21/08/2010

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η "μακεδονική" κ.α. Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα. Αν και "Έλληνες" θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης. Θα μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός τους. Ήδη είναι περισσότεροι στις ηλικίες 18-45. Με τις γέννες θα γίνουν ακόμα περισσότεροι.
2. Επιβάλλεται στην Ελλάδα από την Ε.Ε και τον Ο.Η.Ε η ποσόστωση της συμμετοχής των μειονοτήτων στη διοίκηση, στο στρατό, στην αστυνομία, στο δικαστικό σώμα, στα πανεπιστήμια κ.α. Επομένως καμία αντίδραση δεν θα μπορεί να υπάρξει ούτε απο αστυνομία-στρατό και την κρατική μηχανή.
3. Αρχικά θα βγάζουν δικούς τους βουλευτές δημάρχους και περιφερειάρχες. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού τους, τα κόμματα θα συναγωνίζονται για να τους δίνουν όλο και πιο πολλά. Τελικά ιδρύονται μειονωτικά κόμματα τα οποία με ποσοστά από 5 έως 15% απαιτούν και επιτυγχάνουν τη συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας. Τα κόμματα αυτά με έξωθεν εντολές, προωθούν τα εθνικά θέματα των χωρών από τις οποίες προέρχονται (τσαμουριά, Θράκη, Αιγαίο). Επίσης επιτυγχάνουν την ελληνοποίηση και των υπολοίπων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. Θα έρθουν μαζικά στην Ελλάδα ακόμη περισσότεροι ως πολίτες της Ε.Ε
4. Ο κύριος όγκος των μειονοτήτων εγκαθίσταται σε συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές και ξεκινούν τα κινήματα ανεξαρτοποίησης. Στις περιοχές αυτές εκτελούνται σχέδια εθνοκάθαρης σε βάρος των Ελλήνων. Στα βόρεια θα ζητήσουν ένωση με την Αλβανία και οι του Έβρου-νησιών με την Τουρκία. Οι "αυτόνομες" επαρχίες θα ζητήσουν απόσπαση. Με τα νέα δεδομένα μεγάλες περιοχές οι οποίες θα τελούν ήδη υπό ξένη διοίκηση, (δήμαρχοι, περιφερειάρχες) αποκόπτονται από τον Εθνικό κορμό και προσαρτώνται στις γειτονικές χώρες. Ποια Μακεδονία; ποια Θράκη; ποιο Αιγαίο;
5. Πολλοί Έλληνες ταλαιπωρημένοι από την εγκληματικότητα και τις διακρίσεις αλλά και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κατάρευση που έχει εν τω μεταξύ συντελεσθεί, μεταναστεύουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που οι Έλληνες αντιδράσουν θα τα ρίχνουν στην ακροδεξιά. Αν οι λίγοι Έλληνες και ο ήδη διαλυμένος-πολυπολιτισμικός στρατός ή έστω το ελληνικό τμήμα του πάει να αντιδράσει θα επέμβουν οι Τούρκοι να σώσουν τους μουσουλμάνους ομόθρησκους. Θα μας χτυπούν και απο μέσα και απο έξω.Τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι το πολύ μέχρι τη Λαμία και με πληθυσμό μικτό.

