05/10/2011

ΛΑ.Ο.Σ: ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ Σ.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Αυτόν τον μήνα αλλά και τους επόμενους δύο, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υποστηριζόμενη απο το κόμμα-δεκανίκι ΛΑΟΣ, στο πλαίσιο πάντα της συνευθύνης και του «εξορθολογισμού» των δαπανών, έδειξαν το πραγματικό τους μίσος για τον τελευταίο πυλώνα που ακόμα στέκεται όρθιος παρά τις αντίξοες συνθήκες. Μιλάμε για τους Στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας. Άνθρωποι που εδώ και χρόνια, ζούνε με αντίξοες συνθήκες σε κάθε μεριά της Ελλάδος και μάχονται σε στεριά, θάλασσα και αέρα προκειμένου να μην καταρρεύσει η σάπια αυτή χώρα και δημιουργηθούν τετελεσμένα που θα χρειαστούν 100 χρόνια να αλλάξουν.

Ο κος Καρατζαφέρης και ο κος Παπανδρέου, αποφάσισαν ότι τα 1300 Ευρώ μισθός που λαμβάνουν κατά μέσο όρο είναι πολλά και πρέπει να πάνε κάτω απο τα 1000 Ευρώ ανάλογα με την αρχαιότητα και τον βαθμό και να φτάσουν ακόμα και σε μισθούς 400 ή 500 ευρώ αν υπάρχει και κάποιο δάνειο που τρέχει απευθείας απο την μισθοδοσία τους. Ο κος Βορίδης, σε ένα κονσέρτο μίσους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, ενορχηστρωνένο απο τον κο Πρετεντέρη στην τηλεοπτική του εκπομπή, μαζί με τον κο Λοβέρδο, αρνήθηκε να διαχωρίσει τους ένστολους απο τον λοιπό «σωρό» των δημοσίων υπαλλήλων λέγοντας ότι ...«δεν έχει σημασία ένστολοι ή μη ή ιερείς, όλοι απο το δημόσιο πληρώνονται».

Φυσικά η έχθρα και το μίσος του ΛΑΟΣ, του Γεωργιάδη και Βορίδη εναντίον των ενστόλων δεν έχει φανεί μόνο απο την συμφωνία που έχουν εκφράσει με το ΠΑΣΟΚ στις μειώσεις των αποδοχών τους αλλά ακόμα και στην περίπτωση των βατραχανθρώπων του Π.Ν που δικάζονται επειδή είπαν «ρατσιστικά και εχθροπαθή» συνθήματα τέθηκαν υπέρ της «παραδειγματικής τους τιμωρίας». Ο κος Καρατζαφέρης και οι λοιποί πολέμιοι των ενστόλων και μη, δεν έχουν πια κανένα πρόβλημα να στέκονται εναντίον των Ελλήνων στρατιωτικών και να λένε ΝΑΙ στον εξευτελισμό και την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής τους. Εξάλλου αν θυμάστε ο κος Καρατζαφέρης δεν είχε προτείνει να μπουν γύφτοι στην Ελληνική Αστυνομία; Το θυμάστε; Μήπως το έχετε ξεχάσει; Επειδή δεν το κατάφερε, συμφώνησε με το ΠΑΣΟΚ, τους γνωστούς ανθέλληνες πολέμιους του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας να τους εξαθλιώσει.

Ο κος Καρατζαφέρης, μπορεί να μας πει ανοικτά, μιας και υποστηρίζει τους ένστολους όπως διατίνεται, πόσα χρήματα θεωρεί ότι πρέπει να παίρνει ένας Στρατιωτικός με δύο παιδιά και άνεργη γυναίκα μιας και δεν μπορεί να εργάζεται απο τις συνεχείς μεταθέσεις;

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που μας τιμάτε καθημερινά με την παρουσία σας και τα μυνήματά σας ....

ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ. ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΙΚΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. 

ΟΣΟ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. 
http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

No comments :

Post a Comment