16/11/2014

Δολοφονίες χαρακτήρος: Character Assassination is done to destroy personal and professional life. - Zersetzung ή "βιοαποδόμηση". Η μέθοδος που χρησιμοποιούσε η Στάζι

Ρυθμίσεις και Αντιπαραθέσεις

Οι πληροφοριοδότες έχουν χρησιμοποιηθεί για να παγιδεύσουν τους στόχους για εγκλήματα ή για να συμμετάσχουν σε σκηνοθετημένα γεγονότα που οργάνωσαν και προώθησαν για δολοφονίες χαρακτήρα. Ένα άτομο δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιες από αυτές τις παγιδεύσεις. Κάποιες οργάνωμένες παγιδεύσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ανθρώπους που προκαλούν τους στόχους σε αντιπαραθέσεις. Ο McKinney έγραψε για «Επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις με ασυνήθιστα εχθρικούς αγνώστους." "Φαινομενικά άστεγοι άνθρωποι που είναι καλοντυμένοι και πολύ καθαροί θα μπούν σε αντιπαραθέσεις με τους στόχους ... και να δημιουργήσουν μεγάλες δημόσιες σκηνές," προειδοποίησε ο Moret. Ο McKinney περιγράφει ένα επεισόδιο που αφορούσε ένα αρσενικό στόχο ο οποίος μίλησε με μια γυναίκα που περπατούσε συχνά με ρυθμό πάνω από το διαμέρισμα του. Αφού μίλησε μαζί της για αυτόν τον βηματισμό , ο οποίος μάλιστα συνέβη και κατά τη διάρκεια της απουσίας της, αυτή «αμέσως τον κατήγγειλε στον διαχειριστή του κτιρίου πως την καταδίωκε," έγραψε ο McKinney. "Πλύ βολικά ξέχασε να ενημερώσει τον διαχειριστή του κτιρίου που είχε επιμελώς«φλερτάρει»το άτομο αυτό για αρκετούς μήνες, χωρίς επιτυχία. Και ότι έκλεβε τις εφημερίδες του σε τακτική βάση" . Προφανώς, αυτές οι παγιδεύσεις και οι οργανωμένες αντιπαραθέσεις γίνονται για να στοχοποιηθούν οι άνθρωποι ποινικά ή στο ψυχικό σύστημα υγείας. Τουλάχιστον μπορούν να βοηθήσουν με στρατολόγηση.  Επίσης, φωτογραφίες, ή βίντεο που ελήφθησαν από ένα εξοργισμένο στόχο, αφού έχει υποστεί παγίδευση (setup), μπορούν επίσης να βοηθήσουν με μια εκστρατεία λασπολογίας κατά την ώθηση της υποστήριξης της κοινότητας για να διευκολύνουν την εξόντωση του στόχου. Υποβλήθηκαν ανεξάρτητα πολλαπλές καταγγελίες οποίες οδηγούν στην ίδια αναφορά που μπορεί επίσης να το πετύχει αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική αστυνομία συμμετέχει στην καταδίωξη και έχει παγιδεύσει άτομα για εγκλήματα. Αναφερόμενος στις επανειλημμένες συναντήσεις ενός στόχου με έναν αστυνομικό, ο McKinney έγραψε, "Μία από τις πρόσφατες πράξεις του ήταν να την «παγιδεύσει» με μια κατηγορία κατοχής ναρκωτικών. Μετά το τράβηγμα της μακριά από το δρόμο (μία συχνή ενέργεια) και την υποβολή της σε παράνομη έρευνα (γίνεται, δύο φορές, μέχρι τώρα), βολικά κατάφερε να βρει ένα πακέτο χαρτί γλασέ κοκαΐνης οκτώ πόδια μακριά, μπροστά από το αυτοκίνητό του. "Ομοίως, κατά τη διάρκεια της πρώην COINTELPRO, υπήρχαν παγιδεύσεις ρουτίνας και η κατασκευή των αποδεικτικών μέσων που χρησιμοποιήθηκαν για να καταστρέψουν το χαρακτήρα ενός ατόμου ή να τους φυλακίσουν. Αλλά αυτό προφανώς δεν έχει σταματήσει. Σύμφωνα με το θέμα της Sunday Herald της 7 Δεκεμβρίου 2003, το FBI έχει καταγράψει με τη χρήση πολλαπλών πληροφοριοδοτών για να παγιδεύσει αθώους ανθρώπους για εγκλήματα, χρησιμοποιώντας πληροφοριοδότες που έχουν διαπράξει ψευδορκία. Αυτό μπορεί να γίνει νομίμως προς το συμφέρον της "εθνικής ασφάλειας". Το άρθρο ανέφερε μια έκθεση 141 σελίδων από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις, η οποία δήλωνε ότι το FBI έστηνε αποδεικτικά στοιχεία, και χρησιμοποιούσε πληροφοριοδότες για την παροχή «ψευδών μαρτυριών," έτσι ώστε αθώοι άνθρωποι να φυλακίζονται.

