26/10/2011

ΜΕΤΑ ΤΙΣ Η.Π.Α ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε

Ταξίδι θα πραγματοποιήσει ο επικεφαλής του EFSF στην… Κίνα, στις 28 Οκτωβρίου και ακολούθως στην Ιαπωνία! Όλα δείχνουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την Κίνα για την από κοινού επιτυχή αντιμετώπιση της κατάστασης. Τα συμφέροντα που θίγονται είναι τεράστια και πλήττουν εξίσου και τους δύο κορυφαίους παράγοντες του διεθνούς οικονομικού συστήματος. Είναι εξαιρετικά πιθανό το να προκύψει χρηματοδότηση από τις δυο ασιατικές χώρες ώστε να υποβοηθηθούν οι ευρωπαϊκές προσπάθειες. Κατά συνέπεια η κοινή δράση θα μπορούσε να αποτελεί γενικότερα μια θετική εξέλιξη, αφού η Κίνα, πέραν της οικονομικής ισχύος που η ίδια διαθέτει αφού «κάθεται πάνω» σε συναλλαγματικά αποθέματα ύψους τριών περίπου τρισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να «συμπαρασύρει» και τους BRICS (Brazil, Russia, India, China, South Africa) ώστε να συνταχθούν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος, αφού οι οικονομίες τους έχουν πληγεί αναλογικά λιγότερο από τις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης.

http://www.defence-point.gr/news/?p=24769

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΑΖΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ (ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κ.Λ.Π) ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΙΚΕΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΡΕΟΣ. 

ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ  ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ" (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ") ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΛΕΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ(;;;) ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_26.html

No comments :

Post a Comment