13/11/2010

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.

Το λέγαμε, το λέμε και θα το λέμε. Δεν έγιναν ξαφνικά πολλοί οι αναρχικοί, οι τρομοκράτες και οι ακροαριστεροί. Οι αλλοδαποί είναι πολλοί και συνεργάζονται με τους εγχώριους σύγχρονους Εφιάλτες... Αναρχικοί, τρομοκράτες, ακροαριστεροί και αλλοδαποί μαφιόζοι, αποτελούν όλοι αυτοί μαζί, ένα και το αυτό πακέτο που σκοπό έχει τη διάλυση αυτής της χώρας προς χάριν των εθνικιστών "καλών" γειτόνων μας και των παγκόσμιων κέντρων εξουσίας των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών. Ο γνωστός Αλβανός δολοφόνος και μεγαλομαφιόζος Αλκέτ Ριζάι τόλμησε και απείλησε τον εισαγγελέα Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Γιάννη Αγγελή!!!

Ο Ριζάι που καταδικάστηκε σε 25 ετή, κατά συγχώνευση, κάθειρξη για την υπόθεση της απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν άκουσε την απόφαση ενοχής του και κυρίως της συντρόφου του, είπε στον κ. Αγγελή, πετώντας του ένα χαρτομάντιλο: "Εσύ, θα τα πεις με τη Σέχτα Επαναστατών. Θα δεις"!!! Μετά την υποβολή αναφοράς του κ. Αγγελή για το συμβάν, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Σακελάκος, διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης από εισαγγελέα Εφετών, ενώ παράλληλα το θέμα θα εξεταστεί και από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Καλά σας κάνουν ρε οι αναρχικοί ακροαριστεροί τρομοκράτες και κυρίως οι αλλοδαποί μαφιόζοι γιατί τους έχετε δώσει πάρα πολύ αέρα... Εάν κόβατε κώλους με τη μία και από την πρώτη μαλαγανιά τους, κανείς από δαύτους δεν θα κουνιόταν σήμερα. Να δούμε πότε θα βάλετε μυαλό, θα σοβαρευτείτε επιτέλους και θα αντιμετωπίσετε αυτά τα καθάρματα έτσι όπως τους αξίζει...

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

No comments :

Post a Comment