08/12/2011

ΑΙΣΧΟΣ...ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Κατάπτυστοι, χωρίς καμία αιδώ ο Δήμαρχος και το Δημαρχιακό Συμβούλιο παρέα με τη πλειοψηφία των ντόπιων ξενοδόχων της Σκιάθου και υπό τη σκέπη τους, επιτρέπουν και προμοτάρουν 4ημερο φεστιβαλ των απανταχού ομοφυλόφιλων τον Ιούλιο του 2012 στο ιστορικό νησί του Παπαδιαμάντη. Το σλόγκαν «Πέταξε στη Σκιάθο να βρεις την αθάνατη αγάπη» θα διαβάσει όποιος επισκεφθεί την κατάπτυστη ιστοσελίδα τους, που δημιουργήθηκε για την οργάνωση του 1ου διεθνούς φεστιβάλ "gay" που θα γίνει τον Ιούλιο του 2012 στο νησί της Σκιάθου. Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια 4 ημέρες, 12–15 Ιουλίου και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες. Σύμφωνα με το www.thessalianews.gr, θα περιλαμβάνει σόου μόδας, εκδηλώσεις, πάρτι και διαγωνισμό για το τίτλο του «Μίστερ Κούρος».

Επρεπε σε άλλο ένα κατάντημα Ελληνες και δη οι Σκιαθίτες να ειναι οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ παγκοσμίως σε κάτι τέτοιο. Ας εξηγήσουν όλοι αυτοί οι ασυνείδητοι στα παιδιά τους, στους γηραιότερους, σε όλους τους Ελληνες που μεγάλωσαν και μορφώθηκαν με τον Παπαδιαμάντη και όπου αλλού υπάρχουν ακόμα συνειδήσεις που δεν θυσιάζουν ιστορία, αρχές, ήθη, έθιμα, φιλότιμο και τις νεότερες γενιές για μερικές περιστασιακές χιλιάδες ευρώ, τι είναι όλοι αυτοί οι γυμνοί σε περιπτύξεις μασκαρεμένοι στους δρόμους του ιστορικού νησιού.

Για όσους επιθυμούν να διαμαρτυρηθούν μπορείτε να στέλνετε τα email σας: pressoffice@n-skiathos.gr & dimos@n-skiathos.gr ή να επικοινωνείτε και απ' ευθείας με τα τηλεφωνα του Δήμου τα στοιχεία του οποίου θα τα βρείτε στο www.skiathos.gr.

Γ.Ν

No comments :

Post a Comment