29/06/2011

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 3dsa

ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ" http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_1544.html

3Δ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.
"κυρίες–κύριοι,
Αναφορικά με τους ισχυρισμούς σας για την εταιρεία μας (“3dsa”), που αναρτήσατε στο διαδίκτυο (σε blogs & σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης), και συγκεκριμένα αναφορικά με (δήθεν) συμμετοχή της εταιρείας μας σε ψεκασμούς στον αέρα, σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους αναφερόμενους αεροψεκασμούς–ούτε έχει τα τεχνικά μέσα και τις δυνατότητες να ενεργήσει σχετικές πτήσεις. Συνεπώς, κάθε αναφορά και ισχυρισμός σας είναι αβάσιμος– γεγονός που γνωρίζετε πλέον με σαφήνεια & πρέπει να παύσετε άμεσα. Επίσης, σας καλούμε να ανακαλέσετε κάθε σχετική αναφορά για την εταιρεία μας, και να πράξετε κάθε απαραίτητη ενέργεια να ανακληθούν οι σχετικές αναφορές σας σε κάθε ιστότοπο κλπ., ή άλλως να υπάρξει η σχετική διάψευση. Τέλος, σας δηλώνουμε ρητά ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και ειδικά για την αποζημίωσή μας, με την επισήμανση ότι η διασπορά ψευδών αναφορών στο διαδίκτυο υπάγεται στην έννοια του ποινικού αδικήματος της δυσφήμισης (συκοφαντικής ή απλής).

Το νομικό τμήμα"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΣΧΥΣ:
1) ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
2) ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ. ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ή ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ(ΕΣ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ.
3) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ (http://www.3dsa.gr/applications.html) ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ..."clouds seeding". (...it uses the direct penetration method, which means the seeding of Silver Iodide (AgI)) ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΡΙΝΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.
4) ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ή ΟΧΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΤΕ ...ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ.
5) ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΨΕΥΔΩΝ.
6) ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ:
* ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ή ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ
* Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

2 comments :

  1. 3Δ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
    Κύριοι,

    Α) η ανάρτηση του κειμένου μας έχει προειδοποιητικό και συμμορφωτικό χαρακτήρα, δεν συνιστά σε καμία περίπτωση απειλή για κανέναν.
    Β) και η αναδημοσίευση συνιστά ανάρτηση & διάδοση, αναληθών εν προκειμένω ισχυρισμών.
    Γ) η ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο / ιστολόγιό σας, περί (δήθεν) συμμετοχής της εταιρείας μας στους αναφερόμενους αεροψεκασμούς, είναι παντελώς αναληθής . συνεπώς ξεκάθαρη διάψευση εκ μέρους σας, θα ήταν η πρώτη ενδεδειγμένη εκ μέρους σας ενέργεια.
    Δ) επαναλαμβάνουμε ότι η εταιρεία μας δεν έχει καμία σχέση με τους αναφερόμενους στις σχετικές αναρτήσεις αεροψεκασμούς (chemtrails) , ούτε τα τεχνικά μέσα και τις δυνατότητες να ενεργήσει σχετικές πτήσεις. Καίτοι δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σας εξηγήσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, σας γνωρίζουμε ότι κάθε ανάρτηση στον ιστότοπό μας είναι απολύτως αληθής.
    Ε) συνεπώς, σας καλούμε για τελευταία φορά, να παύσετε άμεσα κάθε αναληθή ισχυρισμό για την εταιρεία μας, να διαψεύσετε κάθε αναληθή ισχυρισμό που έχετε αναρτήσει, και να απόσχετε στο μέλλον από κάθε σχετική αναληθή ανάρτηση.

    Το νομικό τμήμα

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/6/11 19:20

    Α) ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ.

    Β) ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ "ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ...)

    Γ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ή ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

    Δ) ΑΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ή ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (ΠΛΗΝ ΠΤΗΣΕΩΝ) ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ(ΠΛΗΝ ΠΤΗΣΕΩΝ) ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
    ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΕΣ.

    Ε) ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΛΗΘΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΕΣ) ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ, ΠΛΗΝ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ή ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ;;; ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ;;; ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

    * ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ. ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΩΣ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙ ΟΥΣΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (email) ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ isxys.hellas@gmail.com
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΜΕ.

    ΙΣΧΥΣ

    ReplyDelete