6. Η Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου θα είναι αυτόνομες-ημιαυτόνομες περιοχές, η Μακεδονία μας θα έχει δοθεί στους σκοπιανούς και στους βούλγαρους, η Θράκη μας στους τούρκους ενώ το κεντρικό Αιγαίο θα βρίσκεται σε καθεστώς συγκυριαρχίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όπου πολυεθνικές θα ελέγχουν την εξόρυξη των υδρογονανθράκων και των πολύτιμων ορυκτών μετάλλων της περιοχής.
7. Οι Έλληνες θα είναι πλέον μειονότητα και θα υπάρχουν 2-3 επίσημες γλώσσες (αλβανική, τουρκική και ένα εκσυγχρονισμένο νεοελληνικό ιδίωμα με λατινική γραφή). Μια ουδέτερη σημαία (χωρίς το Σταυρό) δε θα θίγει τους αλλοεθνείς αλλά και τους αλλόθρησκους "Έλληνες" πολίτες. Τζαμιά, συναγωγές, βουδιστικοί ναοί και στοές θα ξεφυτρώνουν σε όλη την επικράτεια.
8. Οι πόλεις θα έχουν μετατραπεί σε πολυπολιτισμικά γκέτο, όπου η βία, τα ναρκωτικά, οι πόλεμοι συμμοριών θα ξεπερνούν σε ένταση ακόμα και αυτές των ΗΠΑ. Οι Έλληνες της υψηλής κοινωνίας θα ζουν σε θύλακες, προστατευόμενους από πανίσχυρες εταιρίες security με εκατοντάδες πάνοπλους και καλοπληρωμένους σεκιουριτάδες να φρουρούν τους τεχνητούς παραδείσους των ελίτ. Οι υπόλοιποι Έλληνες θα ζουν σε μια εχθρική χώρα περιμένοντας τη διεφθαρμένη, κακοεξοπλισμένη και κακοπληρωμένη ΕΛ.ΑΣ να τους προστατεύει. Θα υπάρχουν βέβαια αλβανοί, πακιστανοί και άλλοι αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάζονται τα εγκλήματα στα αντίστοιχα γκέτο.
9. Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι ένας επαγγελματικός στρατός, υπό τις διαταγές της Συμμαχίας, ένα συνονθύλευμα από διάφορους "ελληνοποιημένους" αλλοδαπούς, που στο στρατό θα βρίσκουν διέξοδο από την εξαθλίωση και τη βία των γκέτο. Όλες οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από γραφειοκράτες των Βρυξελλών, όπου και η έδρα της Υπερκυβέρνησης.
10. Η μόλυνση του περιβάλλοντος και η καταστροφή της φύσης θα είναι τόσο εκτεταμένη που θα υπάρχουν καθημερινά χιλιάδες θάνατοι από καρκίνο και άγνωστους ιούς, η δε βασική τροφή θα είναι μεταλλαγμένα προϊόντα παραγωγής κάποιας τριτοκοσμικής χώρας. Το νερό θα είναι σπάνιο και η διαχείριση του θα εχει ανατεθεί σε ξένες πολυεθνικές εταιρείες.
11. Στο σχολείο τα παιδιά θα μαθαίνουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σλάβος και σφαγέας των λαών, ενώ οτι το 1821 έγινε ταξική επανάσταση, δηλαδή οι Κολοκοτρώνης, Κανάρης, Καραϊσκάκης ήταν κάτι σαν το Τσε Γκεβάρα με φουστανέλα! Ως νέοι "εθνικοί ήρωες" θα τιμούνται οι Βελουχιώτης, Μπελογιάννης και Παναγούλης, με νέες εθνικές επετείους την "Ημέρα Βαλκανικής Φιλίας" και την "Επέτειο για το Ολοκαύτωμα". Τα έργα των Παλαμά, Καρυωτάκη, Δέλτα, Παπαδιαμάντη θα είναι απαγορευμένα ενώ οποιεσδήποτε αναφορές σε Έθνος, Ιστορία θα διώκονται ποινικά ως "αδικήματα για υποκίνηση φυλετικού μίσους".
12. Οποιεσδήποτε απελπισμένες προσπάθειες Ελλήνων για αντίσταση θα είναι καταδικασμένες να σβήσουν πριν γεννηθούν, αφού ο "Μεγάλος Αδελφός" θα παρακολουθεί τα πάντα, ενώ όποιες κατορθώσουν να εκδηλωθούν θα καταπνίγονται αμέσως στο αίμα. Οι οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ σταδιακά θα αρχίσει και η εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους πολίτες για "ιατρικούς λόγους".

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΟΙΠΕΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΚΙΝΗΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ:

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ: http://isxys.blogspot.com/2011/01/5-31000-191000.html

5 comments :

 1. Anonymous22/9/12 06:22

  ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
  ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ !
  Η Χ.Α. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  ReplyDelete
 2. Anonymous27/8/16 02:46

  Εσύ ο από πάνω... Πρόσεχε μην κοιτάς κατ'ευθείαν στο θείο φως χωρίς προστατευτικά γυαλιά γιατί θα τυφλωθείς και μετά άντε να δεις τα μεγαλεία που περιγράφεις... Επίσης, κράτα και αντηλιακό, μην σε τσουρουφλίσει και σε κάνει σαν τον αστακό γιατί μετά, άντε να σε πάρουν στα σοβαρά, τέτοιο τέρας διανόησης που είσαι!

  ReplyDelete
 3. Δ.Ε.Υ.Σ21/11/18 10:52

  ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;

  ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ 3ο ΠΠ.

  ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΣ (ΠΑΡΑ)ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ;
  ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΕΚΝΑ;
  ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ;
  ΕΧΕΙΣ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗ;
  ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ;
  ΕΧΕΙΣ ΧΡΥΣΟ;
  ΕΧΕΙΣ ΟΠΛΟ;

  ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ.

  Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ; ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΙΑΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΡΗΓΑΣ/ΚΟΡΑΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΡΩΤΑΩ, ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΩ.

  ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΛΟΝ.

  Δ.Ε.Υ.Σ (ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ)

  ΕΡΡΩΣΘΕ

  ReplyDelete
 4. 1-2 ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
  4. ΗΜΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΧΩ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ.
  5-6-8 ΝΑΙ. (ΟΠΛΑ, ΟΧΙ ΟΠΛΟ)

  7. "ΕΧΕΙΣ ΧΡΥΣΟ;"
  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΙ; ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ, ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ:
  ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΑΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΦΥΣΙΓΓΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ Κ.Λ.Π (ΛΙΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ)
  ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΑ ΠΑΝΕΛΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣ "ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ" ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ.
  ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙΚΗΜΑΤΩΝ.
  ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΣΠΟΡΟΥΣ
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.

  ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΚΑΘΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΑΜΥΝΑ-ΤΡΟΦΗ-ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.

  ReplyDelete
 5. Δ.Ε.Υ.Σ21/11/18 14:27

  ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ.

  ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΜΑΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΤΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΕΘΑ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.

  ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.


  ΕΡΡΩΣΘΕ

  ReplyDelete