουσία της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών, της οικονομικής μας εξουσίας με μικροπρεπείς πολιτικούς αγώνες. Δεν μπορεί να επιτραπεί καμμία Εθνική Επιθυμία Φυλών και Λαών, ούτε Ιδεολογικά Οράματα διανοούμενων για την ανθρωπότητα να ανατρέψουν τις μυστικές υπηρεσίες και τις καλυμμένες επιχειρήσεις.

Οι εκλογικεύσεις μας, τόσο μέσα στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, όσο και ευρύτερα στο κοινό, πρέπει να είναι ανόμοιες και ευέλικτες. Η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών όμως πρέπει να προωθεί χωρίς εξαίρεση τους αδυσώπητους στόχους που θέσαμε για την ανθρωπότητα. Καμία κρίση δεν είναι πιο σοβαρή για την οικονομική μας εξουσία από μια προσπάθεια ενός επικεφαλής της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να αποκτήσει προσωπικό έλεγχο στις μυστικές υπηρεσίες και στις λειτουργίες τους ή να παρακάμψει τις υπάρχουσες υπηρεσίες δημιουργώντας παράλληλες. Τέτοιες πράξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα.

Πρώτη γραμμή άμυνας είναι η απομάκρυνση του πολιτικού από τη θέση του με ένα κατασκευασμένο σκάνδαλο, τολμούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε τη δολοφονία όταν είναι απαραίτητο. Ίσως η πιο ακριβής επιτήρηση της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών να μπορεί να επιτευχθεί εάν την οραματιστούμε ως μια (εθνικοποιημένη μυστική εταιρία). Οι προκάτοχοί μας στον αγώνα τους ενάντια στην παλαιά τάξη των βασιλέων και των πριγκίπων έπρεπε να χρηματοδοτήσουν μυστικές εταιρίες όπως οι Ιλλουμινάτοι, οι Μασόνοι, οι Γερμανική Ένωση, κ.λ.π. από την τσέπη τους. Με μεγάλα έξοδα και κίνδυνο οι μυστικές αυτές εταιρίες κατόρθωσαν να Διεισδύσουν σε μεγάλα Κυβερνητικά και Ιδιωτικά Ιδρύματα των Εθνών που οι ευγενείς προκάτοχοί μας σκόπευαν να ανατρέψουν για την εξουσία του χρήματος.

Αυτές οι γραφειοκρατικές ανατροπές είναι δαπανηρές και καταναλώνουν πολύ χρόνο. Μπορούν να θεωρηθούν πλήρεις μόνον όταν οι προαγωγές, οι αυξήσεις μισθών και οι πρόοδοι δεν βασίζονται πλέον σε στόχους της υπηρεσίας ή σε οργανωτικούς στόχους αλλά βρίσκονται στα χέρια της ομάδος που διείσδυσε και στους μυστικούς της στόχους. Πόσο πιο εύκολο είναι ια μας τους κληρονόμους ενός πλήρως ανεπτυγμένου συστήματος κρατικού καπιταλισμού!…!….! …

Κάνοντας έκκληση στην (εθνική ασφάλεια) είμαστε ικανοί να χρηματοδοτούμε και να ανεγείρουμε κολοσσιαίες μυστικές εταιρίες που δεν μπόρεσαν να φανταστούν ούτε στα πιο φιλόδοξα όνειρά τους οι προκάτοχοί μας που άνοιξαν το δρόμο. Εκτός από τα οφέλη των δημόσιων οικονομικών που δρέπουν αυτές οι (Εθνικοποιημένες μυστικές εταιρίες), αποκτούμε ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα από το γεγονός πως αυτές οι μυστικές επιχειρήσεις εγκρίνονται από το νόμο…!…

Η διατήρηση της πειθαρχίας, της πίστης και της μυστικότητας δεν είναι πλέον μόνο ένα θέμα προπαγάνδας, Εκβιασμών, Χειραγώγησης και Εκφοβισμού. Αν και αυτά παραμένουν σημαντικά εργαλεία, κυρίως σε επείγουσες περιπτώσεις, η πειθαρχία ανάμεσα στους μυημένους (σήμερα ονομάζονται πράκτορες), μπορεί να επιτευχθεί κάνοντας έκκληση στον πατριωτισμό και μπορεί να επιβληθεί στα δικαστήρια με την κατηγορία της (παραβίασης της εθνικής ασφαλείας)…

Αν και η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών έχει πάρει πλέον μαζικό χαρακτήρα, λειτουργεί ακόμη αυστηρά με τους μοχλούς των αρχών της Καπιταλιστικής Χρηματοδότησης. Όπως ένας λογικός καπιταλιστής ποτέ δεν κατέχει περισσότερες μετοχές σε μια εταιρία από το ελάχιστο ποσοστό που απαιτείται για τον έλεγχό της, οι χειριστές των μυστικών υπηρεσιών τοποθετούνται μόνο σε όσες θέσεις–Κλειδιά απαιτούνται για τον έλεγχο των οργανώσεων-ΣΤΟΧΩΝ. Στόχος μας είναι ο έλεγχος μέσω πρακτόρων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και όχι η είσοδος ολόκληρου του πληθυσμού ως μέλη στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών.

Το οργανωτικό σχέδιο δημιουργίας (-κύκλων μέσα σε κύκλους), χαρακτηριστικό των κλασσικών μυστικών εταιριών, διατηρείται και βελτιώνεται από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Η ΑΡΧΗ –ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ- είναι ουσιαστική για την επιτυχία των υπηρεσιών μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ στους ίδιους τους Πράκτορες να γνωρίζουν τον ΣΤΟΧΟ κι όταν είναι δυνατόν, ακόμη και τους Βραχυπρόθεσμους σκοπούς, τις επιδιώξεις των αποστολών τους. Λειτουργούν κάτω από (ΚΑΛΥΨΗ) που μεταμφιέζει τους στόχους μας όχι μόνο για το κοινό και τις ομάδες-ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

Για παράδειγμα πολλοί πράκτορες ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ και οδηγούνται να πιστέψουν πως η υπηρεσία ή τουλάχιστον το τμήμα τους, ειλικρινά αλλά μυστικά υποκινείται από την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο απόλυτος ΣΤΟΧΟΣ της υπηρεσίας τους είναι να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ σε (Παραγωγικές) κατευθύνσεις, αν και δεν μπορούν πάντα να δούν πως οι δικές τους επιχειρήσεις ταιριάζουν μ’ αυτούς τους υποτιθέμενους ΣΤΟΧΟΥΣ…

συνεχίζεται…