29/06/2011

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...

«Ψηφίζω ναι γιατί δεν είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη άμεσης (!!!) κατάρρευσης . Οι Ευρωπαίοι αγοράζουν χρόνο προκειμένου το χρέος της Ελλάδας να είναι διαχειρίσιμο για τους τραπεζίτες τους και στη συνέχεια να μας οδηγήσουν στη πτώχευση και την εξαθλίωση. Θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, ξέροντας ότι ψηφίζω το μαχαίρι αντί για το πιστόλι». Τάδε έφη Βάσω Παπανδρέου , διαλέγοντας το μαχαίρι για τη θανάτωση ενός λαού και ενός Έθνους παρά το πιστόλι , αφού ο "ακαριαίος θάνατος" μιας σάπιας οικονομίας θα δημιουργήσει ...πρόβλημα στις γερμανικές τράπεζες !

Στο ίδιο μήκος κύματος με τη Βάσω Παπανδρέου κινήθηκε και ο βουλευτής (γνωστό ποντικοκούραδο της αριστεράς) Μίμης Ανδρουλάκης στην ομιλία του στη Βουλή, λέγοντας πως το ερώτημα είναι «εάν θα αποδεχτούμε ένα κακογραμμένο μυθιστόρημα, ελπίζοντας να ανατρέψουμε την πλοκή του στην πορεία ή θα επιλέξουμε ένα θρίλερ αιφνιδίου θανάτου». Παρότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε το Μεσοπρόθεσμο ως «ένα ωραίο πόρισμα, παντελώς ανεφάρμοστο» κατά το μαθηματικό θεώρημα, απηύθυνε προς το Σώμα, ενόψει του τελεσίγραφου που αντιμετωπίζει η χώρα, την ερώτηση: «Θα επιλέξουμε τη ρήξη τώρα σε μια ζώνη υψηλού κινδύνου ή θα επιχειρήσουμε έναν επώδυνο συμβιβασμό να αγοράσουμε κι εμείς χρόνο ώστε να δημιουργήσουμε στην πορεία άλλες ευκαιρίες το ταχύτερο δυνατό;».

Την Τρίτη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (το όνομα τα λέει ΟΛΑ) Θωμάς Ρομπόπουλος, ένας από τους συμπολιτευόμενους βουλευτές που είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταψήφισει το Πρόγραμμα, δήλωσε στο Reuters πως κατέληξε στην απόφαση να υπέρψηφίσει του Μεσοπρόθεσμου. «Αποφάσισα να υπερψηφίσω το πρόγραμματα επειδή το εθνικό συμφέρον είναι πιο σημαντικά από τη δική μας αξιοπρέπεια» είπε στο πρακτορείο ο βουλευτής.

Με μία ομιλία που αφήνει ΑΝΑΥΔΟ και το πιο χοντρόπετσο κάθαρμα, με μία τοποθέτηση-μνημείο αμοραλισμού, υποτέλειας και πολιτικής ξετσιπωσιάς, πληροφορηθήκαμε πλέον και επίσημα (κυρίως μετά τα εύσημα Βενιζέλου) δύο βασικές αλήθειες :
- Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει-πτωχεύσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα μόλις ευκολυνθεί το γερμανικό τραπεζικό σύστημα
- Το Πα.Σο.Κ και σαν πολιτικός σχηματισμός και σαν ιστορικά στελέχη (επάξια εκπροσωπούμενα από τη Βάσω Παπανδρέου) είναι υποδείγματα ΚΟΙΝΗΣ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑΣ και αρχέτυπος ΟΡΙΣΜΟΣ των λέξεων: ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΙΣΜΟΣ και ΑΛΗΤΕΙΑ.

Η μόνη απάντηση σε μία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ του αναστήματος της Βάσως Παπανδρέου, των ανωτέρω ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ, αλλά σε όλους τους ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ οι οποίοι αποτελούν τον ζώντα οργανισμό του Πα.Σο.Κ, είναι ΜΙΑ: ΘΑΝΑΤΟΣ !

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/06/blog-post_29.html

No comments :

Post a Comment