19/04/2011

Κατοχή όπλων

Το Ελληνικό Έθνος είναι έθνος πολεμιστών, και όχι έθνος αμνών όπως θέλουν να το καταντήσουν οι εχθροί του. Η ελεύθερη οπλοφορία είναι σήμα κατατεθέν των ελευθέρων πολιτών. Η απαγόρευση οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας στους Έλληνες πολίτες αποτελεί όνειδος. Η κατοχή όπλων είναι σύμβολο ελευθερίας. Το όπλο προστατεύει την ελευθερία, την τιμή, την οικογένεια, την περιουσία του Έλληνος και ουδείς νεοβυζαντινός γραφειοκράτης έχει το δικαίωμα να του το στερεί.
- Η ελεύθερη οπλοφορία όπου έχει εφαρμοστεί μείωσε απότομα το έγκλημα. Οι εγκληματίες τρομάζουν όταν ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν ωπλισμένους πολίτες. Αλλά όσο οι εγκληματίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περίστροφα ενώ οι απλοί πολίτες αδυνατούν, το πλεονέκτημα είναι υπέρ των κακοποιών.
- Η ελεύθερη οπλοφορία έχει και έναν άλλο, πολύ πιο σημαντικό σκοπό: Αποτρέπει την κρατική δικτατορία. Οι κυβερνώντες φοβούνται να καθυποτάξουν τον λαό με την χρήση βίας. Τρέμουν στην ιδέα ότι αν διαπράξουν εγκλήματα κατά του έθνους, ο λαός θα επαναστατήσει εναντίον τους. Η ελεύθερη οπλοφορία σπάει το κρατικό μονοπώλιο στην βία. Διακηρύσσει ότι το δικαίωμα στην άμυνα δεν είναι κρατικό μονοπώλιο, αλλά πρώτιστα ιδιωτικό δικαίωμα.

Απαιτούμε την ελεύθερη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και οπλοφορία. Αφού περάσει σχετική εκπαίδευση, ελεγχθεί το ποινικό του μητρώο και διαπιστωθεί ότι έχει σώας τας φρένας, να μπορεί οιοσδήποτε Έλλην να αγοράζει, να κατέχει και να φέρει όπλα, χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα πυρομαχικών. Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέφτουν θύματα της ρωμέϊκης κρατικής προπαγάνδας που απαιτεί συνεχώς την παράδοση των όπλων. Σε καμμία περίπτωση να μην παραδίδουν τα όπλα τους οι Κρητικοί και οι Μανιάτες. Αντιθέτως να αυξήσουν τον οπλισμό τους. Για τα εγκλήματα δεν φταίνε τα όπλα όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι αμνοί της πολιτικής. Φταίνε οι άνθρωποι που τα χειρίζονται, και κυρίως η ατιμωρησία των εγκληματιών. Όταν κάποιος διαπράττει ένοπλη ληστεία και ξέρει ότι σε 5-6 έτη θα βρεθεί εκτός φυλακής, αποθρασύνεται. Δεν σκοτώνουν τα όπλα. Σκοτώνει η έλλειψη πειθαρχίας και αυστηρής τιμωρίας των κακοποιών. Με το να αφαιρούνται τα όπλα από όλους τους νομοταγείς πολίτες επειδή κάποιος πολίτης διέπραξε ένα έγκλημα, εισάγεται στην νομοθεσία η ομαδική ευθύνη και επιβάλλεται συλλογική ποινή. Η οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών σε όποιο κράτος και αν ζουν. Θα είχαν γλυτώσει από αρκετές γενοκτονίες οι Έλληνες αν είχαν το δικαίωμα οπλοφορίας.

ΚΡΙΣΑΙΟΝ

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ! ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !

1 comment :

 1. Anonymous1/1/13 22:57

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ (ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ) ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ? ΠΡΩΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ... ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ...
  ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ...
  ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ?
  ΠΕΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ??

  ΦΑΤΟΝ ...

  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ !!!
  ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΟΤΕΣ
  Ε!!!!
  ΟΧΙ ΡΕ
  ΟΥΤΕ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

  ΟΥΤΕ ΔΕΙΛΟΙ
  ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ !!!

  ReplyDelete