Περιέργως, ορισμένοι από αυτούς τους πληροφοριοδότες ήταν δολοφόνοι! «Πάνω από 20 δολοφονίες διαπράχθηκαν από τους πληροφοριοδότες του FBI», η έκθεση αποκάλυψε, και για να τους προστατεύσει η ομοσπονδιακή αστυνομία "εργάστηκε δραστήρια για την αποτροπή να επιλυθούν περιπτώσεις ανθρωποκτονίας. "Η επιτροπή κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι «οι υπάλληλοι στο γραφείο του Διευθυντή του FBI J. Edgar Hoover γνώριζαν πολύ καλά ότι οι ομοσπονδιακοί πληροφοριοδότες διέπρατταν δολοφονίες". Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας την δικαστή Nancy Gertner να λέει, «Είναι δύσκολο να φανταστούμε τις κατηγορίες που κλονίζουν το νομικό σύστημα έως τα θεμέλιά του, που θα κάνει τους περισσότερους να αμφισβητήσουν τις πιο βασικές παραδοχές αυτού του έθνους για την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, και την εμπιστοσύνη στην απονομή της δικαιοσύνης. " Και πρόσθεσε: "Όλα στο όνομα της« εθνικής ασφάλειας »." Στο βιβλίο του, The Franklin Cover-up, ο πρώην γερουσιαστής John DeCamp έγραψε, «Σε μία περίπτωση μετά την περιβόητη υπόθεση που ήταν εντελώς άσχετη με την υπόθεση Franklin, το προσωπικό του Υπουργείου Δικαιοσύνης [DOJ] εμφανίζετο ως ψεύτες, διεστραμμένοι, απατεώνες, και ακόμα και Δολοφόνοι". Προφανώς ο γερουσιαστής DeCamp ένοιωσε σημαντική αναταραχή, ενώ ερευνούσε ένα κύκλωμα παιδοφιλίας που συμπεριλάμβανε εξέχοντα άτομα στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με τον DeCamp, η ελίτ χρησιμοποίησε το FBI για να ενορχηστρώσει την συγκάλυψη.

Καταστήματα και εστιατόρια

Το προσωπικό των καταστημάτων και των εστιατορίων λειτουργούν σε συνδυασμό με πολίτες πληροφοριοδότες που παρενοχλούν τους στόχους. Σερβιτόροι - στα εστιατόρια θα είναι αγενείς ή θα παρέχουν στους στόχους κακές υπηρεσίες. Ή μπορεί να φαίνεται το προσωπικό πως είναι φιλικό, καθώς θα κολλήσει τους αγκώνες του στο πρόσωπο ενός στοχευμένου ατόμου, κατ' επανάληψη θα κλωτσήσει την καρέκλα τους, ή θα τους παρενοχλήσει, λαμβάνοντας παράλληλα μια παραγγελία ή την παράδοση των τροφίμων. Επίσης, θα μπερδέψει τις παραγγελίες, και θα εμφανίζονται αδέξιοι ή ανίκανοι καθώς θα ρίπτουν από λάθος τα τρόφιμα ή τα ασημικά σε στοχευμένους ανθρώπους. Αν είστε στοχευμένος και κάνετε μία βόλτα στο μπάνιο, θα σας αποκόψουν με το προσωπικό που εμφανίζεται γύρω από γωνίες ή μέσα από τις πόρτες. Απλά-ντυμένοι πολίτες θα τους βοηθήσουν στην παρενόχληση καθώς ένα πλήθος, θα μπαίνει στα πόδια σας στον δρόμο προς και από το τραπέζι σας. Μπορούν, επίσης, να σας ακολουθήσουν στο μπάνιο όπου θα βρεθείτε με ένα πλήθος που φαίνεται να μιλάει με κάποιον στο κινητό του, ενώ θα παπαγαλίζουν πληροφορίες σχετικά με την προσωπική σας ζωή.  Στα εστιατόρια, οι πολίτες αυτοί θα πρέπει να κάθονται γύρω από το στόχο, φορώντας ένα χρώμα που αυτός ή αυτή έχει ευαισθητοποιηθεί. Μπορεί κάλλιστα να έχουν συνομιλίες που περιέχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ζωή του στόχου. Αυτό είναι προφανώς ένα πολύ ενδυναμωτικό ταξίδι για ορισμένους. Αυτό φαίνεται να γίνεται, τόσο για να παρενοχλήσουν τους στόχους και να προσπαθήσει να προκαλέσει μια αίσθηση αδυναμίας σε αυτούς με το να μην γίνουν πιστευτοί αν πει σε κάποιον για την παρενόχληση.

