05/12/2011

Καλύτερα αλεξίσφαιρα για το Σώμα Πεζοναυτών

Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ άρχισε τις διερευνητικές του διεργασίες για την απόκτηση νέας σπονδυλωτής θωράκισης σώματος, που θα καλύπτει όχι μόνο το άνω μέρος του κορμού, αλλά και τη βουβωνική χώρα. Το σχετικό πρόγραμμα ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Συστημάτων των Πεζοναυτών, με την αποστολή αίτησης πληροφοριών από την αμυντική βιομηχανία.

Το Σώμα Πεζοναυτών καταβάλει προσπάθειες να βελτιώσει τη θωράκιση των στελεχών του. Προσφάτως ξεκίνησε την αποστολή εσωρούχων που προστατεύουν περαιτέρω τη βουβωνική χώρα από εκρήξεις αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών. Ταυτόχρονα, προωθείται νεότερη έκδοση εξωτερικής θωράκισης για την ίδια σωματική περιοχή. Η νέα σπονδυλωτή θωράκιση θα ενσωματώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί, πλάκες και μαλακότερα αντιβαλλιστικά υφάσματα, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή προστασία, αλλά και ευελιξία στους μαχητές.

http://www.defence-point.gr/news/?p=29754

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ... ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ...

No comments :

Post a Comment