22/08/2010

ΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ...

Εργαστήριο ευαισθητοποίησης δημοσιογράφων σε θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας διοργανώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη. Το Εργαστήριο, με τίτλο, "ΜΜΕ και Μετανάστες - Καταπολέμηση των αρνητικών στερεοτύπων και προώθηση της... διαπολιτισμικότητας και της ποικιλομορφίας" υλοποιείται από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση.../ Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών "Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών" ("Ε.Π.Ε.Κ.Α.") με την υποστήριξη και συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ένταξης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος 2008 υπό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων (Προτεραιότητα 1 - Υλοποίηση δράσεων για την πρακτική εφαρμογή των "Κοινών Βασικών αρχών της πολιτικής ένταξης μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση", Δράση 1.2 - Διοργάνωση εργαστηρίων με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοσιογράφων για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας) και συγχρηματοδοτείται κατά 75% από κοινοτικούς και κατά 25% από εθνικούς πόρους. Στόχος του εργαστηρίου είναι η βελτίωση των τρόπων διαχείρισης από τους δημοσιογράφους, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και λοιπούς εκπροσώπους του τύπου, του ζητήματος της μετανάστευσης, κατά τρόπο που να συμβάλει στη διαδικασία ομαλής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Επίσης, στόχος είναι η περαιτέρω ενημέρωση των δημοσιογράφων για τα προβλήματα των μεταναστών καθώς και η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση αρνητικών στερεοτύπων, στάσεων και συμπεριφορών.

Ανάλογο εργαστήριο πραγματοποιήθηκε, στις 22 Μαρτίου, στην Αθήνα, με συμμετοχή δημοσιογράφων και εν γένει εργαζομένων-επαγγελματιών-εκπροσώπων του κλάδου με δημοσιογραφική δράση και εμπειρία σε θέματα διαφορετικότητας και μετανάστευσης, καθώς επίσης και σπουδαστές δημοσιογραφίας. Επίσης, προσκεκλημένοι ήταν εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων και λοιπών κοινωνικών φορέων, μεταναστευτικών κοινοτήτων κ.ά. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες- μεταξύ άλλων- αντάλλαξαν απόψεις κι εμπειρίες κι αναζήτησαν τρόπους για την όσο το δυνατό πληρέστερη κι αντικειμενική προβολή των συναφών θεμάτων, προκειμένου, όπως επιδιώκει και η συγκεκριμένη δράση, να δοθεί τέλος σε "πρωτοσέλιδα για συμπεριφορές 'αλλοδαπών' κλπ, αναφορές που στιγματίζουν τον ευρύτερο πληθυσμό των μεταναστών, ενώ παράλληλα δημιουργούν αρνητικό κλίμα στην κοινή γνώμη". Το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο AD Imperial Palace, Αντιγονιδών 13 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα: τηλ. 2103625300 ή sdag@otenet.gr

Μάλιστα! Κατάλαβες, βλάκα Έλληνα φορολογούμενε,πού πάνε τα λεφτά σου;

- ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΥΣΙΕΣ;
- ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ;
- ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ";

ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ" ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ "ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 25% ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ", ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ! Α ΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 75% ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ "ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ" ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!! ΜΑΛΙΣΤΑ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΠΑΚΤΩΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ".

ΡΕ ΟΡΝΙΑ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ; ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ...ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑΙ! ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ; Ε,ΛΟΙΠΟΝ: Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΠΩΣ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ! ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ,ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

No comments :

Post a Comment