Παρόμοια με το προσωπικό του εστιατορίου, υπάλληλοι κατάστημάτων εργάζονται με πολίτες πληροφοριοδότες στο κατάστημά τους για να, μπλοκάρουν και να αποκόψουν τους στόχους. Μπορούν να συμμετέχουν σε συζητήσεις με τους πληροφοριοδότες πολίτες στο γραμμή του ταμείου ή στα προϊόντα καθώς περνά ο στόχος από δίπλα, και προορίζονται προφανώς για να τους κρυφακούσει, και περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ζωή του στόχου. Μια παραλλαγή αυτής της τακτικής χρησιμοποιήθηκε στην Ανατολική Γερμανία, όπου η Στάζι θα συν-επιλέξει έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης να προφέρει κάποιες λέξεις στην παρουσία ενός στοχευμένου πελάτη, προκειμένου να τον αφήσει να γνωρίσει ότι τον περιμένανε. Καταστήματα και εστιατόρια συμμετέχουν επίσης σε εκστρατείες θόρυβου χτυπώντας τα εμπορεύματα στα ράφια , ρίχνοντας κουτιά στο πάτωμα καθώς οι στόχοι περνούν από δίπλα, χτυπούν την πόρτα, χτυπούν αντικείμενα στα ταμεία , καθώς και πράτουν και άλλα είδη αναταραχής. Εάν υπάρχουν χαμηλά ταβάνια, μπορεί να χτυπούν ακριβώς πάνω από το στόχο που θα τους ακολουθεί επίσης γύρω από το κατάστημα. Οι εκστρατείες θορύβου και το Θεάτρο Δρόμου προφανώς προορίζονται για να δημιουργήσουν ένα μανδύα με εχθρικό περιβάλλον για να πείσουν το στόχο να φύγει, και να γνωρίζει ότι παρακολουθείται. Επίσης, συγκεκριμένα προϊόντα που αγοράζει ο στόχος μπορούν να εξαφανισθούν από τα καταστήματα που συχνάζει. Προφανώς έχουν αφαιρεθεί από τα ράφια πριν από την άφιξη του στόχου. Επιπλέον, εάν οι στόχοι αγοράζουν προϊόντα από προμηθευτές από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο, θα συναντήσετε συχνά εκπροσώπους οι οποίοι δεν απάντησαν στις τηλεφωνικές κλήσεις, φαίνονται ασαφείς, ή ανίκανοι. Σε γενικές γραμμές, οι στόχοι θα έχουν κακή εξυπηρέτηση. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους μας, αλλά και για τους στόχους είναι φαινόμενο επαναλαμβανόμενο.

Φίλοι και οικογένεια

Αν είστε στοχευμένος, οι φίλοι σας και η οικογένεια σας μπορεί να προσληφθούν για να σας τσακίσουν. Μπορούν να συμμετέχουν σε σκετς παρενόχλησης που προορίζεται να σας κάνει να φαίνεστε ανίκανοι, ασυνεπείς, υποκριτικοί, και να σας κοροϊδεύουν για να σας σπάσουν το ηθικό. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την στρατολόγηση των φίλων και της οικογένειας θα πρέπει να καλύπτονται στο τμήμα των Πληροφοριοδοτών. Νέοι φίλοι, μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε μια προσπάθεια να κάνουν το ίδιο."Ένας αριθμός ατόμων σε επαφή μαζί μας αναφέρει μια σειρά από εμπειρίες με νέους «φίλους»", έγραψε ο McKinney. Αυτοί οι «φίλοι» εμφανίζονται σαν έμπιστοι και θέτουν απότομα τέλος σε αυτές τις «φιλίες» με σκόπιμα εξευτελιστικές και ταπεινωτικές συνθήκες. Και πρόσθεσε, "Όταν λαμβάνονται στο πλαίσιο των εν εξελίξει επιτηρήσεων και της παρενόχλησης, οι ασκήσεις αυτές εμφανίζονται να προορίζονται να αυξήσουν το συναισθηματικό τραύμα, και ίσως να προκαλέσουν μια ανεξέλεγκτη αντίδραση ή να επιβάλουν την απομόνωση." Αν είστε στοχευμένος και ζείτε με κάποιον που είναι συνεργάτης , ίσως ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας, πιθανότατα θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει κάποια από αυτές τις τακτικές παρενόχλησης. Στο σπίτι μπορούν να κτυπούν συχνά τις πόρτες, τα ντουλάπια, τα συρτάρια, και να κάνουν και άλλα είδη θορύβων. Μπορούν συχνά να δημιουργούν πλήθος ή να σας εμποδίζουν. Περιοχές που συνήθως συχνάζετε, ή χώροι που χρησιμοποιείτε κανονικά, θα πρέπει να είναι γεμάτοι με αντικείμενα (κλείδωμα), που έχετε ευαισθητοποιηθεί σε αυτά. Συχνά χρησιμοποιούμενες οδοί θα πρέπει επίσης να αποκλειστούν. Μπορεί να στήσουν παγίδες, όπως αντικείμενα συχνά να πέφτουν από καταψύκτες ή ντουλάπια, όταν τα ανοίγετε. Τηλεφωνικές συνομιλίες που συμβαίνουν ενώ είστε παρόντες θα είναι θορυβώδεις και θα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Στους δημόσιους χώρους, αυτοί οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειας μπορεί να αναγκαστούν από τους χειριστές τους να σας καθοδηγήσουν και να συμμετάσχουν στο Θεάτρο του δρόμου, όπου θα αλληλεπιδρούν με άλλους πληροφοριοδότες πολίτες που θα σας παρενοχλούν. Αυτά τα σκετς θα προορίζονται να σας κάνουν να αισθανθείτε ανόητοι, ανίκανοι, ή ασυνεπείς.

