14/10/2011

Παραχωρήσαν και τη Σούδα στους Αμερικανούς και στο ΝΑΤΟ ; ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Αποκάλυψη: Παραχωρήσαμε τη Σούδα στους ΑμερικανούςΗ συμφωνία υπογράφηκε στις 18 Ιανουαρίου 2008 μεταξύ του Ελληνικού(;;;) υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Διοίκησης των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ και επικυρώθηκε το 2011.

Το λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη παύει πλέον ουσιαστικά να ανήκει στην Ελληνική επικράτεια και γίνεται «κρατίδιο του ΝΑΤΟ», με τους δικούς του νόμους, τις δικές του φοροαπαλλαγές και τα δικά του «άβατα» για τους Έλληνες πολίτες! Κι όλα αυτά «κερασμένα» από τον Ελληνικό λαό!

Απίστευτες κι όμως αληθινές παραχωρήσεις από την Ελλάδα και μία άνευ ορίων παράδοση Ελληνικού εδάφους στο ΝΑΤΟ –και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή στις ΗΠΑ– περιγράφονται στη συμφωνία που αρχικά είχε υπογραφεί το 2002, αλλά το 2008 η νατοϊκή πλευρά ζήτησε χρονική και επιχειρησιακή επέκταση με μία Τεχνική Διευθέτηση (TechnicalArrangement).

Όλο το άρθρο του Κώστα Χαρδαβέλλα με τα αποκαλυπτικά έγγραφα στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», στο τεύχος 104, που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011.
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=32083&categories_id=69


Η συμφωνία της ξεφτίλας...
Στη ζούλα, τον περασμένο Ιούλιο, στη θερινή Βουλή, ανάμεσα στα χασμουρητά των βουλευτών και τη σκέψη τους για καμιά παραλία, έγινε νόμος μια συμφωνία της ξευτίλας ανάμεσα σε Ελλάδα και ΝΑΤΟ (δηλαδή τις ΗΠΑ). Με το νόμο αυτό, το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά, γίνεται ουσιαστικά μια αυτόνομη αμερικανική περιοχή (κάτι δηλαδή σαν την αμερικανική βάση Γκουαντάναμο στην Κούβα) με τους δικούς του νόμους, τις δικές του φοροαπαλλαγές (τις οποίες πληρώνει ο Έλληνας πολίτης) και τα δικά του «άβατα» για τους Χανιώτες της Κρήτης.

Η απίστευτη αυτή συμφωνία της ξεφτίλας (τα επίσημα έγγραφα και ντοκουμέντα της οποίας παρουσιάζω στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ») κατ΄ αρχήν υπογράφηκε το 2008, εκ μέρους του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από τον αντιστράτηγο Στ. Νάση, τότε Α΄ υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ και εκ μέρους του ΝΑΤΟ από τον αμερικανό αντιστράτηγο Πίτερ Πήρσον. Με τίτλο «Εγκαθίδρυση της Προωθημένης Βάσης Διοικητικής Μέριμνας στο λιμένα της Σούδας», η συμφωνία της ξευτίλας ήρθε στη Βουλή για να ψηφισθεί σα νόμος στις 26 Ιουλίου 2011, με υπογραφή των αρμόδιων υπουργών Εθν. Άμυνας κ. Ευ. Βενιζέλου, Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσα και Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδη.

Και βέβαια το ψήφισαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και τώρα η Σούδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο των αμερικανών. Επιστροφή δηλαδή στο 1960 και στην εποχή της Χούντας. Πόσο βαθειά όμως με πονάνε όλα αυτά… Πόσο πικρό είναι να βλέπεις αυτή την πανέμορφη χώρα, την πατρίδα μας, να έχει γίνει ένα κουφάρι που έρχονται οι ύαινες και αρπάζουν ότι κομμάτια έμειναν στο άψυχο κορμί της. Για το θέμα έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος, αλλά δεν έχει πάρει απάντηση.

http://www.newsbomb.gr/editorial/story/85732/mia-symfwnia-ths-xeytilas

http://toklysma.weebly.com/4/post/2011/10/5003465.html

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΩΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 16/12/2010
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !

No comments :

Post a Comment