05/10/2011

Όξω...ραγιάδες!!! Θαυμάστε Δήμαρχο!

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, ο εκπρόσωπος του συνδυασμού ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ κ. Νίκος Γεωργίου, ρώτησε τον Δήμαρχο Σάμου κ. Στέλιο Θάνο αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του "Aegaio' και της "Σαμιακής Γνώμης" ότι πρόκειται να μεταβεί στο Κουσάντασι της Τουρκίας προσκεκλημένος των Τούρκων για χορούς και πανυγήρια στα πλαίσια της γνωστής υπόθεσης της αδελφοποίησης των Δήμων Κουσαντασίου και πρώην Δήμου Βαθέος.
Ο Δήμαρχος απαντώντας επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή, λέγοντας μάλιστα πως θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση αυτή ΜΟΝΟΣ του και σε σχετική παρατήρηση είπε πως δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο!!!
Φυσικά ο Δήμαρχος νομίζει πως με αυτή του την τακτική έχει την συγκατάθεση των πολιτών και πως θα κάνει ότι του καπνίσει ειδικά τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε, με τους Τούρκους να μας απειλούν ακόμα και με πόλεμο και με όλες αυτές τις ψευτομαγκιές που κάνουν!
Είναι πράγματι φοβερή η άνεση του Δημάρχου να χαριεντίζεται με τους γείτονες όταν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει σταματήσει και έχει διακόψει, κάθε επαφή και συνομιλία μετά τα τελευταία γεγονότα των ημερών, στο Καστελόριζο και την Κύπρο!
Ακόμα ακόμα δεν πήρε χαμπάρι ότι πριν από λίγες ημέρες ένα τούρκικο ωκεανογραφικό, ήταν στα ανοιχτά της Σάμου προκαλώντας και παίζοντας με τα νεύρα των ανδρών του Λιμενικού Σώματος στο νησί αλλά και του θαλάμου επιχειρήσεων του Υπουργείου!
Και όλα αυτά για να πάει να χορέψει τσιφτετέλια;
ΟΧΙ!
Σύντομα θα αποκαλύψουμε πολλά...
Πάντως η "Σαμιακή Γνώμη" στα πλαίσια του ρεπορτάζ, με τον συνεργάτη μας Γιάννη Νέγρη θα μεταβεί τις ημέρες εκείνες στο Κουσάντασι για να αποτυπώσει όλες αυτές τις παράνομες επαφές του Δημάρχου με τους Τούρκους αφού σε καμία περίπτωση δεν έχει βάση ο ισχυρισμός περί αδελφοποιημένων πόλεων, μιας και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο πρώην Δήμαρχος Βαθέος κ. Φίλλιπας Πετρούσκας!!!
Βέβαια όλα όσα προαναφέραμε θα γίνουν εφόσον τα επιτρέψει το δικό μας Υπουργείο Εξωτερικών.
Όξω...ραγιάδες!!! Θαυμάστε Δήμαρχο!Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, ο εκπρόσωπος του συνδυασμού ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ κ. Νίκος Γεωργίου, ρώτησε τον Δήμαρχο Σάμου κ. Στέλιο Θάνο αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του "Aegaio' και της "Σαμιακής Γνώμης" ότι πρόκειται να μεταβεί στο Κουσάντασι της Τουρκίας προσκεκλημένος των Τούρκων για χορούς και πανυγήρια στα πλαίσια της γνωστής υπόθεσης της αδελφοποίησης των Δήμων Κουσαντασίου και πρώην Δήμου Βαθέος. Ο Δήμαρχος απαντώντας επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή, λέγοντας μάλιστα πως θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση αυτή ΜΟΝΟΣ του και σε σχετική παρατήρηση είπε πως δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο!!!

Φυσικά ο Δήμαρχος νομίζει πως με αυτή του την τακτική έχει την συγκατάθεση των πολιτών και πως θα κάνει ότι του καπνίσει ειδικά τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε, με τους Τούρκους να μας απειλούν ακόμα και με πόλεμο και με όλες αυτές τις ψευτομαγκιές που κάνουν! Είναι πράγματι φοβερή η άνεση του Δημάρχου να χαριεντίζεται με τους γείτονες όταν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει σταματήσει και έχει διακόψει, κάθε επαφή και συνομιλία μετά τα τελευταία γεγονότα των ημερών, στο Καστελόριζο και την Κύπρο! Ακόμα ακόμα δεν πήρε χαμπάρι ότι πριν από λίγες ημέρες ένα τούρκικο ωκεανογραφικό, ήταν στα ανοιχτά της Σάμου προκαλώντας και παίζοντας με τα νεύρα των ανδρών του Λιμενικού Σώματος στο νησί αλλά και του θαλάμου επιχειρήσεων του Υπουργείου!
Και όλα αυτά για να πάει να χορέψει τσιφτετέλια; ΟΧΙ! Σύντομα θα αποκαλύψουμε πολλά...

Πάντως η "Σαμιακή Γνώμη" στα πλαίσια του ρεπορτάζ, με τον συνεργάτη μας Γιάννη Νέγρη θα μεταβεί τις ημέρες εκείνες στο Κουσάντασι για να αποτυπώσει όλες αυτές τις παράνομες επαφές του Δημάρχου με τους Τούρκους αφού σε καμία περίπτωση δεν έχει βάση ο ισχυρισμός περί αδελφοποιημένων πόλεων, μιας και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο πρώην Δήμαρχος Βαθέος κ. Φίλλιπας Πετρούσκας!!! Βέβαια όλα όσα προαναφέραμε θα γίνουν εφόσον τα επιτρέψει το δικό μας Υπουργείο Εξωτερικών.
 

1 comment :

  1. Anonymous6/10/11 05:34

    O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΙΩΣΕ 80 ΕΤΗ ΑΚΜΗΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ,ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΑΚΙΣΜΟ.............

    ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΧΗ,ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑΡΧΗ,ΤΟΥ ΒΟΓΟΡΙΔΗ,ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΓΕΜΟΝΩΝ,ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑΝΕ,ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΣΑΝΕ.ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2.000 ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.............

    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ.

    ReplyDelete