20/07/2011

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Θυμόμαστε και τιμούμε σήμερα τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την υπεράσπιση της πατρίδος κατά των τούρκων εισβολέων και των τουρκοκυπρίων συνεργατών τους. 
Θυμόμαστε τους αγνοούμενους και τον πόνο των συγγενών τους και ολόκληρου του κυπριακού ελληνισμού. Θυμόμαστε τους πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από τη γη των πατέρων τους. 
Θυμόμαστε τους εγκλωβισμένους μας και τα ανήκουστα μαρτύρια τους. Θυμόμαστε τη τουρκική βαρβαρότητα που για 37 χρόνια μολύνει τα ιερά χώματα της σκλαβωμένης πατρίδος.


Η ήττα του 1974 ήταν απότοκος πολλών λαθών και υπόπτων επιλογών των κυβερνήσεων Ελλάδος και Κύπρου με αποκορύφωμα την σκηνοθετημένη ως αναπόφευκτη δήθεν σύγκρουση , Χούντας - Μακαρίου.Θεωρούμε ότι πίσω από το στημένο σκηνικό της σύγκρουσης που κατέληξε στο πρόχειρο πραξικόπημα και την άνανδρη φυγή του Μιχάλη Μούσκου από τις αγγλικές βάσεις, ετίθετο σε εφαρμογή το σχέδιο που θα συμπλήρωνε τη Ζυρίχη και που δεν ήταν άλλο από τη κατάληψη ενός μέρους της Κύπρου και τη συγκέντρωση των τουρκοκυπρίων σε μια ενιαία εδαφική ζώνη, με απώτερο σκοπό τη λύση που σήμερα το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο επιδιώκει με το όνομα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου η ήττα του 1974 οφείλεται στη προδοσία της Χούντας και του Μακαρίου και όχι εκ της ανωτερότητας του εχθρού στο πεδίο της μάχης επί ίσοις όροις, προετοιμασίας και οργάνωσης. Τούτο σημαίνει πως με την ορθή στρατηγική της απελευθέρωσης και την πολιτική και στρατιωτική προετοιμασία που απαιτείται, η νίκη των ελληνικών όπλων θα είναι βεβαία. Ας εργαστούμε για κείνη τη μεγάλη μάχη που ο στρατός μας θα μπαίνει ελευθερωτής στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κερύνειας.

Ζήτω η νίκη, ζήτω ο ελληνικός στρατός.
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

No comments :

Post a Comment