03/12/2010

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;

Σε κάθε κατοχή, σε κάθε γενοκτονία, πάντα υπήρχαν τα ντόπια φίδια που για λίγα φράγκα, κάποιες υψηλές θέσεις και γενικότερα ευτελή ανταλλάγματα, πρόδιδαν τους συνανθρώπους τους, την γεννιά τους, το Έθνος τους. Οι πρόθυμοι υπάνθρωποι, συνεργάτες των σφαγέων της Γης, που ως μόνο σκοπό έχουν την εξόντωση των γηγενών φύλων για την επικυριαρχία.

Όπως ακριβώς συμβαίνει σε έναν οποιονδήποτε οργανισμό. Το άρθρο λοιπόν που ακολουθεί, προκαλεί σοκ σε κάποιους που δεν έχουν μελετήσει την αλληλουχία των γενοκτονιών του Ελληνικού στοιχείου. Υπάρχει όμως μία λεπτή διαφορά: Η κοινωνία της πληροφορίας. Τώρα, οι συνεργάτες των γενοκτόνων είναι ήδη στιγματισμένοι. Όσοι συνεργάζονται με τους τούρκους δολοφόνους είναι καταγεγραμμένοι και γνωστοί σε όλους. Δεν ζούμε πλέον στην εποχή του Γεννάδιου, ούτε καν στην εποχή του Ιωαννίδη.

Μπορεί λοιπόν οι καταστάσεις να έχουν κραυγαλέες ομοιότητες, έχουν όμως και μία βασική διαφορά: Είναι έτοιμοι αυτοί που προσκυνούν ψευδομουφτήδες, οι ντόπιοι που αμοίβονται από το κεμαλοναζιστικό χρήμα, οι δοσίλογοι να αντιμετωπίσουν την λαϊκή οργή; Γιατί στο πρώτο “τσαφ”, κάποιοι πιστεύουν ότι ο μαζάνθρωπος θα περιμένει από την Τρέμη να του πει εάν ο ΟΗΕ θα βοηθήσει. Μέγα λάθος. Στο πρώτο τσαφ, οι πρόθυμοι θα χάσουν στην κυριολεξία ότι έχουν με τον τρόπο που τους αρμόζει. Μιλάμε για τα πάντα, δεν θα υπάρχει ούτε πλάκα που να γράφει “εφιάλτης” για τις επόμενες γενιές.

Μπορεί λοιπόν τότε η Κύπρος να ήταν “μακριά”, τώρα όμως η Ελλάδα είναι μία αγκαλιά. Από την Κερύνεια μέχρι την Χειμάρρα.

Δοκιμάστε το λοιπόν. Ίσως να καταφέρατε με το life style των προβάτων που έχετε επιβάλλει, να έχετε μειώσει δραματικά τον αριθμό των Ελλήνων που θα πέθαιναν για την Ελλάδα. Θα εκπλαγείτε όμως από το πόσοι Έλληνες είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για την Ελλάδα.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΥΜΠΙΑ

No comments :

Post a Comment