07/12/2011

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στην φωτογραφία ο ιθύνων νους των εγκληματικών δραστηριοτήτων που εξαπλώνονται στην πατρίδα μας σαν χολέρα, λόγω του νόμου, εξαιτίας του οποίου απελευθερώνονται όλοι οι αλλοδαποί φονιάδες και ανώμαλοι κάθε είδους...

Ένας ακόμη Αφγανός που είχε αποφυλακιστεί με τον περίφημο Νόμο Καστανίδη, έπεσε σε χέρια της Αστυνομίας και αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για ληστεία και απόπειρα βιασμών, εγκλήματα που τον είχαν οδηγήσει και παλιότερα στην φυλακή. Αλλά ο "φιλάνθρωπος" Καστανίδης φρόντισε να απελευθερωθεί και αυτός, μαζί με άλλους εγκληματίες, και να απειλήσει για άλλη μια φορά την ζωή Ελλήνων πολιτών.

Ο 21χρονος Αφγανός συνελήφθη εχθές το βράδυ από την Αστυνομία της Σπάρτης, μετά από καταγγελίες στις Αστυνομικές Αρχές γυναικών που δέχτηκαν επίθεση από τον Αφγανό εντός των πολυκατοικιών που διαμένουν με σκοποό να τους αποσπάσει χρήματα και να τις βιάσει. Μετά τις καταγγελίες. Μάλιστα, το κατακάθι του σύμπαντος είχε επιτεθεί και σε 18χρονη ημεδαπή, κοντά στο Πανεπιστήμιο της Σπάρτης, όπου της απέσπασε το κινητό τηλέφωνο. Να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους στις 20 Ιανουαρίου του 2010 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα.

http://www.stoxos.gr/2011/12/blog-post_9077.html

No comments :

Post a Comment