Κλοπές και διαρρήξεις

Όταν συμβαίνουν διαρρήξεις συνήθως δεν υπάρχει σημάδι της βίαιης εισόδου, και συμβαίνουν όταν ο στόχος κοιμάται ή βρίσκεται αλλού. Αυτό συμβαίνει , ακόμη και αν υπάρχει σύστημα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας (Hi-Tech) στη θέση του. «Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις αυτές [που έχουν διερευνηθεί], οι διαρρήκτες αφήνουν αποδεικτικά στοιχεία των επισκέψεων τους, όπως η μετεγκατάσταση αντικειμένων, ή διαπράττοντας μικροκλοπές και όχι και τόσο ασήμαντες πράξεις βανδαλισμού," έγραψε ο McKinney. Αυτό συμβαίνει στο σπίτι, και στο χώρο εργασίας, αν ο στόχος είναι αρκετά τυχερός και είναι εργαζόμενος. Οι στόχοι έχουν αναφέρει ότι τους άρπαξαν τα ρούχα, έχυσα γάλα, καφέ και άλλα αντικείμενα, και προκάλεσαν ζημιές μικρής κλίμακας. Τα αντικείμενα μπορεί να εκλάπησαν και να τα έφεραν πίσω σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, και μπορεί να μετακίνησαν αντικείμενα και να τα έβαλαν σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σημείο. Αυτές είναι ουσιαστικά τακτικές Gaslighting. Ο Victor Santoro ισχυρίζεται ότι αυτά τα οι λεπτά παιχνίδια μνήμης μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην τρέλα. Μικρά πράγματα, όπως στυλό, παπούτσια, και ασημικά αφαιρούνται ή παραποιηούνται , ώστε οι άνθρωποι θα φανούν παράφρονες, αν συμπληρώσουν μια έκθεση της αστυνομίας. «Εάν αδειάζσουν το σπίτι σας αυτό είναι κάτι πολύ, πολύ κοινό," δήλωσε ο Moret, και "πολλές φορές θα αφήσουν αποδεικτικά στοιχεία των επισκέψεων τους, δημιουργώντας μικρές αλλαγές στο σπίτι του στόχου που είναι αισθητές." Εκτελεστικό Διάταγμα Νο 12333 αναφέρει ότι αυτές οι διαρρήξεις μπορούν να γίνουν νόμιμα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, πως οι συγκεκαλυμμένες διαρρήξεις, οι κλοπές, και τα σαμποτάζ ήταν ένα βασικό μέρος της παλιάς COINTELPRO. Άλλες τακτικές ο Santoro υποστηρίζει περιλαμβάνουν το γέμισμα της δεξαμενής φυσικού αερίου ενός στόχου, ή αντικαθιστώντας τα είδη ένδυσης του με άλλα σε ένα μέγεθος μικρότερο. Εάν είστε απληροφόρητοι ότι είστε στοχευμένοι, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, τότε αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να αποδοθούν σε ένα ολίσθημα στη μνήμη σας. Εάν αυτές οι τακτικές που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες, τότε, όπως δείχνει ο Santoro, μπορεί να νομίζετε ότι τρελένεστε.

Ο Gunderson μίλησε επίσης για την τακτική Gaslighting, την οποία περιέγραψε ως "ψυχολογικό πόλεμο". Στην προσωπική του εμπειρία που ήτο πιθανώς παρενόχληση με κρατική χορηγία, έχει παρατηρήσει έπιπλα και άλλα αντικειμένα να μετακινούνται κατά τη διάρκεια της συγκαλυμμένης διαρρήξης. Δηλώνει ότι είναι, "τόσο αλαζόνες ώστε να αφήνουν σχεδόν πάντα υποσυνείδητα μηνύματα της ... εισβολής τους.» Η λογική είναι ότι ένας κλέφτης ποτέ δεν θα μπεί στο σπίτι σας και θα αφήσει τον υπολογιστή ή το στερεοφωνικό και απλά θα κλέψει μια οδοντόβουρτσα, ή θα ρίξει μια μερίδα από το γάλα σας. Στο βιβλίο του, “Subliminal Mind Control” (“Υποσυνείδητος έλεγχος του νου”) , ο John J. Williams έγραψε, "Αν υφίστασθε μια μυστική και ακούσια υποσυνείδητη εμπειρία, είναι κακόβουλες, σκοτεινές και συχνά επικίνδυνες οι επιθέσεις εναντίον σας και έχετε κάθε δικαίωμα να αντιταχθείτε σθεναρά και να ματαιώσετε ως εάν είσασταν ένας αιχμάλωτος πολέμου ή κάποιος που έχουν εισβάλει στο σπίτι του για να τον ληστέψουν ότι είναι δικαιωματικά δικό του. "Ο ίδιος προειδοποιεί, "Στην πραγματικότητα, έχουν εισβάλει στο μυαλό σας και προσπαθούν να σας κλέψουν την ελεύθερη σας βούληση. Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πραγματικά ένα αναμενόμενο θετικό αποτέλεσμα."

Σαμποτάζ, Βανδαλισμοί και Σκηνοθετημένα γεγονότα.

