21/12/2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ

"Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν 37 απο τους κατηγορούμενους, ενω δυο κρίθηκαν ένοχοι και τους επιβλήθηκε ποινή φυλακίσεως τριών μηνών και 15 ημερών." 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΘΕΝΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΕΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΡΙΘΗΣΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΔΥΟ. 
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, (ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΚΕΙΘΕΝ) ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ. 
ΕΠΙΔΙΩΧΘΗΚΕ, ΜΕΣΩ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ.

ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ, "ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ: http://isxys.blogspot.com/search?updated-max=2011-12-20T13:37:00%2B02:00&max-results=12


Υ.Γ: Φανατικός (ως να είχε αναλλάβει "ιερό αγώνα") εναντίων των κατηγορουμένων ήταν ο εισαγγελέας. Στην αγόρευση του ήταν λάβρος κατά των βατραχανθρώπων.Τελικώς ζήτησε ποινή, έως ένα έτος φυλάκισης και η τοποθέτηση του συνέβαλλε στην καταδίκη των δύο. Ο ίδιος είχε αποσπαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας επί Ν.Δ. Κ.Τασούλα. 

1 comment :

  1. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΜΠΙΑΖΟΝΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΟΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.
    ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΣΩΡΕΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ
    ΑΔΑΗΣ ΑΧΑΜΝΟΣ
    ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    ReplyDelete