07/08/2011

Επεισοδιακή εκλογή του προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

Έπειτα από μια επεισοδιακή εκλογική διαδικασία που οδήγησε και στην αποχώρηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητών, εξελέγη ο νέος πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αυστραλίας Αντώνη Τσουρδαλάκη που αναλαμβάνει για τα επόμενα τρία χρόνια το τομόνι του Παγκοσμίου συμβουλίου που εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες Κρητικούς. Με 21 ψήφους, σε σύνολο 24, ο Αντώνης Τσουρδαλάκης από την Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας & Νέας Ζηλανδίας αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης θητείας του Γιώργου Αεράκη.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΗΤΩΝ. 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ,  ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΩΝ...

No comments :

Post a Comment