Οι στόχοι μπορεί να δεχθούν πράξεις βανδαλισμού. Ο Ηλεκτρονικός εξοπλισμός μπορεί συχνά να καταρέει. Πολίτες έχουν αναφέρει ότι ηλεκτρικά συστήματα στα αυτοκίνητά τους, ολοκαίνουργιες συσκευές, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, υπολογιστές, και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές πεθαίνουν ξαφνικά, ή λειτουργούν με περίεργο τρόπο. Οι στόχοι μπορεί να εμφανίσουν συχνά προβλήματα στον υπολογιστή, όπως ελαττωματικό υλικό. Μπορούν επίσης να συμβούν συνεχιζόμενα προβλήματα στον υπολογιστή που δεν ακολουθούν κανένα λογικό μοτίβο. Μερικά από αυτά μπορούν να αποδοθούν σε E-bomb που μπορεί να καταστρέψει τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, ενώ δεν βλάπτει τον άνθρωπο. Πολλές φορές αυτός ο βανδαλισμός είναι συνήθως ακριβώς κάτω από το επίπεδο ζημιάς που θα αναφέρατε στην αστυνομία. Για παράδειγμα, ένα μικρό αλλά αισθητό τμήμα της τοιχοποιίας σας έχει αφαιρεθεί, ή μια ρωγμή έχει εμφανιστεί σε ένα από τα παράθυρά σας. Αυτά μπορεί να περιορίζονται σε μικρούς βανδαλισμούς, απλά για να σας αφήσει να μάθετε ότι είστε υπό επιτήρηση. Ωστόσο μεγάλης κλίμακας υλικές ζημιές γίνονται επίσης σε σπίτια και οχήματα, όπως κομμένα ελαστικά, σπασμένα παράθυρα, παραποίηση με γραμμές εισβολής, και καταστροφή του ηλεκτρικού εξοπλισμού. Ορισμένοι στόχοι έχουν αναφέρει ότι τα κατοικίδια ζώα τους πεθαίνουν ξαφνικά από μυστηριώδη ασθένεια. Για παράδειγμα, έρχονται σπίτι για να βρούν ένα απόλυτα υγιές κατοικίδιο ζώο νεκρό. Οι βανδαλισμοί και οι βασανισμοί τα κατοικίδιων ζώων να μπορεί επίσης να είναι αντίποινα όταν ένας στόχος αναλάβει δράση για να τους εκθέσει.

"Τα αυτοκίνητα είναι ένας από τους μεγαλύτερες στόχους», δήλωσε ο Moret, προσθέτοντας "ότι σχίζουν τα ελαστικά, συνθλίβουν τα παράθυρα, στραγγίζουν το λάδι από τα αυτοκίνητα, καταστρέφουν τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τις μπαταρίες." και συνέχισε, "Πολλοί άνθρωποι έχουν διαμαρτυρηθεί για τα φρένα που χαλούν ξαφνικά , και τους συμπλέκτες που αποτυγχάνουν." Η McKinney συμφωνεί περιγράφοντας να συμβαίνουν όλα τα ανωτέρω. Έχουν επίσης αναφερθεί επαναλαμβανόμενες κλοπές αυτοκινήτων. Η McKinney εξήγησε ότι κάποιοι από αυτούς που ήταν σε επαφή είχαν βιώσει σκηνοθετημένα ατυχήματα. Ένα συμπεριελάμβανε την καταστροφή των φρένων ενός ελκυστήρα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού. Ένα άλλο επεισόδιο περιελάμβανε ένα άτομο που μόλις διέφυγε από ένα λεωφορείο εκτός υπηρεσίας. "Δύο άλλοι», πρόσθεσε η McKinney "ξέφυγαν απ' ό, τι φαίνεται από εσκεμμένη συγκρούση με οδηγούς που γρήγορα επιτάχυναν και έφυγαν μακριά από τη σκηνή." Ένα άλλο επεισόδιο αφορά ένα στοχευμένο πρόσωπο που αποφεύγει τρεις προσπάθειες σε τέσσερις μέρες από το να τον βγάλουν από το δρόμο. Ακόμα ένας άλλος επέζησε όταν βγήκε από το δρόμο δύο φορές μέσα σε εβδομάδα . "Καθοδηγούν επίσης σκηνοθετημένα ατυχήματα όπου οι άνθρωποι εξαναγκάζονται σε ατυχήματα στα αυτοκίνητά τους," επανέλαβε η Moret. Έτσι, σύμφωνα με την πληροφορία αυτή, πολλαπλά φαινομενικά ανεξάρτητα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν ένα ατύχημα το οποίο μπορεί να φαίνεται πως έχει προκληθεί από ένα στοχευμένο άτομο. Προσθέστε σε αυτό, πολλαπλούς ανεξάρτητους μάρτυρες (πληροφοριοδότες) και έχετε μια συνταγή για δολοφονία ή για παγίδευση. Στην πραγματικότητα, φέρεται πως έχουν συμβεί "κατά λάθος" θάνατοι . Για μια ακόμη φορά, η Στάζι θα κάνει παρόμοια πράγματα. "καλώδια φρένων αυτοκινήτων έχουν κοπεί, ατυχήματα και θάνατοι προκλήθηκαν», σημείωσε ο Funder.

