25/05/2011

"ΠΡΟΚΛΗΣΗ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ"

Σύνδεσμος πρώτος: Από το μακρύ χέρι της Αμερικανικής Πρεσβείας,που πρόσφατα μας...ξαναέμαθε Ιστορία με την αλήστου μνήμης "υπερπαραγωγή" των Βερέμη,Τατσόπουλου κλπ.

Σύνδεσμος δεύτερος: Από τα πασοκόσκυλα του ΔΟΛ ("περίεργο" να προβάλει μια άκρως αντικυβερνητική ενέργεια και μάλιστα με εγκωμιαστικά σχόλια).

Σύνδεσμος τρίτος: από τους υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και της τρομοκρατίας, Ελευθεροτυπίας.


ΣΧΟΛΙΟ hellas-orthodoxy: ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ "ΡΟΖΟΥΛΙ" ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ: ΟΙ RIGE BITZAMES ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ" ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ "ΕΡΩΤΗΣΗ" ΜΑΣ ΕΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ!!
ΟΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ: Αφού δεν κατάφεραν να πιέσουν τον Σαμαρά να δεχθεί το νέο μνημόνιο, βγάζουν το λαό στο δρόμο για να φανεί ότι υπάρχει ανάγκη για εκλογές. Η Κυβέρνηση θα φανεί "καλή" αφού ακούει τον κόσμο και πάει σε εκλογές. Την Οικουμενική που θα μας κυβερνήσει την έχουν ορίσει από τώρα (και περιλαμβάνονται και "αριστεροί" που μεταλλάχθηκαν σε "πατριώτες" προσφάτως).
Όλα τακτοποιημένα στην εντέλεια. Κάθε πιόνι θα παίξει το ρόλο του άριστα.

No comments :

Post a Comment