08/04/2011

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) Δέκα χρόνια φυλακή γιατί σκότωσε ληστή – Στο συνεργό του ληστή 3 μήνες με αναστολή

"Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που η αυτοάμυνα εξισώνεται πλήρως με την αυτοδικία, χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό. Με την συγκεκριμένη απόφαση το δικαστήριο συνιστά στους πολίτες την πλήρη συμμόρφωση με τις εντολές των απανταχού ληστών, παθητική στάση ακόμη και αν απειλείται η ζωή τους, και τέλος εθελοντική προσφορά όλων των τιμαλφών αντικειμένων τους και χωρίς χρονοτριβές."

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΕΦΕΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ-ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ) ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ !!!

ΑΙΔΩΣ

No comments :

Post a Comment