Ταξίδια

Όταν οι στόχοι οδηγούν, μπορεί να περιβάλλονται από οχήματα που κινούνται από πληροφοριοδότες πολίτες που τους κόβουν από τον δρόμα συχνά και τους ακολουθούν. Οι στόχοι θα ζήσουν περισσότερα από αυτά τα φαινόμενα από ό, τι συμβαίνουν κανονικά. Τα οχήματα θα παραβλέψουν συχνά απ' ότι στο παρελθόν τα σήματα ΣΤΟΠ , καθώς θα I πλησιάζουν σε μια διασταύρωση. Αυτό προφανώς γίνεται για να τους τρομάξει. Ενώ ταξιδεύουν στην εθνική οδό θα υπάρξει μια περιστροφή οχημάτων που θα περιβάλλουν τους στόχους. Τα οχήματα αυτά μπορούν να επισημαίνονται με ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, ή ένα χρώμα που είμαστε ήδη ευαισθητοποιημένοι σε αυτό. Αυτό φαίνεται να λειτουργεί τόσο ως τακτική NLP (Νευρογλωσικός προγραμματισμός) να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα, τα οποία έχουν αγκιστρωθεί, καθώς και μια μέθοδο για να ενώσει την ομάδα και να προωθήσει τη συνοχή της ομάδας. Με άλλα λόγια, είναι παρόμοια με ομοιόμορφα οχήματα, ή ένα περιπολικό. Θα υπάρξει επίσης μια περιστροφή των ανθρώπων που ακολουθούν τους στόχους. Τα οχήματα αυτά μπορεί να τους κόψουν το ρεύμα αφού έχουν παραμείνει στην ουρά για λίγο. Προφανώς αυτό γίνεται για να σημαίνουν ότι δεν πήγαιναν αρκετά γρήγορα. Όταν γίνει με ένα επαναλαμβανόμενο τρόπο από πολλά οχήματα, αυτό που ανταγωνίζεται η συμπεριφορά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να ενθαρρύνουν το στόχο να επιταχύνουν, γεγονός που μπορεί να τους τράβήξουν έξω. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό αν δεν είστε ενήμεροι πως είστε στόχοι.
Δημαρχιακά και κρατικά οχήματα που μπορούν να καταδιώξουν τους στόχους δημόσια, περιλαμβάνουν: τα λεωφορεία του μετρό εκτός υπηρεσίας, τα σχολικά λεωφορεία, τα οχήματα τοπικής παράδοσης των εστιατόριων, τοπικά και οχημάτων κατασκευής, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, τα αυτοκίνητα της αστυνομίας, τα ταχυδρομικά και τα οχήματα UPS, τα ταξί, και οι μοτοσικλέτες. Ελικόπτερα και μικρά αεροπλάνα έχουν επίσης αναφερθεί πως έχουν χρησιμοποιηθεί για να καταδιώξουςι τους ανθρώπους. Όπως θα αποκαλυφθεί στην ενότητα Πληροφοριοδότες, πολλά από αυτά είναι οχήματα που ανήκουν σε οργανώσεις που έχουν επιλεγεί για την πρόσληψη στα προγράμματα πληροφοριοδοτώνμ πολιτών. Συνοδείες οχημάτων που βρίσκονται σε απόσταση στην ίδια απόσταση και ταξιδεύουν με την ίδια ταχύτητα θα συμμετάσχουν στην καταδίωξη. Μέσα σε αυτό το κονβόι, μπορεί να υπάρχουν πολλά οχήματα που εμφανίζουν χαρακτηριστικά που στόχο έχουν να ευαισθητοποιηθεί με NLP. Αυτά τα γνωρίσματα είναι συμβολικά και ομοιόμορφα. Για παράδειγμα, τα περισσότερα ή όλα θα είναι σε μια απόχρωση του κόκκινου. Ή οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν τα φώτα τους αναμμένα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ή μπορεί να έχουν τα ίδια αυτοκόλλητα στον προφυλακτήρα. Κατά τη νυχτερινή διάρκεια οι στόχοι μπορεί να εμφανίσουν συχνά εκτυφλωτικά φώτα (brighting) κατά την οδήγηση ή κατά το περπάτημα.

Εκτυφλωτικά Φώτα (Brighting)

Τα εκτυφλωτικά φώτα είναι μια επίθεση. Φαίνεται να χρησιμοποιούνται στρατηγικά στις γωνίες. Για παράδειγμα, αν είστε στοχευμένος και να είστε για περπάτημα σε ένα ήσυχο δρόμο, αργά το βράδυ, θα δείτε επανειλημμένα οχήματα να στρίβουν εντός ή εκτός των δρόμων που συνδέουν τον δρόμο που περπατάτε. Ο συγχρονισμός τους είναι τέτοιος που συνεχώς στρίβουν τις γωνίες, ενώ είστε μπροστά τους. Αυτό σας τυφλώνει αποτελεσματικά. Αυτό συμβαίνει συχνά στις γωνίες. Ή, καθώς περπατάτε κάτω από μια πλευρά του δρόμου, υπάρχουν ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στην πλευρά, που βρίσκονται προς την κατεύθυνση σας με τα φώτα αναμμένα. Θα περιμένουμε επίσης για να μπορείτε να τους προσεγγίσετε και, στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα έξω στο δρόμο, έτσι μπορείτε brighting καθώς περπατάτε κατά.Αυτές οι τακτικές brighting μεγιστοποιείται όταν ένα όχημα έχει ένα προβολέα μη σωστά ευθυγραμμισμένο. Η κακή ευθυγράμμιση παράγει ένα Hi-Beaming αποτέλεσμα. Όπως και οι άλλες τακτικές, η συχνότητα και η διάρκεια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Έχουν επίσης αναφερθεί φώτα που έλαμψαν στα παράθυρα ενός στόχου. "Μεταξύ των πιο κοινών μη-φονικών όπλων είναι τα λαμπρά φώτα," έγραψε ο Dr. Alexander, στο βιβλίο του, Winning the War. Λέει, "Πρόθεση είναι να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού ... παρεμποδίζοντας προσωρινά την όραση των στοχευμένων ." Έγραψε επίσης για τη χρήση των λαμπρών λαμπτήρων σε στοχευμένες ανθρώπους στο βιβλίο του, “Μελλοντικός πόλεμος” (Future War) .

