14/09/2011

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου άφησε την πατρίδα ανοχύρωτη, κατήργησε το ενιαίο αμυντικό δόγμα και διέλυσε την εθνική φρουρά αφήνοντας τις ιερές σημαίες απροστάτευτες στα χέρια των τούρκων βεβηλωτών. Κατάληξη αυτής της αθλιότητας, είναι να σύρουν σήμερα την ρακένδυτο πατρίδα στην εβραϊκή υποτέλεια.
Ένα κομμάτι του εθνικού χώρου απομονώνεται, με ευθύνη του εκκλησιαστικο-πολιτικού κατεστημένου, για να κατασπαραχθεί από τους λύκους και εν όψει των σκοτεινών καιρών που έρχονται ανασύρουν από τα συρτάρια της ιστορίας τον ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΑΡΧΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Η ευρύτερη δεξιά βγαίνει λαμπαδηφόρος να προϋπαντήσει την νέα μακραίωνη δουλεία, ενώ η αριστερά υποκλίνεται δια της ένοχης σιγής.

Έλληνες, έρχονται μέρες φοβερών αγώνων. Αγώνων λαϊκών, εθνικοεπαναστατικών που θα έχουν ως ορμητήριο τους τα υψηλά και άπαρτα όρη του Ελληνικού πνεύματος σε πλήρη εναρμόνιση με τις λαϊκές διεκδικήσεις για το ψωμί και την εθνικοκοινωνική διαχείριση της υπεραξίας της εργασίας. Από τις κορφές τούτες θα εκπορευθεί ως οιακίζων κεραυνός η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Το έθνος των Ελλήνων δεν θα υποκύψει στη δουλεία, δεν θα υποταχθεί στα φερέφωνα της σιωνιστικής τυραννίας. Μια γιγαντιαία πνευματικο-λαϊκή αντεπίθεση θα κατευθυνθεί από την ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ κατά των ερεισμάτων της τυραννίας, «πνευματικών», οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών. Εισερχόμαστε σε μια περίοδο όπου το σύστημα της τυραννίας από τον γλοιώδη κλητήρα των χρηματοπιστωτών μέχρι τον θεό που κατευθύνει τη συνείδηση των τυράννων θα ριφθούν στα τάρταρα.

Πνευματική και λαϊκή αντεπίθεση στην επερχόμενη δουλεία.

No comments :

Post a Comment