Μαύρη λίστα

Θέσεις εργασίας θα διαγραφούν. Οι περισσότεροι στοχευμένοι άνθρωποι είναι άνεργοι. Πολλοί θα είναι στο δρόμο, αν δεν υπήρχαν οι γονείς, τα αδέλφια ή οι φίλοι. Οι στόχοι οι οποίοι απασχολούνται είναι συνήθως μάζα. "Η προοδευτική οικονομική εξαθλίωση, που προήλθε από τη λήξη της απασχόλησης του ατόμου, επιδεινώνεται από τις δαπάνες που σχετίζονται με την παρενόχληση," έγραψε η McKinney.Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, κατέληξε, «Η πλειοψηφία αυτών που τώρα είναι σε επαφή με το Έργο - μορφωμένοι, επαγγελματίες - λευκά κολάρα-- έχουν χάσει τη δουλειά τους Ο τερματισμός της απασχόλησης σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις εμπλέκονται σε προοιμιακή παρενόχληση από τον εργοδότη και τους συναδέλφους [Επιθέσεις. ], η οποία συνέπεσε με τις άλλες εμφανείς μορφές παρενόχλησης ... "Σύμφωνα με ένα άρθρο στο The Christian Science Monitor με τίτλο, “Σε μαύρη λίστα από την Τράπεζα”, η μαύρη λίστα είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εξωτερικής πολιτικής. Σε κάποιο σημείο οι ομοσπονδιακοί οργανισμοί προφανώς αποφάσισαν να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν και σε ιδιώτες. Η συκοφαντία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μαύρη λίστα. Επίσης, υπάρχουν οι μαύρες λίστες και τα πακέτα λογισμικού που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν αυτές τις λίστες για ύποπτους "τρομοκράτες", για "απειλές για την εθνική ασφάλεια», κλπ. Προφανώς αυτή είναι μια ανθηρή επιχείρηση και απαιτούνται από το νόμο μερικοί οργανισμοί για να τις χρησιμοποιήσουν.

Τον Αύγουστο του 2004 ένα άρθρο με τίτλο, “The Surveillance-Industrial Complex”, Το Εποπτεύον-βιομηχανικό σύμπλεγμα, από την ACLU, δήλωσε: «Μια ολόκληρη βιομηχανία έχει ξεπηδήσει να παράγει λογισμικό που καθιστά ευκολότερο για τις επιχειρήσεις να επιβάλουν τις μαύρες λίστες της κυβέρνησης και των άλλων εντολών. Ένα παράδειγμα είναι το 'Homeland Tracker,' 'παράγεται από μια θυγατρική του γίγαντα της εταιρείας βάσης δεδομένων Choicepoint να «βοηθήσει κάθε επιχείρηση να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του OFAC και του USA Patriot Act.». «το άρθρο σημειώνει ότι το λογισμικό έχει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται " αποδέχομαι και αρνούμαι λίστες ... αλλιώς γνωστό ως μαύρες λίστες». Η ομοσπονδιακή επιβολή του νόμου έχει στείλει αυτές τις λίστες παρακολούθησης σε επιχειρήσεις. Περιείχαν τα ονόματα των ατόμων που δεν ήταν υπό επίσημη έρευνα ή καταζητούντο, αλλά απλά η υπηρεσία είχε μόνο κάποιο ενδιαφέρον. Γνωρίζουμε ήδη ότι ορισμένοι από αυτούς τους οργανισμούς στοχεύουν και παρενοχλούν πολίτες. Εν αγνοία σε πολλούς, οι οργανισμοί αυτοί προφανώς καταστρέφουν σκόπιμα σταδιοδρομίες σε μαζική κλίμακα.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΕΔΩ:http://ermionh.blogspot.gr/2014/11/blog-post_15.html

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΔΩ:
Tactics (part I)
Tactics (part II)

Οι αποδεδειγμένες μορφές Zersetzung περιγράφονται στην οδηγία 1/76 για την ανάπτυξη των «επιχειρησιακών διαδικασιών»:

Μια συστηματική υποβάθμιση της φήμης, της εικόνας, του κύρους σε μια βάση δεδομένων κατά ένα μέρος πραγματική, επαληθεύσιμη και εξευτελιστική, και κατά ένα άλλο μέρος ψευδής, εύλογη, αδιάψευστη, και πάντα εξευτελιστική, μια συστηματική οργάνωση της κοινωνικής και επαγγελματικής αποτυχίας για την διάλυση της αυτοπεποίθησης του ατόμου, [...] Διέγερση των αμφιβολιών σε σχέση με τις προοπτικές για το μέλλον, διέγερση της δυσπιστίας ή της αμοιβαίας καχυποψίας μεταξύ των ομάδων [...], βάζοντας χωρικά και χρονικά εμπόδια, καθιστά αδύνατες ή τουλάχιστον δύσκολες τις αμοιβαίες σχέσεις της ομάδας [...], για παράδειγμα, με [...] την ανάθεση μακρινών χώρων εργασίας. Αρχίζοντας με τις πληροφορίες που λαμβάνονται με κατασκοπεία, η Στάζι ίδρυσε τα "sociograms" (κοινωνικογραφήματα) και τα "ψυχογραφήματα" που εφαρμόζονται για τις ψυχολογικές μορφές του Zersetzung. Εκμεταλλεύτηκαν προσωπικές ιδιαιτερότητες και κλίσεις, καθώς και οι αδυναμίες του χαρακτήρα του στοχοθετημένου ατόμου - για παράδειγμα, μια επαγγελματική αποτυχία, αμέλεια των γονικών καθηκόντων, πορνογραφικά ενδιαφέροντα, ένα διαζύγιο, τον αλκοολισμό, την εξάρτηση από τα φάρμακα, τις ποινικές τάσεις, το πάθος για μια συλλογή ή ένα παιχνίδι, ή επαφές με κύκλους της δεξιάς - ή ακόμα και το πέπλο της ντροπής από τις φήμες που διαχέονται στον κύκλο των γνωστών κάποιων [20] [21] από την άποψη της Στάζι, τα μέτρα ήταν τα πιο γόνιμα όταν εφαρμόστηκαν σε σχέση με μια προσωπικότητα, κάθε "σχηματοποίηση" έπρεπε να αποφεύγεται. [20]

Επιπλέον, οι μέθοδοι της Zersetzung περιλαμβάνουν κατασκοπεία, απροκάλυπτη, κρυφή, και προσποιητή, το άνοιγμα επιστολών και η ακρόαση τηλεφωνικών κλήσεων, οι καταπατήσεις ιδιωτικής περιουσίας, ο χειρισμός οχημάτων, και ακόμη και τροφική δηλητηρίαση και η χρήση πλαστών φαρμάκων. [22] Ορισμένοι συνεργάτες της Στάζι σιωπηρά έλαβε υπόψη τους την αυτοκτονία των θυμάτων της Zersetzung. [23] Δεν έχει καθοριστεί οριστικά ότι η Στάζι χρησιμοποίησε ακτινογραφίες για να προκαλέσει μακροχρόνια προβλήματα υγείας των αντιπάλων του καθεστώτος. [24] Αυτό αφορά τους Rudolf Bahro, Gerulf Pannach, και Jürgen Fuchs, τρείς σημαντικούς αντιφρονούντες που είχαν φυλακιστεί στο ίδιο χρόνο, πέθαναν από καρκίνο μέσα σε ένα διάστημα δύο ετών. [25] Μια μελέτη από τον Ομοσπονδιακό Επίτροπο για τα αρχεία της Κρατικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της πρώην GDR (ΛΔΓ) (Bundesbeauftragte für die Unterlagen des Staatssicherheitsdienstes der Deutschen ehemaligen Demokratischen Republik ή BStU) έχει εν τω μεταξύ απορριφτεί βάσει των υπαρχόντων εγγράφων όπως μια δόλια χρήση των ακτίνων Χ, και αναφέρει μόνο μεμονωμένες και ακούσιες περιπτώσεις της επιβλαβούς χρήσης των πηγών ακτινοβολίας, για να σηματοδοτήσει για παράδειγμα, έγγραφα. [26]

Στο όνομα του στόχου, η Στάζι έκανε μικρές ανακοινώσεις, παρήγγειλε προϊόντα, και έκανε κλήσεις έκτακτης ανάγκης, για να τον τρομοκρατήσει. [27] [28] Για να απειλήσει να εκφοβίσει, ή να προκαλέσει ψυχώσεις η Στάζι βεβαιώθηκε πως έχει πρόσβαση στη ζωή του στόχου και άφηνε ορατά ίχνη της παρουσίας της, με την προσθήκη, αφαίρεση, και την τροποποίηση αντικειμένων. [17] Η Στάζι χειραγωγούσε τις σχέσεις φιλίας, έρωτα, και γάμου, την οικογένεια με ανώνυμες επιστολές, τηλεγραφήματα και τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ενοχοποιητικές φωτογραφίες, που συχνά μετάβαλλε. [29] Με τον τρόπο αυτό, οι γονείς και τα παιδιά θα έπρεπε να γίνουν ξένοι ο ένας με τον άλλο. [30] Για να προκαλέσουν συγκρούσεις και εξωσυζυγικές σχέσεις η Στάζι θέτει σε εφαρμογή στοχευμένες αποπλανήσεις από ερωτύλους παράγοντες. [16] Διεισδύει σε ομάδες, με επίσημους συνεργάτες, μερικές φορές ανηλίκους. [31] Το έργο των ομάδων της αντιπολίτευσης εμποδίστηκε από μόνιμες αντι-προτάσεις και διχόνοια εκ μέρους των επίσημων συνεργατών κατά τη λήψη αποφάσεων. [32] Για να σπέρνει δυσπιστία μέσα στην ομάδα, η Στάζι έκανε να πιστεύσουν ότι ορισμένα μέλη ήταν επίσημοι συνεργάτες. Επιπλέον, με τη διάδοση φημών και χειραγωγημένες φωτογραφίες, [33] η Στάζι προσποιείτο συνεργασία με επίσημους συνεργάτες, ή τοποθετούσε μέλη των ομάδων-στόχων σε διοικητικές θέσεις ώστε να πιστεύσουν ότι αυτή ήταν η ανταμοιβή για τη δραστηριότητα ενός επίσημου συνεργάτη. [16] Μπορούν ακόμη να ξυπνούσαν υποψίες σχετικά με ορισμένα μέλη της ομάδας με την ανάθεση προνομίων, όπως η στέγαση ή ένα προσωπικό αυτοκίνητο. [16] Επιπλέον, η φυλάκιση ορισμένων μόνο μελών της ομάδας γεννούσε υποψίες. [32]

http://ermionh.blogspot.gr/2014/11/zersetzung.html

No comments :

Post a Comment